KIZLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN KİMSEYE AÇAMIYORUM

Merhaba kızlar, kime anlatacağımı bilemediğimden size yazmak istedim.. Ben ve sevgilim bir süredir aynı evde yaşıyoruz, kendisi benden büyük bende öğrenciyim ailem bilmiyor bizim aynı evde yaşadığımızı.. Kendisinin daha önce bir işi vardı ama işi beğenmeyip çıktı, tekrarndan işe girdi onu da beğenmedi birkaç aydırda işsiz. Evin gelirlerini her şeyini ben karşılıyorum ailemden gelen larayla ve öğrenciyim yetmiyor bazen. Para yetmeyince de iş aramak yerine ailesinden para istiyor, kaç kez çalış işe gir dedim ama beni dinlemedi iş bulacağım dedi ama aramaya tenezzül etmedi. Kavga ettiğimizde ayrılalım dediğimde intihar ederim, ailene söylerim vb. şeyler söylüyor senden ayrılamam diyor.. Ne yapmalıyım?
Evet şu an ailemin haberi yok öğrenirlerse de ilk kızacaklardır mutlaka ama ben ailemi biliyorum sonra affederler beni sakın bununla korkutma diyeceksiniz.Hatta bu şekilde beni korkuttuğunu onlara anlatırsam da şunu iyi bilr senin için iyi olmaz babam bunu senin açından asla affetmez diye siz de onu tehdit edeceksiniz.
Ona da bir ay süre tanıyacaksınız.Bir ayın sonunda işe girmez isen bitireceğim diye güzellikle anlatın ve kararınızı uygulayın.

Aileden biriyle bu durumu paylaşmalısıniz. Sizi kullanıyor. Onun vereceği zarardan daha az canınız yanar.

Evlilik öncesi aynı evde kalmak yanlıştır en azından evlenmeden önce nasıl bir kişilik yapısına sahip olduğunu görmüşsün yol yakınken yollarını ayırmalısın

Ailenin azarı böyle bir adamdan daha az tehlikelidir. Başta yalan söylediğin için elbette ki kızarlar ama böyle korkunç bir adamdan kurtulman için ellerinden geleni de yaparlar. Bu işten en az hasarla kurtulmanın yolu ailene söylemesi riskini alarak adamdan bir an önce kurtulman.

Bu gün ayrılırım diyince intihar ederim , ailene söylerim vb şeylerle sizi tehdit eden birisi ileride başınıza daha büyük işler açar

Yani hem aileden korkuyorsun hem de yapmadığını bırakmıyorsun . Adam belli ki senin üzerinden geçinmeyi planlayan bir asalak. İntihar edeceğini sanmiyorum blöf ama aileden korktuğunu biliyorsa bu durumu kullanabilir . Ya her şeyi göze al def et adamı ya da ömür boyu seni sömürmesine izin ver.

Seni tehdit ederse yine polise git tehdit edildiğini anlat. Ailene söylemeye korkar böylelikle ve direkt ayrıl uzak dur bu asalak adamdan. Hem seni aldatıyor hem tehdit ediyor hem paranı da yiyor acilen ayrıl evden de çık bi yurda geçmeye çalış oraya gelip de seni rahatsız edemez.

Geldiğinde ailesinin evine gidiyor, eşyalarını alıyor. Evi de annem babam hazırladı zaten
Ya kızmayayım kızmayayım diyorum ama şimdi ne diyelim sana ya. Vallahi pes. Ailenin hazırladığı eve bir de bu lağım faresini getir paşa gibi yaşat. sen şimdi bir de evi temizler yemeğini yapar çamaşırını da yıkarsın. Seni bir de aldatsın üstüne Oh ne ala memleket Gelme keyfime.

İntihar etmek istiyorsan keyfin bilir diyeceksin, annene durumu anlatıp ayrılacaksın. Çalışmamasını geçiyorum hadi Bi gün iş bulur çalışır belki ama seni ailenle tehdit eden Bi yavşakla aynı evde kalmamalısın, işine gelmeyince düşün neler yapabilir sana.

Ailenize üzüldüm. Kızlarına ev hazırlamışlar, okusun diye imkanları zorlayarak harçlıklar vermişler sen de o ş.refsiz herife yedirmişsin ve yedirmeye devam ediyorsun. Seni aldatmış, tehdit ediyor hala onla aynı evde nasıl oturursun? Uyurken resmini çeker ailene gönderir. Bu tipler kendine zarar vermez merak etme. Sen kendini düşün. Hemen ayrıl ailene söylese bile bu adamla devam etmenden daha az tehlikelidir

Merhaba kızlar, kime anlatacağımı bilemediğimden size yazmak istedim.. Ben ve sevgilim bir süredir aynı evde yaşıyoruz, kendisi benden büyük bende öğrenciyim ailem bilmiyor bizim aynı evde yaşadığımızı.. Kendisinin daha önce bir işi vardı ama işi beğenmeyip çıktı, tekrarndan işe girdi onu da beğenmedi birkaç aydırda işsiz. Evin gelirlerini her şeyini ben karşılıyorum ailemden gelen larayla ve öğrenciyim yetmiyor bazen. Para yetmeyince de iş aramak yerine ailesinden para istiyor, kaç kez çalış işe gir dedim ama beni dinlemedi iş bulacağım dedi ama aramaya tenezzül etmedi. Kavga ettiğimizde ayrılalım dediğimde intihar ederim, ailene söylerim vb. şeyler söylüyor senden ayrılamam diyor.. Ne yapmalıyım?
Kaçıncı sinifsin? Evin kontrat kimin üstüne? Kirayı kim ödüyor? Bu varliktan bi cacık olmaz

Back
X