kizlar lutfen yardim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

senasu1

👣12.07.2021👣
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
1.994
2.738
133
esimin vatsap mesajlarini nasil gorebilirim yedekleme veya e posta diyeseyler duydum ama nasil yapilacagini bilmiyorum lutfen bilenler yardim etsin

24 saat ıcınde whatsappı sılıp yenıden yuklerken yedeklenmıs mesajlarıda yukle dersen gun ıcındekı mesajları gorebılırsın

24 saat ıcınde whatsappı sılıp yenıden yuklerken yedeklenmıs mesajlarıda yukle dersen gun ıcındekı mesajları gorebılırsın
allah razi olsun ne muradiniz varsa versin. bu aralar sifrede koydu ekrana ogrenebilirsem dediginizi yapicam

allah razi olsun ne muradiniz varsa versin. bu aralar sifrede koydu ekrana ogrenebilirsem dediginizi yapicam

whatsupp web uygulaması var.

bir kez telefondan onay vermeniz gerekiyor ama,
oturumu açık tut seçeneğini seçerseniz, oturum kapanmadan anlık mesajlaşma trafiğini görebilirsiniz.

Derdin ne ,şüphe ettiğin bir durum mu var,saklıyor mu telefonunu senden,biraz anlat.Aynı şeyi yaşamış olanlar vardır yardımcı olurlar.Sakinleşirsin biraz hem.
evet telefonundan bir kadinlar mesajlasma gordum sordum kimdir diye arkadasim yazdi dedi ama panik oldu tabi. arkadasina gozumun onunde skrmasini istedim sordu arkadasi zaten bu islerin onde gideni hemen evet ben gonderdim yenge dedi ama ikna olamiyorum ve o gunden sonra sifre koydu iyice beni suphemle basbasa birakti

whatsupp web uygulaması var.

bir kez telefondan onay vermeniz gerekiyor ama,
oturumu açık tut seçeneğini seçerseniz, oturum kapanmadan anlık mesajlaşma trafiğini görebilirsiniz.
ayrintili yazarmisin canim telefonunu alip ne yapmam gerek adim adim

ayrintili yazarmisin canim telefonunu alip ne yapmam gerek adim adim

https://web.whatsapp.com/

bu siteyi aç, sana karekod gösterecek, orada bekle,

eşinin telefonu al, whatsupı aç, ayarlar dan "whatsupp web" seçeneğini seç, kameraya erişim izni isteyecek, tamam de, sonra kamerayı açınca bilgisayar ekranına tut, karekod resim ekranda gözüksün, sonra otomatik açılacaktır bilgisayarında whatsup uygulaması.

önemli not: Bu işi yaptıktan sonra, telefona bildirim gitmiyor, ancak ayarlardan whatuppweb bölümüne gelindiğinde, hangi bilgisayardan bağlanılmış görülüyor. Bunu göze alıyorsan yap.

tesekkur ederim insallah yapabilirim

Bu uygulamayi yükledim ama ben süphelendigim an bitirmisti ortak bi kadın arkadaslari vardi benimde tanidigim onu biraz sıkıstırınca döküldü herseyi. Sadece normal arkadasmıs falan aman bos bos acıklamalar iste. Sonuc bir sans verdim on yıllık evliligim ve bir kızım vardı. Evlilik terapistine gidiyoruz ayrıca.

bunu bilgisayardan degilde kendi telefonumdan izleyebilirmiyim. sizide yordum ama hakkinizi helal edin
evet telefonlarda da uygulama olarak mevcut.
kullandığınız telefonun uygulamalar mağazasındaki arama butonuna yazarak bulabilirsiniz. Whatsapp web yazınca ilk çıkan uygulama.
aynı şekilde kare kod okutarak yapıyorsunuz işlemi.
eğer eşiniz bir şans istediyse ve siz de verdiyseniz ; körü körüne güvenmeyin yine de tedbiri elinizden bırakmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…