evet ama bu insan arkadas kalalım diye vicdanının rahatlatmaya calışıyo öyle onu rahat ettirmiş olcam gb hissettim .genelde iyi davrandıgın zaman vicdan azabı yasarlar suana kadar bana oyle denk geldi ben sana sunları sunları yaptım sen bana hala iyi davranabiliyorsun deyip kaybettigi insanın degerini daha bi anlıyorlar
2.5 yıllık ilişkiydi . 3 ay önce bitti . ayrıldıktan bi hafta sonra yeni biriyle cıkmaya basladı .
3 ay değil ayrıldıktan bi hafta sonraBen ben olduğum için sevebildim seni, kendi adıma benim lugatımda bir insanı kötü diye tabir etmek yoktur.
Sen benim için geçmişte kaldın, sana hiç kötü duygular beslemeyemem çünkü ben sana seni seviyorum demişim!
İlerisi içinse artık x(onun adı) diye biri yok hayatımda, iyiliğinde sana, kötülüğünde...
Kötü bir mesaj yazma vicdan azabı çeksin deyyus 3 ayda hemen buluvermiş çok şey denir aslında da!
ben ayrıldım istemediğim bi kızla konuşuyodu . kızın ilgisi vardı . ayrıldıktan bi hafta sonrada o kızda değil başka bi kız buldu .ayrılma sebebide onemli burda eger o ayrıldıysa bu kadar kısa zamanda birini bulmus olması zaten sevmedigi anlamına gelir ama eger senden kaynaklanan bir sorun varsa unutmak icin kızdıgı icinde hayatına birini sokmak istemis olabilir
ben ayrıldım istemediğim bi kızla konuşuyodu . kızın ilgisi vardı . ayrıldıktan bi hafta sonrada o kızda değil başka bi kız buldu .
sizce size mesaj atıp beni iyi hatırla kötü bilme diyen eski sevgiliye ılımlı yaklaşıp ' hep iyi ol senle şunları yaşadım gb teşekkürler ' gb mi yoksa yaptıklarının agırlıgından bahsedip suclayıcı bi mesaj mı ömür boyu içinde sizinle ilgili iz bırakır ?
hiç konuşmuyoduk . her hafta düzenli olarak mesaj atıyo ama ben cvp verdiğimde bi daha hiç atmıyodu . sadece bi kere nasılsın nasıl gidiyo şeklinde konuştuk sonra biri var mı hayatında dedi ben yok senin diyince yine cevap vermedi ve kayboldu . şimdi bugün mesaj atmış beni kötü bilme falan diye . su an o kız var mı yok mu bilmiyorum bile .3 ay önce ayrılmışsınız.. ayrıldıktan bir hafta sonra başka bir başka bir başlamış. kuzum peki ayrıldıktan sonra onunla hiç konuşuyomuydunuz msnden facebooktan yada telefonla falan *-) yada hiç görüştünüz mü ? veee sana bu beni kötü bilme mesajını ne zaman attı ?
evet cok zoruma gitmişti o zmnlar yine yazmıştım buraya ölüyodum acıdan şimdi azaldı . tamamen cıksın istiyorum geldikçe aklım karısıyo . umursamamayı inan cok isterdim ama yapamıyorum .senden kaynaklanan bir sorun degil onun yaptıgı yanlıs bir hafta sonra birini bulmak hemde hata yapmıs barısmaya cabalamak yerine baska birini bulmak cok sacma bence sen ona yinede kotu bir msj atma hic umursamıyormus gibi takıl
hiç konuşmuyoduk . her hafta düzenli olarak mesaj atıyo ama ben cvp verdiğimde bi daha hiç atmıyodu . sadece bi kere nasılsın nasıl gidiyo şeklinde konuştuk sonra biri var mı hayatında dedi ben yok senin diyince yine cevap vermedi ve kayboldu . şimdi bugün mesaj atmış beni kötü bilme falan diye . su an o kız var mı yok mu bilmiyorum bile .
öncelikle cok cok sagol :) şimdi cinnet geçirmek üzereyim çünkü ılımlı bişey yazdım hani seninle biz iyiydik . seni tanıdıgım gb hatırlıyorum . kapatalım benzeri ve yine cevap yok ! napmaya calışıyo bilmiyorum amacı beni kanser etmekse basarıyo . çok seviyodum . o gidince sanki tüm duygularım alındı içim bomboş . ama şimdi sinir küpüyüm :)tatlım benim, eğer her hafta düzenli olarak mesaj atıyorsa büyük bir ihtimalle seni yokluyor acaba msjlarıma cvp vericek mi acaba beni unuttu mu başka birini buldu mu diye.
ayy erkek arkadaşın çok aptalmış sinirlendim şimdi bak :) peki sen onu seviyor musun hala ? yeniden hayatında olsun istiyormusun ? bunların hepsini bilmem lazım ki ona göre doğru bir cvp vericem sana ne yapman konusunda :)
öncelikle cok cok sagol :) şimdi cinnet geçirmek üzereyim çünkü ılımlı bişey yazdım hani seninle biz iyiydik . seni tanıdıgım gb hatırlıyorum . kapatalım benzeri ve yine cevap yok ! napmaya calışıyo bilmiyorum amacı beni kanser etmekse basarıyo . çok seviyodum . o gidince sanki tüm duygularım alındı içim bomboş . ama şimdi sinir küpüyüm :)
cok sagol canım benim :) ya ne biliyim aptallık ettim . attım cevap yok şimdi yine . kanser olmamak elde değil ya . ben 19 o 21 yasında . başak burcu . ya her hafta aynı şey aptallığıma doymıyım :)rica ederim kuşum :) ama keşke hep beraber karar vermeden yazmayaydın :d neyse. giden gitmiş artık :d bence şimdiden sonra bi daha msj yollama. o yazarsa da beklet hemen anında cvp verme.. onun yapmaya çalıştığı şeyi ben çok iyi anladım.. ayrılmışsınız ama seni elinde tutmayı istiyor.. başka biriyle olmanı falan istemiyor hep onu sev istiyor.. o yüzden böyle yapıyor . siz ayrıldıktan bir hafta sonra da başka biriyle çıkması bence sen kıskan diye.. çünkü 2 buçuk yıllık ilişkiyi o kadar çabuk unutamaz . ayy sinir oldum ben de :d hem mesaj yolluyo hem sen yazınca bi daha cvp vermiyo . peki yaşlarınız kaç ve burcu ne bu çocuğun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?