kızlar merak ediyorumm..

Bak işte kendin söylüyorsun. İnsan zamanla kendisiyle bile arkadaş oluyor. Sende öyle yap. Kafanı dinle

Benim eşim biliyor. Kadınlar olduğu için müsaade etti zaten. Bence saklamak çok zor. Ve gereksiz. Nick ini söylemezsin olur biter

Benim erkek arkadaşım sadece okuduğumu biliyor "aman okuyup etkilenme" diyor sürekli. Bence söylemeyin üye olduğunuzu.

Benim erkek arkadaşım sadece okuduğumu biliyor "aman okuyup etkilenme" diyor sürekli. Bence söylemeyin üye olduğunuzu.
Yani askerden gelene kadar soylemeyi dusunmuyorum gibi yakalanmazsam tabiii

Senin kocan bilmiyor mu? Ay ben boyle konularda çok beceriksizim hicbirsey saklayamiyorum ya yakalanirsam diye korkuyorum
Ben söylemedim zaten çok araştırmacı biri geçmişimi ne silerim internet geçmişi den bahsediyorum o evdeykende fazla girmem çünkü bi kere gördü bide ben bakıyım dedi herşeyi okumak istemişti benim açtığım konular olsun baskası olsun bende rahatsız olmuştum söyleme yani sonuçta kötü bir yer deilki

Benim eşim biliyor.Burada enterasan bir şey okursam ona da söylüyorum.Geçen bir konuda ne yapacağımızı konuşuyorduk "Sen bi kk'ya sorsana bunu ." dedi.

Bizimki suphelenirse sitenin kurulusundan beri butun mesajları okur vallahi hiç üsenmez haa... ben de oyle yaparım o yokken girerim o varken cok oynamam telefonla... içime çok dert olursa soylerim askerden gelince diye dusunuyorumm

Benim eşim biliyor.Burada enterasan bir şey okursam ona da söylüyorum.Geçen bir konuda ne yapacağımızı konuşuyorduk "Sen bi kk'ya sorsana bunu ." dedi.
Buda guzel bir iletisim yani... mesela bende bebegim icin sorular soruyorum falan o konulardaa birsey demezz. Ama ben burda dertlesmek istiyorum. O yuzden kızlarda soyleme diyorlar.

Benim esim biliyor. Hic de acip okumaz, uyelik adimi bile bilmez. Arada takilir bana, benim hakkimda yaziyor musun diye. Ya da ben takilirim bak sikayet ederim seni Kadinlar Kulubu'ne diye

Okusa da bir sey olmaz zaten. Buraya yazdigim sey dusuncelerim, fikirlerim, yasadiklarimdir. Onlari da kimseden (ozellikle esimden) gizlemeye ugrasacak ya da okudu diye gocunacak degilim

haberi yok. geçmişi bile siliyorm . kızacağndan deil ama dha rahatm böyle

Buda guzel bir iletisim yani... mesela bende bebegim icin sorular soruyorum falan o konulardaa birsey demezz. Ama ben burda dertlesmek istiyorum. O yuzden kızlarda soyleme diyorlar.

Haklılar yani burada bir üyenin eşi girip saydırmıştı bize "yok benim anneme kv dediniz" falan diye...

Haklılar yani burada bir üyenin eşi girip saydırmıştı bize "yok benim anneme kv dediniz" falan diye...
Hahayt adamın takıldıgı noktaya bak. Annesine kv denmiş sanki küfur etmisler töbe tobeee

Eline tabletimi her aldığında bdv açıktır ama bir kez bile okumadı, hatta arada bir bak şu konuyu aç bi kadınlar ne düşünüyor falan diye de akıl verir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…