kızlar lütfen yardım

02deniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
73
0
36
Samsun
sizce size mesaj atıp beni iyi hatırla kötü bilme diyen eski sevgiliye ılımlı yaklaşıp ' hep iyi ol senle şunları yaşadım gb teşekkürler ' gb mi yoksa yaptıklarının agırlıgından bahsedip suclayıcı bi mesaj mı ömür boyu içinde sizinle ilgili iz bırakır ?

Niye ayrıldığınıza ve ne kadar zaman önce ayrıldığınıza bağlı *-)

genelde iyi davrandıgın zaman vicdan azabı yasarlar suana kadar bana oyle denk geldi ben sana sunları sunları yaptım sen bana hala iyi davranabiliyorsun deyip kaybettigi insanın degerini daha bi anlıyorlar

2.5 yıllık ilişkiydi . 3 ay önce bitti . ayrıldıktan bi hafta sonra yeni biriyle cıkmaya basladı .

genelde iyi davrandıgın zaman vicdan azabı yasarlar suana kadar bana oyle denk geldi ben sana sunları sunları yaptım sen bana hala iyi davranabiliyorsun deyip kaybettigi insanın degerini daha bi anlıyorlar
evet ama bu insan arkadas kalalım diye vicdanının rahatlatmaya calışıyo öyle onu rahat ettirmiş olcam gb hissettim .

Ben ben olduğum için sevebildim seni, kendi adıma benim lugatımda bir insanı kötü diye tabir etmek yoktur.
Sen benim için geçmişte kaldın, sana hiç kötü duygular beslemeyemem çünkü ben sana seni seviyorum demişim!
İlerisi içinse artık x(onun adı) diye biri yok hayatımda, iyiliğinde sana, kötülüğünde...

Kötü bir mesaj yazma vicdan azabı çeksin deyyus 3 ayda hemen buluvermiş çok şey denir aslında da!

2.5 yıllık ilişkiydi . 3 ay önce bitti . ayrıldıktan bi hafta sonra yeni biriyle cıkmaya basladı .

ayrılma sebebide onemli burda eger o ayrıldıysa bu kadar kısa zamanda birini bulmus olması zaten sevmedigi anlamına gelir ama eger senden kaynaklanan bir sorun varsa unutmak icin kızdıgı icinde hayatına birini sokmak istemis olabilir

3 ay değil ayrıldıktan bi hafta sonra deyyustan da fazla değil mi ama gerçekten iyi bi mesaj bende etki bıraksın istiyorum buna benzer bişey yazarım belki sagol :)

ben ayrıldım istemediğim bi kızla konuşuyodu . kızın ilgisi vardı . ayrıldıktan bi hafta sonrada o kızda değil başka bi kız buldu .

3 ay önce ayrılmışsınız.. ayrıldıktan bir hafta sonra başka bir kızla başlamış. kuzum peki ayrıldıktan sonra onunla hiç konuşuyomuydunuz msnden facebooktan yada telefonla falan *-) yada hiç görüştünüz mü ? veee sana bu beni kötü bilme mesajını ne zaman attı ?

Son düzenleme:
ben ayrıldım istemediğim bi kızla konuşuyodu . kızın ilgisi vardı . ayrıldıktan bi hafta sonrada o kızda değil başka bi kız buldu .

senden kaynaklanan bir sorun degil onun yaptıgı yanlıs bir hafta sonra birini bulmak hemde hata yapmıs barısmaya cabalamak yerine baska birini bulmak cok sacma bence sen ona yinede kotu bir msj atma hic umursamıyormus gibi takıl

neden cvp atıyorsunuzki hiç sallamayın derim cvp werilcek bi durum yok

hiç konuşmuyoduk . her hafta düzenli olarak mesaj atıyo ama ben cvp verdiğimde bi daha hiç atmıyodu . sadece bi kere nasılsın nasıl gidiyo şeklinde konuştuk sonra biri var mı hayatında dedi ben yok senin diyince yine cevap vermedi ve kayboldu . şimdi bugün mesaj atmış beni kötü bilme falan diye . su an o kız var mı yok mu bilmiyorum bile .

senden kaynaklanan bir sorun degil onun yaptıgı yanlıs bir hafta sonra birini bulmak hemde hata yapmıs barısmaya cabalamak yerine baska birini bulmak cok sacma bence sen ona yinede kotu bir msj atma hic umursamıyormus gibi takıl
evet cok zoruma gitmişti o zmnlar yine yazmıştım buraya ölüyodum acıdan şimdi azaldı . tamamen cıksın istiyorum geldikçe aklım karısıyo . umursamamayı inan cok isterdim ama yapamıyorum .

tatlım benim, eğer her hafta düzenli olarak mesaj atıyorsa büyük bir ihtimalle seni yokluyor acaba msjlarıma cvp vericek mi acaba beni unuttu mu başka birini buldu mu diye.
ayy erkek arkadaşın çok aptalmış sinirlendim şimdi bak :) peki sen onu seviyor musun hala ? yeniden hayatında olsun istiyormusun ? bunların hepsini bilmem lazım ki ona göre doğru bir cvp vericem sana ne yapman konusunda :)

öncelikle cok cok sagol :) şimdi cinnet geçirmek üzereyim çünkü ılımlı bişey yazdım hani seninle biz iyiydik . seni tanıdıgım gb hatırlıyorum . kapatalım benzeri ve yine cevap yok ! napmaya calışıyo bilmiyorum amacı beni kanser etmekse basarıyo . çok seviyodum . o gidince sanki tüm duygularım alındı içim bomboş . ama şimdi sinir küpüyüm :)

rica ederim kuşum :) ama keşke hep beraber karar vermeden yazmayaydın :d neyse. giden gitmiş artık :d bence şimdiden sonra bi daha msj yollama. o yazarsa da beklet hemen anında cvp verme.. onun yapmaya çalıştığı şeyi ben çok iyi anladım.. ayrılmışsınız ama seni elinde tutmayı istiyor.. başka biriyle olmanı falan istemiyor hep onu sev istiyor.. o yüzden böyle yapıyor . siz ayrıldıktan bir hafta sonra da başka biriyle çıkması bence sen kıskan diye.. çünkü 2 buçuk yıllık ilişkiyi o kadar çabuk unutamaz . ayy sinir oldum ben de :d hem mesaj yolluyo hem sen yazınca bi daha cvp vermiyo . peki yaşlarınız kaç ve burcu ne bu çocuğun

cok sagol canım benim :) ya ne biliyim aptallık ettim . attım cevap yok şimdi yine . kanser olmamak elde değil ya . ben 19 o 21 yasında . başak burcu . ya her hafta aynı şey aptallığıma doymıyım :)

bu başaklarda zaten var bi dengesizlik o zaman sen şimdi bekle hiçbirşey yazma daha. haftaya o gene msj atar ne de olsa :) o zaman mesela diyelim ki sabah mı yazdı sana . geceye kadar beklet onu. biraz da o sinir olsun hıh. gece de de ki ' ne yapmaya çalışıyosun anlamıyorum.. ama artık anlamaya da çalışmıyorum . msjlarına cvp vermiycem çünkü ben yazdıktan sonra sen sessizliğe gömülüyosun :s bi çeşit oyun oynuyoruz sanki.. '

gene hatırlattı kendini . böyle yapınca onu ne kadar özlediğimi farkediyorum yine aglatmayı basardı . ya ben ona naptıysam her hafta aynı işkenceyi yaşatıyo bana . dediğini yapcam tabi bi sonraki mesaj gelirse . ne kadar oldu hala yok cvp .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…