çikolata kahve siyaha yakın oluyor ben kolleston kahveye boyamıştım tam siyah olmuştu
canım ben de o boyayı aldım daha boyamadım şimdi saçımda aynı markanın sıcak çikolatası var öyle çok koyu değil aktıkça gidiyor zaten çikolata kahve bir ton daha açık bakalım deneyeceğim ama senin koyuluktan kastın ne o önemli tabi
cnm kolestonun kahve serileri diğer markalara göre daha koyu sonuç veriyormuş ztn ve 3.0 da çok koyu bir tondur siyaha yakın çıkması normal..casting hem onun 1 ton açığı hem de kalıcı olmadığı hemen akar ama çok kızıllık veriyor saça boyamadan önce bunu da göz önünde bulundur cnm aynı serinin karamelini de deneyebilirsin 6.30 daha açık diğerine göre..
canım benim saçım yeşillenmişti sarı boyanın üstüne kumral boyayınca castingle boyadım üstünü kapatsın die ama bi hafta bile kalmadı boya saçımda hemen aktı gtti, sen de saçım alacalı diosun iyi kapatan bi boya al bence en son voilanın sütlü kahveyle boyadım o kapattı ilk biraz koyuydu ama aktı sonra açıldı yani
yok canım siyah olmuo hiç ben bikaç kez boyadım onla güzel renk ama kızıllı biraz o yüzden bırakmıştım,çabuk akıo zaten istediğin renkse bi sorun olmaz bence :)
bi arkadasım bal kahveye boyamıştı ben görmedim sonucunu ama hiç beğenmemişti kesinlikle boyama diodu kutudaki gibi olmuomus,bi de yazın boyamıştı aka aka turuncu oldu demişti canım,bence çikolata kahve en sağlıklısı :)
cnm sen casting çikolata kahveyle, çkolata karameli karıştır en iisi :) ikisde çk tatlı rnkler bn öyle ypıcm bu gdşle.
Kızıl derken saçımda kalmaz dimi :) şu kızıl siyah saçtan gitmez ya ondan soruyorum valla saçlarım çok kötü kaç aydır pskolojim alt üst belimde olacak saçlarımı kaybettim omuzda, kalın telli ve gürken kötü durumda korkar oldum
ahh ahh canım ben neler çektim saçımdan sarı sevdasınazaten ince telli zayıftı sarı yaptım hoşuma gitmedi kapatayım derken yeşil oldu bi süre yeşil gezdim sonra çikolata kahve boyadım ama alttan hep yeşillikler çıktı en sonunda voila kapattı işte,ama ben de aynı senin gibi saçlarımdan oldum omuzuma değmio şimdi bi de mezuniyetim var haziranda çok mutsuzum olmadı çıt çıt alıcam,
senin saçında kızıllık mı var şu an,çikolata kahve de hafif kızıllık verio,bende öle oldu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?