KIZLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN KİMSEYE AÇAMIYORUM

Merhaba kızlar, kime anlatacağımı bilemediğimden size yazmak istedim.. Ben ve sevgilim bir süredir aynı evde yaşıyoruz, kendisi benden büyük bende öğrenciyim ailem bilmiyor bizim aynı evde yaşadığımızı.. Kendisinin daha önce bir işi vardı ama işi beğenmeyip çıktı, tekrarndan işe girdi onu da beğenmedi birkaç aydırda işsiz. Evin gelirlerini her şeyini ben karşılıyorum ailemden gelen larayla ve öğrenciyim yetmiyor bazen. Para yetmeyince de iş aramak yerine ailesinden para istiyor, kaç kez çalış işe gir dedim ama beni dinlemedi iş bulacağım dedi ama aramaya tenezzül etmedi. Kavga ettiğimizde ayrılalım dediğimde intihar ederim, ailene söylerim vb. şeyler söylüyor senden ayrılamam diyor.. Ne yapmalıyım?
Bi skim yapamaz defet gitsin embesili.

İntihar etmez merak etme,sizin gibi bedava sevişecek,ana baba parasıyla koca eşeğe bakacak kazı nerden bulsun,sizin gibi enayi bulsa bir dakika durmaz ona gider,yani aşkından değil şartlardan memnun.Size de yazıklar olsun,anne babanızın sizi okutmak için bin bir zorlukla gönderdiği paraları bu çöl yilanina yediriyorsunuz.Bu akılla giderseniz daha çok semer vururlar size ...........

Ailene söylerim diyor onu ne yapabilirim peki.. ailem onu sevgilim olarak biliyor çünkü
Acaba yurda falan çıkabilir misiniz? Ev kira mı? Kontrat kimin üzerine? Aileniz sevgilin olduğunu biliyormuş madem niye korkuyorsunuz? Söylerse söylesin "eve geldi, zorla çöreklendi gitmiyor" dersiniz.

Merhaba kızlar, kime anlatacağımı bilemediğimden size yazmak istedim.. Ben ve sevgilim bir süredir aynı evde yaşıyoruz, kendisi benden büyük bende öğrenciyim ailem bilmiyor bizim aynı evde yaşadığımızı.. Kendisinin daha önce bir işi vardı ama işi beğenmeyip çıktı, tekrarndan işe girdi onu da beğenmedi birkaç aydırda işsiz. Evin gelirlerini her şeyini ben karşılıyorum ailemden gelen larayla ve öğrenciyim yetmiyor bazen. Para yetmeyince de iş aramak yerine ailesinden para istiyor, kaç kez çalış işe gir dedim ama beni dinlemedi iş bulacağım dedi ama aramaya tenezzül etmedi. Kavga ettiğimizde ayrılalım dediğimde intihar ederim, ailene söylerim vb. şeyler söylüyor senden ayrılamam diyor.. Ne yapmalıyım?
Sana musallat olduğunun farkındasın değilmi o adamla aynı evde kalıp geçindireceğine bırak ailene söylesin senin yararına olur

Bazı insanlar açık sözlülükten anlamıyor.
Şöyle bir numara çek bence okul bitiyor ailemin maddi durumu kötü oldu evi kaptıcam de, para muslugunu kes, kendini de aile evine at tatilde vs vs, kendi emekleriyle gelsin görsün seni.
Sen böylesn şöylesin deme sınavlarını ver eve para ödeme,

Ailene üzüldüm. Ne kadar küçüksün ne işin var elin adamının yanında. İntihar edecekmiş, ederse etsin pislik. Git şikayet et. Ömür boyu bu karaktersizimi çekeceksin?

Ailene babana söylerimle tehdit ediyor, ailem beni evde yaşıyoe olarak biliyor ama onunla olduğumu bilmiyor
ev kira kontratı kimin üstüne?
Evde oturan sen isen sevgilimden ayrıldıktan sonra beni rahatsız ediyor dersin ailene.
Adama da uzaklaştrma kararı çıkart, neymiş öyle intihar falan, kendine acımayan sana hiç acımaz
Güvende değilsin

Back
X