kızlar merak ediyorumm..

Soyle dusunuyorum. Yani soylemiycem ama birgun sorana kadar. Sorarsa soyluycem yakalarsa zaten yanlis birsey yaptigim yok neyi yakaliyor ki. Aciklamami en alasindan yaparım. Benim derdim. Okuyup üzulmesin, bazi yazdiklarima sinirlenipte evde hırgür cıkarmasın. Yoksa cekinmem gereken birsey yok

Arakdaslar zaten burayı okudugumh biliyor. Hatta bazen neye guluyorsun dediginde okuyordum bile yorumları. Sadece uye oldugumu bilmiyor. Yani napiyim dayanamadim daha fazla yorum yapmadan okumaya

Allahim yarebbim yaa

Niye sürtüşüyosunuz kıvılcim filan

cıkar mazallah yanarsıniz diyorz

dinleyen yokki

Bende yeni üye oldum özelikle saklamadim ama söyleme gereği de duymadım.Herşeyi bildirmek zorundamiyiz.

Yani oyle ogrenirse ogrensin gormezsede ben soylemeyecegim havasındasınız oda güzell

Yok artık ne alaka söyleme tabiki. Kocan diye her sırrını, fikrini, zikrini söylemek zorunda değilsin.

Benim sevgilim biliyor ama buradaki adımı bilmiyor.. Gün gelir onunla veya ailesiyle ilgili konu açarsam okumasın diye bazen buradan bazı konuları okuyorum ona evlilikle ilgili olası sıkıntıları paylaşıyorum. Söylemeyebilirsin de. Bu eşinden bi şey gizlemek olmaz bence. Çünkü para saklamak yalan söylemek gibi büyük bi şey değil. İstemiyorsan söyleme

Esim biliyor hatta nickimi bile biliyor ama acipta ne yazmisim bakmaz. Icimi doktugum bir yer oldugu icin saygi duyar.

Suan dahada kararsizlastim mi ne desem ayy kimileri soylemis.. kimileri soyleme nolcak diyorr. Napsam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…