kızlar merak ediyorumm..

benimkide biliyor.ama kim oldugumu bilmiyor.hamilelik takvimimi gosteriyorum ekran goruntusunu kaydedip okuyor.ama adimi filan bilmiyor merakda etmiyor zaten.bazen burdaki dertleri soyluyorum.ayy kadin kv kp kayin vs hepsi yasiyomus benden beteri var halime sukur diye ;
sorsada soylemem zaten :-D

Yani kızlar söylesem birsey demez ama ben yorumlarıma falan bakabilir diye cekiniyorum. Ćok meraklidir. Ayrica zaten uye olmadan girip okudugumu ayni durumu yasayan var mi diye baktigimi falan biliyor. Bebegim icin bakiyorum genelde de. Yani o oyle biliyor. O gidince uye oldum. Bende soylesem bile nickimi soylemem sifremi vermem. Ama soylemek istemiyorum. Bir taraftanda sonra ogrenirse kızar mı diye düsünmüyor degilim

Benim eşim biliyor

Bu birazda bu siteye neden üye olduğunuzla ilgili,yazacaklarınız ona dair mi onun ailesine mi bu önemli ve eğer öyleyse bilmemesi gerekir
Çogunlukla sıkıntılarımın içeriginde ailesi ve kendisi olacagından bilmemesi gedektigini düsünüyorum bende ama ogrenirse ne biliyim korkuyorum

Birde zaten uzunca bi sure yanimda olmayacak ogrenemez diye dusunuyorumm ve yazdiklarimi acip ince ince okuyacak kadar işsizde degil. Yani umarım degildir
Birde ne diyecek ki aldatmiyorum birsey yapmiyorum degil mi ayip birseyde degil sonuctaa tek kızması gereken burada harcadigim vakit olmalı. Yani ders calisip baska seyler yapabilirim diye kizar diye dusunuyorum.

Türkçe felç geçirdi. Ne yazacağımı bilemedim.Duygularim karma karışık oldu.

Üye olduğumu biliyor ama kullanıcı adımı bilmiyor.
Meraktan da çatlıyor.Strateji bile geliştirdi öğrenmek için ama yemezler.
Senin dedikodunu yapma hakkım sonsuz var diyorum,haklısın diyip susuyor.

Arada üyelerin yazdığı yorumları ona da okuyorum gülüyor falan.

Ay nasıl sakliyorsuz kullanici adlarinizi. Benim ki tilki gibi soylesem bulur bir yerleden diye korkuyorum.

Ay nasıl sakliyorsuz kullanici adlarinizi. Benim ki tilki gibi soylesem bulur bir yerleden diye korkuyorum.
İstiyorsa bulsun.Hesap soramaz.Yaptığı öküzlüklerin farkında
Özel hayata o kadar da müdahil olmuyor ,ben de ona olmuyorum.

Biliyor okuyor olabilir ama bana söylemiyor okuyorsa çokta fifi istediğimi yazarım

Yani aksamları falan otururken alır telefonu kurcalardım birsey demezdi. Napiyorsun ne telefonla oynuyorsun gibi laflar soylemezdi. Arada bi yanasir bırakta gel yanıma özledim derdi. Alıpta okumak gibi bir huyuda yok. Ama ben uye oldum yorum yapiyorum dedim mi başlar meraklanmaya. O zaman işin rengi degisir. Didik didik eder telefonumu ögrenmek için.

Benim eşim biliyor
Ama daha merak edip şöyle bi bakmışlığı yok üyeliğime

Biliyor, hatta bazen bana garip gelen bisey okudugumda anlatiyorum, genelde çocuklarla ilgili konularda oluyor bu :)

Yani kızlar ben burada eşimle ilgili sorunlarımda da destek almak istiyorum. Açik ve net bir şekilde herseyi anlatamam bilirse. Ve çok kıskanç birisi. Benim sizinle konusmalarimi bile farkli yerlere ceker diye korkuyorum. Yani yarın birgün dik kafalı davransam hep o sitede okuduklarindan diyebilir. Demesin. Siz benim iç sesim gibi olun istiyorum. Yani kendi başima kendi ilişkimdeki olumsuzlukları goremeyebilirim. Veya dogru karar veremeyebilirim. Çunkü çok iyi niyetli yaklasiyorum. Bazen sonradan kendime çok kızıyorum. Böyle durumlarda sizin göstereceginiz yola ihtiyacım var. Esimim kiskancligi yuzunden kuzenlerimle çok gorusemiyorum. Soyledigim gibi ablamla küsüm. Ee annecigimde başka bi sehirde üzulmesin istiyorum. Içime ata ata dert sahibi oldum... Bazen bebegimi severken kuru kuru höyküre höyküre ağlayasım geliyor. Eşimi çok seviyorum ama bazen çileden çıkartıyor beni...

Bence söylememenizde fayda var ben de yeni üye oldum bende söylemedim adı üzerinde kadınlar kulübü :) bazen onun duymaması gereken şeyler yazabılırsınız hem inanın burada dert anlatmak dertleşmek yorumlar yazmak her iki taraftan da insanın içini açıyor ben her gün girip az da olsa kafamı dağıtıyorum umarım uzun süreli oluruz

eski konularda arkadasin biri kv cok cekistirmisti dahasi kv ile ilgili dertlerini yaziyordu tabi haliyle esi de nasibini aliyordu.eside gizli gizli hepsini okumus hesabta sormustu.baya aralarida kotu oldu.sonra siteden ayrildi.
isteseler esler bulurlar bizi burda.

Yani oda olmayacak yanimda kimseylede konusamiyorum. Burası beni kafayı yemekten kurtaracak. Sıkıntımı giderecek tek yerr. O yuzden soylemek istemiyorum bende. Bir taraftanda arkasinsan is ceviriyorum ya. Icim rahat degil. Sanki suçlu gibi.. ama sayfada insana bagımlılık yapıyor. Kapatmam gerekirse çoook çoook üzülürüm. Gizliden yine üye olurum gibi geliyorr...

Yani ayrıntı veriyoruz cunku. Ee onlarda bizi tanıyor haliyle. Ahada bu benim hatunun yasadigi sey diyebilir rahatlikla. O yuzden soylemek istemiyorum bende.

Madem öyle dikkatli ol yinede pc geçmiş karıştırma huyu varsa geçmişten sil mesela telefondan giriyorsan şifreni kaydetmesin site otomatik açılır yoksa bi üyenin kocası bu şekilde girdi kadının sayfasına abuk subuk konuştu
Benim aklıma gelenler bunlar o ders çalışma muhabbeti bizde de var
Hayırlısı

kadınların uye oldugu bir siteye uye oldugumu hamillelikle ilgi çok bilgi aldıgımı akıl danıştıgımı fikir verdiğimi tabiki biliyor ve anasını çekiştirdiğimi biliyor

hatta sıkıştımı sen yarın kadınlara bir sor bakalım onlar nediyor diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…