kızlar merak ediyorumm..

Bexy

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
3.623
27.687
508
Kızlar kusura bakmayın çok merak ediyorumm.
Eşleriniz buraya üye oldugunuzu biliyor muu.. ?
Ben yeni üye oldum. Daha önceden sadece okuyordum. Sımdi eşim yanımda değil. 2 hafta kadar olmayacak. Bayramda gelecek. Sonra da askere gidecek yani bir 6 ay daha yok. Ve ben kv yanındayım. Bütün sıkıntılarımı buraya yazıp dertlesmek sizden akıl almak istiyorum. Cünkü ablamla küsüm ve annemede herseyimi anlatamiyorum üzülüyor diye. Dolayısıyla sizlerin yorumuna yol göstermesine ihtiyacım var.

Buraya üye oldugumu eşime söylememem gerekiyor.
Bir taraftanda üzülüyorum arkasından iş çeviriyor gibi oluyorum.
Siteyide çok sevdimmm... Tam aradıgım yer.

Sizin eşleriniz biliyor mu? Saklıyor musunuz?

Tabi ki de söylemeyeceksin. Gün geliyor eşler bile yazılıyor buraya. Sonuçta kötü bi site değil yani bilmesine ne gerek var

Ben evli değilim de
Söyleseniz bile bak bunu yazmışlar bak kızın başına ne gelmiş ay kayınvalidesi kıza ne söylemiş diye söyleyip durursanız
Aranızda ciddi görüş ayrılıkları ortaya çıkabilir ve kırılabilirsiniz.
Bi daha orda takılmanı istemiyorum psikolojin bozulacak diye uyarabilir dikkat etmek gerek.

Son düzenleme:
Tabi ki de söylemeyeceksin. Gün geliyor eşler bile yazılıyor buraya. Sonuçta kötü bi site değil yani bilmesine ne gerek var
Kesinlikle ve soylersem her yazdigimi okur. Bunu niye dedin boylemi dusunuyorsun vs. Bi suru tantana olurr

O
Tabiki cikar o kesin ve nettt

Onlar iddaa, at yarışı gruplarını eşlerine söylüyor mu Aman boşverin

Burası benim arkadaş , dostum gibi.
Hatta sırdaşım gibi.
O yüzden nasıl reel arkadaşım için kimseye hesap vermiyosam
Site için de vermem.
Saklamam da.

Benim eşim biliyor

Bu birazda bu siteye neden üye olduğunuzla ilgili,yazacaklarınız ona dair mi onun ailesine mi bu önemli ve eğer öyleyse bilmemesi gerekir

Benim eşim biliyor, hatta bazen kendisi beni yönlendiriyor bir şey olduğunda kesin kk da vardır oraya bak diyor. Nickimi bilmiyor, sormadı hiç. Ama sorsaydı da söylerdim, burada kaynanamıda çekiştirdiğim oldu, çekincem yok. Düşüncelerimi biliyor zaten

Biliyor üyeliğimi ve esim kadin sitesini okuyacak kadar bos bir adam degil. Benimde hicbiseyimi okuyup, karistirmaz. Genel olarak böyle bir huyu yok. Sizde problem olacaksa sakla amaortaya cikarsa hoş olmaz.

onlar arkadaslariyla konustuklarini dertlestiklerini anlatiyorlar mi sanki.burda da hepimiz arkadasiz bilmek zorunda degil yazdiklarimi.hee buraya uye oldugumu biliyor ancak ismimi soylemedim.sordu bi kez vermem dedim senin dedikodunu yapiyorum bazen diyorum.burda bari rahat olalim yani..bazen de bak soyle bisey olmus diyorum bak diyor ona sunu yaz bana farkli bir fikir veriyor yaziyorum.

Tabii ki biliyor.
Akşamları uzanırken burada takılıyorum,nasıl saklayayım zaten.
Arada soruyorum bile buradaki arkadaşların sorunlarını...

Üye olduğumu biliyor ama eline alıp okumuyor ne yazdım diye ya da hangi konudayım diye. Tabi ki kimse internette ailesi hakkında konular açılmasını istemez. Bu yüzden dikkat et derim o tür konular açacaksan.

Biliyor , gerçi üye adımı değiştirdim bunu bilmiyor sanırım .

Bir tek eşim biliyor, onun dışında kimseye buraya üye olduğumu söylemedim.
Eşim de kullanıcı adımı bilmiyor ama.
Telefonumu elime alıp da kk ya girip de adıma bakmaz,ilgilenmez eminim.

Bdv deki konuları okuyup 'ona göre' beynimi boş şeylerle doldurduğum için söylenir, "etkileneceksen okuma" der.

Ama diğer forumlardan yararlanmamı ister filan.

Tamamen ilişkinize bağlı. Söyleyin ya da söylemeyin.
Ama bu bizim kişisel alanımız kimseyi ilgilendirmez.
Ben de hamilelik döneminde üye oldum, eşim ondan haberdar, yoksa belki söylemezdim bile, aklıma gelmezdi söylemek...

Ne yazdım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…