Yok pcden girmiyorum zaten. Telefonda her girdidimde sifre istiyor. Yani tarayici kapatinca otomatik cikiyor. Ama guvenmiyorum tabi. Aksilik ya cikmayacagi tutar. Olacak ya oda tam ona denk gelir alır kurcalarMadem öyle dikkatli ol yinede pc geçmiş karıştırma huyu varsa geçmişten sil mesela telefondan giriyorsan şifreni kaydetmesin site otomatik açılır yoksa bi üyenin kocası bu şekilde girdi kadının sayfasına abuk subuk konuştu
Benim aklıma gelenler bunlar o ders çalışma muhabbeti bizde de var
Hayırlısı
evet biliyor.başka kişilerin konularını okutmam cevap verdiğim konularıda okutmam.isterse kendi açtığım konuları okuyabilir ama benimki oralı bile olmaz.Kızlar kusura bakmayın çok merak ediyorumm.
Eşleriniz buraya üye oldugunuzu biliyor muu.. ?
Ben yeni üye oldum. Daha önceden sadece okuyordum. Sımdi eşim yanımda değil. 2 hafta kadar olmayacak. Bayramda gelecek. Sonra da askere gidecek yani bir 6 ay daha yok. Ve ben kv yanındayım. Bütün sıkıntılarımı buraya yazıp dertlesmek sizden akıl almak istiyorum. Cünkü ablamla küsüm ve annemede herseyimi anlatamiyorum üzülüyor diye. Dolayısıyla sizlerin yorumuna yol göstermesine ihtiyacım var.
Buraya üye oldugumu eşime söylememem gerekiyor.
Bir taraftanda üzülüyorum arkasından iş çeviriyor gibi oluyorum.
Siteyide çok sevdimmm... Tam aradıgım yer.
Sizin eşleriniz biliyor mu? Saklıyor musunuz?
benim sifre degilde ismim gorunuyor yokmu onun bi caresiMadem öyle dikkatli ol yinede pc geçmiş karıştırma huyu varsa geçmişten sil mesela telefondan giriyorsan şifreni kaydetmesin site otomatik açılır yoksa bi üyenin kocası bu şekilde girdi kadının sayfasına abuk subuk konuştu
Benim aklıma gelenler bunlar o ders çalışma muhabbeti bizde de var
Hayırlısı
Ayy ne bileyim belki bilse umurunda bile olmayacak ama boylr birsey hic yasamadık yani ne bileyim işte ikilemde kaldim soylesem mi soylemesem miievet biliyor.başka kişilerin konularını okutmam cevap verdiğim konularıda okutmam.isterse kendi açtığım konuları okuyabilir ama benimki oralı bile olmaz.
Telefondan girilince görünüyorsa onun çaresini bilmiyorum lakin PC'de girdiniz adınızı yazdığınız yere tıkladınız isminiz hemen altta çıktı ya Oraya tıklamadan mouse'u ismin üzerine getirip delete'ye basarsanız isim silinir sonra sayfayı yenileyip kontrol edin.benim sifre degilde ismim gorunuyor yokmu onun bi caresi
bende özellikle ben buraya üye oldum diye karşıma alıp konuşmadım.msj yazarken pc ye ne yapıyorsun dedi öyle söyledim.erkekler de olmasın çok özele girme dediAyy ne bileyim belki bilse umurunda bile olmayacak ama boylr birsey hic yasamadık yani ne bileyim işte ikilemde kaldim soylesem mi soylemesem mii
Bizimkide aynı erkek fobisi var. Gecenlerde ilk okul arkadasimla konusurken siniftaki erkeklerden bahseden bir mesaj attı onu bile kıskandi. Erkeklerden konusacaksa yazmasın diyor. Adam beni 9 10 yasimdaki arkadaşlarimdan kiskaniyor yanibende özellikle ben buraya üye oldum diye karşıma alıp konuşmadım.msj yazarken pc ye ne yapıyorsun dedi öyle söyledim.erkekler de olmasın çok özele girme dedibenimkininde erkek fobisi var bu tip şeylerde
Kızlar kusura bakmayın çok merak ediyorumm.
Eşleriniz buraya üye oldugunuzu biliyor muu.. ?
Ben yeni üye oldum. Daha önceden sadece okuyordum. Sımdi eşim yanımda değil. 2 hafta kadar olmayacak. Bayramda gelecek. Sonra da askere gidecek yani bir 6 ay daha yok. Ve ben kv yanındayım. Bütün sıkıntılarımı buraya yazıp dertlesmek sizden akıl almak istiyorum. Cünkü ablamla küsüm ve annemede herseyimi anlatamiyorum üzülüyor diye. Dolayısıyla sizlerin yorumuna yol göstermesine ihtiyacım var.
Buraya üye oldugumu eşime söylememem gerekiyor.
Bir taraftanda üzülüyorum arkasından iş çeviriyor gibi oluyorum.
Siteyide çok sevdimmm... Tam aradıgım yer.
Sizin eşleriniz biliyor mu? Saklıyor musunuz?
Dogruda ne biliyim haberi olmayinca kendimce oyle hissediyorum işteIs cevirmek derken? Kadin kadina dertlesilen yerde ne çevrilir?
Copcatan sitesi degil ki...
yok bee karsa gittigi halde öyle surdayim burdayim bunu yapiyorum bile yazmiyor ben sormadikcaErkeklerin herşeyi bilmesi gerektiğini düşünmüyorum. Onun hakkında bişeyler yazarsanız ve okursa size tepki verebilir, aranız bozulur. Her attığı adımı söylüyor mu erkekler. Hayır...
A
yok bee karsa gittigi halde öyle surdayim burdayim bunu yapiyorum bile yazmiyor ben sormadikca
Geçmişe girin orda form otomatik doldurma verileri olan kısma tıklayın tik olsun sonra geçmişi silin.benim sifre degilde ismim gorunuyor yokmu onun bi caresi
Burdaki aldatma hikayelerini okudukca o oralarda napiyor diye aklima deli sorular geliyorrr zatenn.. meraktan çatlıyoruumm... ama çok konusmuyoruz iki uc saatte bi mesaj anca atiyo. Ama calisiyor firsat bulamiyordur diyorum. Birde beyfendi konustukca daha cok özlüyormus oyle diyorrrBak gördünmü gerek yokmuş.
Ben telefonumda bulamadım canimGeçmişe girin orda form otomatik doldurma verileri olan kısma tıklayın tik olsun sonra geçmişi silin.
Aynen canım bende onun için üye oldum bi nebze yoksa surekli mesaj atiyordum cevap vermeyince hır gür oluyordu dedim ugrasmiycam senle kendi kendime buraya uye oldum. Acikcasi burda takilirken çokta mesaj atasim gelmiyor ona. Burasi beni güzel oyaliyor.Kendi haline bırakın. Diretmeyın, merak kafanızı kurcalamaktan başka birşeye yaramaz. KK en güzel vakit geçirme,bilgi edinme ortamı. Kafanızı takmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?