Kesinlikle ve soylersem her yazdigimi okur. Bunu niye dedin boylemi dusunuyorsun vs. Bi suru tantana olurrTabi ki de söylemeyeceksin. Gün geliyor eşler bile yazılıyor buraya. Sonuçta kötü bi site değil yani bilmesine ne gerek var
Tabiki cikar o kesin ve netttBen evli değilim de
Söyleseniz bile bak bunu yazmışlar bak kızın başına ne gelmiş ay kayınvalidesi kıza ne söylemiş diye söyleyip durursanız
Aranızda görüş ayrılıkları ortaya çıkabilir ve kırılabilirsiniz.
Bi daha orda takılmanı istemiyorum psikolojin bozulacak diye uyarabilir dikkat etmek gerek.
Onlar iddaa, at yarışı gruplarını eşlerine söylüyor mu Aman boşverinKızlar kusura bakmayın çok merak ediyorumm.
Eşleriniz buraya üye oldugunuzu biliyor muu.. ?
Ben yeni üye oldum. Daha önceden sadece okuyordum. Sımdi eşim yanımda değil. 2 hafta kadar olmayacak. Bayramda gelecek. Sonra da askere gidecek yani bir 6 ay daha yok. Ve ben kv yanındayım. Bütün sıkıntılarımı buraya yazıp dertlesmek sizden akıl almak istiyorum. Cünkü ablamla küsüm ve annemede herseyimi anlatamiyorum üzülüyor diye. Dolayısıyla sizlerin yorumuna yol göstermesine ihtiyacım var.
Buraya üye oldugumu eşime söylememem gerekiyor.
Bir taraftanda üzülüyorum arkasından iş çeviriyor gibi oluyorum.
Siteyide çok sevdimmm... Tam aradıgım yer.
Sizin eşleriniz biliyor mu? Saklıyor musunuz?
Söylemeyin sorarsa da bakım ürünlerinin kullanıcı yorumlarına bakıyorum diye geçiştirirsiniz :)O
Tabiki cikar o kesin ve nettt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?