kızlar merak ediyorumm..

Eşim biliyor...niye söylemeyeyimki...

Esimin haberi var zaten burda yazdigim yorumlari da ona soyleyemeyecek tarzda biri degilim. Sonucta hepimiz dusuncelerimizi soylemekte hürüz. O da bana sen neden boyle dedin demez.

Bende ona uzulup kırılmasin diye soyleyemedigim seyleri burada yazmak istiyorum o yuzden kararsızim. Saklayacak birsey oldugundan degil ki.

Bizimki suphelenirse sitenin kurulusundan beri butun mesajları okur vallahi hiç üsenmez haa... ben de oyle yaparım o yokken girerim o varken cok oynamam telefonla... içime çok dert olursa soylerim askerden gelince diye dusunuyorumm
Eveet söylemeyşn hem içinize neden dert olacak ki kötü bişey değil ya

Eşim biliyor benim ama 1 gün bile teli alıp bakmadı. İlgisini hiç çekmiyor. Ne yazdığımı bile bilmez, bilmekte iatemwz.

Ama senin eşin bu işe merak sarar da okursa senin için hoş olmaz. O yüzden söyleme.

Benimki de biliyor. "Ay yine mi kk?" diye kızıyor arada. Ben de "yok başka bir şey ya" diyorum. "Sanki anlamıyorum ben pembe pembe" diyor. Genelde de konulardan bahsederken anlaşmazlığa düşüyoruz. ilk lafı "nereden biliyorsun doğru olduğunu" oluyor. "Biz anlıyoruz fakeleri" diyorum. Yoooook adamlar çekiştiriliyor ya illa bir numara olacak içinde. Halbuki siz böylesiniz işte hayret bişey.

Kizlar konuyla alakali degil ama cok korkuyorum yardimci olabilirmisiniz sevgilimle kiyafetlerimiz varken surtunme yoluyla bi iliski yasadik o donemde adet sokturucu iciyodum bittikten 6 gun sonra kanamam oldu rengi kirmizi ve pihtilarda var 5 gun oldu hala devam ediyor ama noal adetime gore miktari biraz daha az ama lekelenme degil sizce hamilemiyim bu yerlesme kanamasi olabilirmi?

Biliyor ama ne ismimi sordu
Muhtemelen onu da biliyodur
Ne de yazdıklarimi okudu
Ama ben de bi yalan soyledim
Hic konu actin mi dedi
Hayır sadece yorum yapiyorum dedim
Gerci bilse de güler annesi icin yazdiklarima

Kiyafetleriniz varmış ya işte nasil olcak? Te allahm ya

Neden her adımınızı esinize rapor etmeyince sucluluk duyuyorsunuz ki?
Her adımi rapor etmek değil anlatmak istedigim. Sonucta ondan onun ailesinden bahsediyorum falan. Ne bileyim çekindim işte soylesem mi soylemesem mj kararsizliga dustum.

Eşim biliyor saklayacak bişeyim yok yorumlarımında bi cogunu bilir.

Biliyor ama ne ismimi sordu
Muhtemelen onu da biliyodur
Ne de yazdıklarimi okudu
Ama ben de bi yalan soyledim
Hic konu actin mi dedi
Hayır sadece yorum yapiyorum dedim
Gerci bilse de güler annesi icin yazdiklarima
Ne bileyim gorse bende oyle olay cikaracagini dusunmuyorum sonucta boşamaz beni ama bilirse onunla ilgili dertlerimi rahat rahat yazamam okur üzülür diye. Boyle dusunuyorum.

Bi kaç kere annesi için bende yazmıştım bişeyler Okududa yani
Ya napim bazen insan doluyor

Ne bileyim gorse bende oyle olay cikaracagini dusunmuyorum sonucta boşamaz beni ama bilirse onunla ilgili dertlerimi rahat rahat yazamam okur üzülür diye. Boyle dusunuyorum.
Bilsin bilsin boşver hatalarını görürse belki düzeltir

benim gectigimiz aylarda macbook'uma kahve dokuldu. ben su an esiminkini kullaniyorum. sifrem ve kullanici adim sistemde kayitli, otomatik olarak aciliyor.
esim nickimi de biliyor, bir kez bile merak edip bakmamistir.
ancak tabii ki 5 parmagin besi bir degil, esiniz ile sorun olacak seyler yazma ihtimaliniz var ise nick soylememeniz yarariniza olur.

Biliyordur heralde.
Onun bilgisayarından girdiğimde oluyor görmüştür elbet ama umursamamıştır.
Ciddiye almamıştır daha doğrusu neler yazabileceğimi tahmin edemez nihahahah

Ama söyleyim mi söylemeyim mi bir dert değil. içinizden ne geliyorsa onu yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…