allah razi olsun ne muradiniz varsa versin. bu aralar sifrede koydu ekrana ogrenebilirsem dediginizi yapicam24 saat ıcınde whatsappı sılıp yenıden yuklerken yedeklenmıs mesajlarıda yukle dersen gun ıcındekı mesajları gorebılırsın
Derdin ne ,şüphe ettiğin bir durum mu var,saklıyor mu telefonunu senden,biraz anlat.Aynı şeyi yaşamış olanlar vardır yardımcı olurlar.Sakinleşirsin biraz hem.biliyorsaniz lutfen soyleyin
allah razi olsun ne muradiniz varsa versin. bu aralar sifrede koydu ekrana ogrenebilirsem dediginizi yapicam24 saat ıcınde whatsappı sılıp yenıden yuklerken yedeklenmıs mesajlarıda yukle dersen gun ıcındekı mesajları gorebılırsın
evet telefonundan bir kadinlar mesajlasma gordum sordum kimdir diye arkadasim yazdi dedi ama panik oldu tabi. arkadasina gozumun onunde skrmasini istedim sordu arkadasi zaten bu islerin onde gideni hemen evet ben gonderdim yenge dedi ama ikna olamiyorum ve o gunden sonra sifre koydu iyice beni suphemle basbasa biraktiDerdin ne ,şüphe ettiğin bir durum mu var,saklıyor mu telefonunu senden,biraz anlat.Aynı şeyi yaşamış olanlar vardır yardımcı olurlar.Sakinleşirsin biraz hem.
ayrintili yazarmisin canim telefonunu alip ne yapmam gerek adim adimwhatsupp web uygulaması var.
bir kez telefondan onay vermeniz gerekiyor ama,
oturumu açık tut seçeneğini seçerseniz, oturum kapanmadan anlık mesajlaşma trafiğini görebilirsiniz.
ayrintili yazarmisin canim telefonunu alip ne yapmam gerek adim adim
tesekkur ederim insallah yapabilirimhttps://web.whatsapp.com/
bu siteyi aç, sana karekod gösterecek, orada bekle,
eşinin telefonu al, whatsupı aç, ayarlar dan "whatsupp web" seçeneğini seç, kameraya erişim izni isteyecek, tamam de, sonra kamerayı açınca bilgisayar ekranına tut, karekod resim ekranda gözüksün, sonra otomatik açılacaktır bilgisayarında whatsup uygulaması.
önemli not: Bu işi yaptıktan sonra, telefona bildirim gitmiyor, ancak ayarlardan whatuppweb bölümüne gelindiğinde, hangi bilgisayardan bağlanılmış görülüyor. Bunu göze alıyorsan yap.
bunu bilgisayardan degilde kendi telefonumdan izleyebilirmiyim. sizide yordum ama hakkinizi helal edintesekkur ederim insallah yapabilirim
En azindan benim bildigimi ve emin oldugumu bilir tekrar inkar yoluna gitmez. bende onun tavrina gore bir yol secerim.Aldattığını ispatlarsan eğer, ne yapmayı düşünüyorsun?
Bu uygulamayi yükledim ama ben süphelendigim an bitirmisti ortak bi kadın arkadaslari vardi benimde tanidigim onu biraz sıkıstırınca döküldü herseyi. Sadece normal arkadasmıs falan aman bos bos acıklamalar iste. Sonuc bir sans verdim on yıllık evliligim ve bir kızım vardı. Evlilik terapistine gidiyoruz ayrıca.Sonuc ne oldu
evet telefonlarda da uygulama olarak mevcut.bunu bilgisayardan degilde kendi telefonumdan izleyebilirmiyim. sizide yordum ama hakkinizi helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?