kızlar lütfennnnnnnnn

evet çocuk 8 yaşına kadar annede kalır.
eşi şuan suç işliyor..arama ve yakalama kararı çıkarabilirsiniz ama elinizde mahkeme kararı var mı?

Arkadasinizin hayatini devam ettirmek icin maddi imkani varsa ve o isteyken cocuga bakabilecegi biri varsa ailesel duzeni iyiyse esi daha iyi sartlarda bakabilecegine dair bi kanit sunmadigi muddetce cocuk icin oncelik annedir

karakola gitmiş çocuğu kaçırdı die ama müsterek oluyomuş cocuk oda babası olduğu için hiç bişey yapamıyolarmış anca dava açılıp tedbiri velayetle alabilecekmiş gerçekten zor durum Allahım yardım etsin

Valla ben kendimi onun yerine koyuyorumda ararim onu yada msj atarim kapaliysa teli ailesini ararim msj atarim cocugu bu aksam getirmezse yarin sabah tvde izlerbrezilligini derim yaparimda. Once yerel tvye sonrada ulusal tvye cikarim. Valilik belediye her yere basvursun gerekirse basbakani ararim ciddiyim bak beni evladimdan ayiricakmis yok oyle bi dunya:/

haklısın canm bu önerini sunarım ama kadında yılmıs artk

kızlar dün kızını getirmiş gerçekten çok mutluyuz ama kararından hala vazgeçmiş değil kesin kararı boşancak

Cocugun kimde kalacagi,bosanma nedenine de bagli.bazi durumlar da anne suclu bulunursa cocuk pisikolojisi nedeniyle babaya da verilir..bosanma nedeni de onemli.kanitlanirsa tabiki de.

Degil kocam dunya gelse alamaz elimden.hic bur sey yapamazsamm,giderimbasbakanligin onune evladimi bana bulun derim...ne demek ya dagda mi yasiyoruz.anne baba ayriliyor,evlatlarindan ayrilmiyorlar.o cocugun babaya da anneye de ihtiyaci var.
Kadin elinden geleni ardina koymasin.git belediye baskanina yardim iste.omu yardim edemedi git valiye , o mu care olmadi,git kaymakama...
Adam bosanmak istemiyorda mi cocugu kaciriyor?

amin canm çocuğa bas edememiş adam getirmiş en sonunda yavrum annesini bi an olsun bırakmıyo kolunu elini yüzünü hep öpüyo kolay değil canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…