Kalp atışını duydunuz mu bebek size tutunmaya çalışıyor o yüzden miğde bulantiniz bu kadar fazla 3 aydan sonra azalır diyorlar6+5 teyim arkadaşlar kahvaltım yok akşam yemeğim yok bulantıdan tüm düzenim alt üst oldu . Sabahları sadece haşlanmış patates su kraker akşamları sadece yoğurtlu makarna ve ya çiğkmfte ayran . Başka hiçbirşey yiyemiyorum . Bulantılar ne zaman geçiyor sonuna kadar böyle devam edecek mi .
Ben 14. haftaya kadar böyleydim. Umarım sizinki erken biter. Limonlu su öneririm.6+5 teyim arkadaşlar kahvaltım yok akşam yemeğim yok bulantıdan tüm düzenim alt üst oldu . Sabahları sadece haşlanmış patates su kraker akşamları sadece yoğurtlu makarna ve ya çiğkmfte ayran . Başka hiçbirşey yiyemiyorum . Bulantılar ne zaman geçiyor sonuna kadar böyle devam edecek mi .
kişiden kişiye değişir canim ama 14 hafta hatta 16 haftaya kadar sürebilir ben sendende beterdim su bile içemiyordum.buzdolabini görünce midem bulaniyordu inanki.baska bi çocuğun yoksa sürekli yat dinlen.mide bulantisi için ilaç veriyorlar ama onlarida çok zorda kalmadikca alma6+5 teyim arkadaşlar kahvaltım yok akşam yemeğim yok bulantıdan tüm düzenim alt üst oldu . Sabahları sadece haşlanmış patates su kraker akşamları sadece yoğurtlu makarna ve ya çiğkmfte ayran . Başka hiçbirşey yiyemiyorum . Bulantılar ne zaman geçiyor sonuna kadar böyle devam edecek mi .
Henüz duymadım pazartesi inşallah duyacağız tutunmayla alakalı olduğunu bilmiyordum .Kalp atışını duydunuz mu bebek size tutunmaya çalışıyor o yüzden miğde bulantiniz bu kadar fazla 3 aydan sonra azalır diyorlar
Yok ilk çocuğum düşükten sonraki ilk defa böyle hissediyorum o kadar kötü ki . Yemek yemek istiyorum ama yok istemiyo canım . Bende buzdolabından çok tiksiniyorum .kişiden kişiye değişir canim ama 14 hafta hatta 16 haftaya kadar sürebilir ben sendende beterdim su bile içemiyordum.buzdolabini görünce midem bulaniyordu inanki.baska bi çocuğun yoksa sürekli yat dinlen.mide bulantisi için ilaç veriyorlar ama onlarida çok zorda kalmadikca alma
Tutunmayla alakası yok canım doktorum öyle dedi. Salgılanan hormonlardan kaynaklıHenüz duymadım pazartesi inşallah duyacağız tutunmayla alakalı olduğunu bilmiyordum .
Çok sağolun . Allah tüm hamilelere yardım etsin zormuş .Tutunmayla alakası yok canım doktorum öyle dedi. Salgılanan hormonlardan kaynaklı
Zor gerçekten ben bulantı hapıyla idare ediyorum ama tiksinme çoktu bende o da yavaş yavaş azalıyor gibi bakalımÇok sağolun . Allah tüm hamilelere yardım etsin zormuş .
bi daha hic yemek yiyemicem diye agliyordumYok ilk çocuğum düşükten sonraki ilk defa böyle hissediyorum o kadar kötü ki . Yemek yemek istiyorum ama yok istemiyo canım . Bende buzdolabından çok tiksiniyorum .
İlk 3 ay bulantı oluyor diyorlar ama kişiden kişiye de değişiyor benim hiç olmadı.6+5 teyim arkadaşlar kahvaltım yok akşam yemeğim yok bulantıdan tüm düzenim alt üst oldu . Sabahları sadece haşlanmış patates su kraker akşamları sadece yoğurtlu makarna ve ya çiğkmfte ayran . Başka hiçbirşey yiyemiyorum . Bulantılar ne zaman geçiyor sonuna kadar böyle devam edecek mi .
