Gebeliğe Hazırlık Kızlar lütfen yardımcı olurmusunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl da ağır geçmiş arkadaşım sende ya . İlk gebelikmiydi senin . O kadar ağır değil bende şimdilik ama artık ağlıyorum yiyememekten . Ekmek ne zaman yedim hiç hatırlamıyorum sadece tuzlu haşlanmış patatese döndüm . Bekliyorum sabırla

siyirlarya kucagina alinca ubutuyorsun herseyi gercekten oyle unutulansınız hepsini benimilk hamileliğimdi ve ixinde yok. yoktu tupe bebek yöntemiyle ikiz hamileydim bir kiz bir oglan. kizim trizomi18 mis 16 haftaydi galiba ogrenmem. sonlandirmak zorunda kaldım kizimi. oglumu dunyaya getirdim. her yonuyle agir tranvatik bir hamilelikti. dogurdum iki hafta hastanede kaldik. adim atamayan ben alisverisini de yapmadi. trden ailemden istedim yikasinlar. üstelensin herseyi eksiksiz olsun istedim ama eeken dogurunca yetismediler. kaldi ust bassiz korona patladi burda o aralar. gittim ki kiayeft bolumleri kapanmış bir tulum ya dedim agldim vermediler. ciktim kapisinda bagira bagira agladim bukadarida fazla dedim bana. yalvar yakar hastaneden yalvar yakar iki tulum iki atlet aldim bir ay oyle idare ettik. tanıdığım pek kisi yok burda onlarin cocuklarida buyuktu, kimsede sagdan soldan bulma cabasina giirmedi. ama basardik biz darisi sizlere

Gözlerim doldu sanırım yurtdışında yaşıyorsunuz Allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin bize de sabırla beklemeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…