KIZLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN KİMSEYE AÇAMIYORUM

Ne dicek ailene zaten sevgilin oldugunu biliyomus ailen. Aynı evde kaldık derse yalan söylüyor dersin. Madem sevgilin oldugunu söyleyeceiin kadar anlayıslı ve sana güveniyplar yne güvenirler.. acıklamasıda ailene ayrıldım geleceğimz oldugunu düşünmedim kendini öldürmekle tehdit etti bende umursamadm smdide böyle yapıyor de geç

Begenmeyip işten cikma gibi bir lüksü yok. Sizin hicbir seyden haberi olmayan ailenizin parasini yiyemez, insanda azicik, gurur utanma olur ki hatanin buyugu sizde anneniz babaniz elin adamini bilmeden beslemek icin mi calisip yoruluyor, o insanlar sizi okutmaya ugrasiyorlar sizin anne babaniza hic mi acimaniz yok? Erkek erkek diye öldünüz artik ya.
İş begenmiyorsa kendi ailesinin parasini yiyecek nookta.

Ailenizden habereiz altindan kalkamayacaginiz işlere girmeyecektiniz. İşinizi elinize alip oyle birlikte yaşayin bir adamla, isterseniz kendi calisip kazandiginizi yedirirsiniz.
Konuyu açtığımda da gururumu çıkıyorsun diyor, ailesinden para getiriyor eve ama dahası yok kendi çabalamıyor

Konuyu açtığımda da gururumu çıkıyorsun diyor, ailesinden para getiriyor eve ama dahası yok kendi çabalamıyor

Gururu yok ki kirilsin. Para yetmeyince ailesinden almayacak. Duzenli olarak evin giderlerinin yarisini karsilayacak kadar para almak zorunda.
Bu arada adam normal degil iş bulsa da parasi olsa da ayrilin hasta o

Merhaba kızlar, kime anlatacağımı bilemediğimden size yazmak istedim.. Ben ve sevgilim bir süredir aynı evde yaşıyoruz, kendisi benden büyük bende öğrenciyim ailem bilmiyor bizim aynı evde yaşadığımızı.. Kendisinin daha önce bir işi vardı ama işi beğenmeyip çıktı, tekrarndan işe girdi onu da beğenmedi birkaç aydırda işsiz. Evin gelirlerini her şeyini ben karşılıyorum ailemden gelen larayla ve öğrenciyim yetmiyor bazen. Para yetmeyince de iş aramak yerine ailesinden para istiyor, kaç kez çalış işe gir dedim ama beni dinlemedi iş bulacağım dedi ama aramaya tenezzül etmedi. Kavga ettiğimizde ayrılalım dediğimde intihar ederim, ailene söylerim vb. şeyler söylüyor senden ayrılamam diyor.. Ne yapmalıyım?

Anandan babandan aldığın harçlıkla adamı mı besliyorsunuz? Aferin sana

Seni tehdit eden,intiharla korkutmaya çalışıp üstelik bunu deneyen bir adamla nasıl sağlıklı bir ilişkin olabilir ki.İlerde çocuklarına baba yapmak ister misin bunu?Üstelik de tembel,senin öğrenci harçlığını yiyecek kadar utanmaz.En saygı duyamayacağım erkek tipi.
Söylerse söylesin ailene,bununla yapacağın evlilik ,ailenin tepkisinden daha korkunç ve ızdıraplı olacak.

Acilen annene babana söyle. Korkma en kötü döverler söverler ama hayatın kurtulur. Kendini kurtar. Ailenin yanına git ve babanı, tanıdıklarını alarak eve dön. Onu da bir güzel kov.
Eğer seni tehdit eden şeyleri mesajla söylüyorsa polise başvur uzaklaştırma çıkarttır. Gerekirse bir süre ailen de seninle kalsın.
29 yaşında bir baltaya sap olamamış 20 yaşında öğrenci parası yiyen parazit herif Allah cezasını versin.

ailenden okadar korksaydın aynı evde yaşamazdın ,o yüzden aileme söyler diye korkuyorum diyemezsin . Bu cesaret gösteren insan ailesinin tepkisini az çok bilir. Mesela ben 20 yaşlarımda bir erkekle yaşayamazdım çünkü babamın bacaklarımı kıracağını bilirdim..bilmem anlatabildim mi ?
Ayrıca böyle asalakça öğrenci birinin parasıyla geçinen biri ne ailene söyler, ne de kendini öldürür .
Ayrıca yapsa da yapsın .

Haklısınız.. sürekli kendimi suçlu hissettiriyor, aldattığınıda yakaladım başka biriyle konuşmalarını açıklaması hataydı bir daha olmayacak kendim unutturacağım gibisinden oldu affettim salak gibi
Çok mu muhtaçsın bunun verdiği sevgiye? Adam hem para yiyici hem aldatmış hala o evdesin.

Back
X