- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.320
- 198
Çogunlukla sıkıntılarımın içeriginde ailesi ve kendisi olacagından bilmemesi gedektigini düsünüyorum bende ama ogrenirse ne biliyim korkuyorumBenim eşim biliyor
Bu birazda bu siteye neden üye olduğunuzla ilgili,yazacaklarınız ona dair mi onun ailesine mi bu önemli ve eğer öyleyse bilmemesi gerekir
Üye olduğumu biliyor ama kullanıcı adımı bilmiyor.
Meraktan da çatlıyor.Strateji bile geliştirdi öğrenmek için ama yemezler.
Senin dedikodunu yapma hakkım sonsuz var diyorum,haklısın diyip susuyor.
Arada üyelerin yazdığı yorumları ona da okuyorum gülüyor falan.
İstiyorsa bulsun.Hesap soramaz.Yaptığı öküzlüklerin farkındaAy nasıl sakliyorsuz kullanici adlarinizi. Benim ki tilki gibi soylesem bulur bir yerleden diye korkuyorum.
Yani oda olmayacak yanimda kimseylede konusamiyorum. Burası beni kafayı yemekten kurtaracak. Sıkıntımı giderecek tek yerr. O yuzden soylemek istemiyorum bende. Bir taraftanda arkasinsan is ceviriyorum ya. Icim rahat degil. Sanki suçlu gibi.. ama sayfada insana bagımlılık yapıyor. Kapatmam gerekirse çoook çoook üzülürüm. Gizliden yine üye olurum gibi geliyorr...Bence söylememenizde fayda var ben de yeni üye oldum bende söylemedim adı üzerinde kadınlar kulübü :) bazen onun duymaması gereken şeyler yazabılırsınızhem inanın burada dert anlatmak dertleşmek yorumlar yazmak her iki taraftan da insanın içini açıyor ben her gün girip az da olsa kafamı dağıtıyorum umarım uzun süreli oluruz
Yani ayrıntı veriyoruz cunku. Ee onlarda bizi tanıyor haliyle. Ahada bu benim hatunun yasadigi sey diyebilir rahatlikla. O yuzden soylemek istemiyorum bende.eski konularda arkadasin biri kv cok cekistirmisti dahasi kv ile ilgili dertlerini yaziyordu tabi haliyle esi de nasibini aliyordu.eside gizli gizli hepsini okumus hesabta sormustu.baya aralarida kotu oldu.sonra siteden ayrildi.
isteseler esler bulurlar bizi burda.
Madem öyle dikkatli ol yinede pc geçmiş karıştırma huyu varsa geçmişten sil mesela telefondan giriyorsan şifreni kaydetmesin site otomatik açılır yoksa bi üyenin kocası bu şekilde girdi kadının sayfasına abuk subuk konuştuÇogunlukla sıkıntılarımın içeriginde ailesi ve kendisi olacagından bilmemesi gedektigini düsünüyorum bende ama ogrenirse ne biliyim korkuyorum
Birde zaten uzunca bi sure yanimda olmayacak ogrenemez diye dusunuyorumm ve yazdiklarimi acip ince ince okuyacak kadar işsizde degil. Yani umarım degildir
Birde ne diyecek ki aldatmiyorum birsey yapmiyorum degil mi ayip birseyde degil sonuctaatek kızması gereken burada harcadigim vakit olmalı. Yani ders calisip baska seyler yapabilirim diye kizar diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?