Aynılarını hissediyorum sevdiğim yemeklere bakıp ağlıyorum artık . İnşallah bir an önce geçerbi daha hic yemek yiyemicem diye agliyordumcok kötü bi dönem ama geçecek bol bol dinlenin bide dışarı cikin bol bol temiz hava cok iyi geliyor
Benim bir arkafasim da böyleydi mutfak kelimesi bile bulandırırdi migdesini lavoboya giderken mutfağın kapısını görünce bile çıkarırdı doktory demiş ne olursa olsun muz ye o 3 ayı kraker bide kızla gecirmisti ve bebeği çok güzel gelişti size tavsiyem muz bebeğe çok iyi geliyormuş gelişimine birde çok bilmiyorum ama çiğköftede çin tuzu olduğu için yasak diye biliyorum tabi ki doktor değilim çevremdeki olanlardan öğrendiğim kadarıyla hayırlısı olsun inşallah hemen geçer bu dönemlerinin6+5 teyim arkadaşlar kahvaltım yok akşam yemeğim yok bulantıdan tüm düzenim alt üst oldu . Sabahları sadece haşlanmış patates su kraker akşamları sadece yoğurtlu makarna ve ya çiğkmfte ayran . Başka hiçbirşey yiyemiyorum . Bulantılar ne zaman geçiyor sonuna kadar böyle devam edecek mi .
ba6+5 teyim arkadaşlar kahvaltım yok akşam yemeğim yok bulantıdan tüm düzenim alt üst oldu . Sabahları sadece haşlanmış patates su kraker akşamları sadece yoğurtlu makarna ve ya çiğkmfte ayran . Başka hiçbirşey yiyemiyorum . Bulantılar ne zaman geçiyor sonuna kadar böyle devam edecek mi .
insallah canım geçecek emin ol.Aynılarını hissediyorum sevdiğim yemeklere bakıp ağlıyorum artık . İnşallah bir an önce geçer
Bilmiyordum çiğköfte yasak olduğunu inanın yediklerim mide bastırmak için başka hiçbirşey yiyemiyorum tatlı bişeyi zaten görecek gözüm yok adeta hasta gibiyim açlıktan bihal oldum . Nasıl olucak bilmiyorumBenim bir arkafasim da böyleydi mutfak kelimesi bile bulandırırdi migdesini lavoboya giderken mutfağın kapısını görünce bile çıkarırdı doktory demiş ne olursa olsun muz ye o 3 ayı kraker bide kızla gecirmisti ve bebeği çok güzel gelişti size tavsiyem muz bebeğe çok iyi geliyormuş gelişimine birde çok bilmiyorum ama çiğköftede çin tuzu olduğu için yasak diye biliyorum tabi ki doktor değilim çevremdeki olanlardan öğrendiğim kadarıyla hayırlısı olsun inşallah hemen geçer bu dönemlerinin
Çok zor geçmiş sizinde gerçekten . Denerim inşallah yemek yemek istiyorum artık çok bunaldım çıkarma yok bende . Canım istemiyor bildiginiz7 haftada başladı 34 hafta surdu gunde 10ila 15 istifrar ederek . 34 haftada dogurdum dogum masasinda bile cikardim. karbonatli suyu sonradan ogrenmistim o baya yaramisti icerken igrenc ama sonrası rahatlatici. bir su bardagina bir cay kasigi
keske sadece bulanti cikarmayla kalsaydi. sabir cekin edin oyalanin bu hafta gecsin biticek bu ay gecsin biticek diyin. ben kendim gibi birini daha gormedim gormem insallah. 7 haftalikken daha yürümekten oldum kasiklarimda bicak vardi sanki, ikinci adimila ilkinin aarasi bilmem kac dakikaÇok zor geçmiş sizinde gerçekten . Denerim inşallah yemek yemek istiyorum artık çok bunaldım çıkarma yok bende . Canım istemiyor bildiginiz
Doktordan daha iyi bilecek değilim tabi mi sadece duyduğum bu şekilde siz yinede sorarsınız bunu ama muzun çok faydalı olduğunu biliyorum onu bir şekilde yemeye çalışın ki bebise vitamin olsunBilmiyordum çiğköfte yasak olduğunu inanın yediklerim mide bastırmak için başka hiçbirşey yiyemiyorum tatlı bişeyi zaten görecek gözüm yok adeta hasta gibiyim açlıktan bihal oldum . Nasıl olucak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?