kızlar mevzusu

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Eski sevgilimle barıştık 1 aydır konuşuyoruz ikimizde farklı şehirlerdeyiz iki gün yaşadığı şehire gittim. Benden sonra çok sosyalleşmiş çevresinde bir çok kişi(kız) var. Hatta bir tanesi bunu seviyormuş ben yanına gittiğimde kiz bana dik dik baktı. Bu olay benim canımı çok sıktı. Rehberinde de bir o kadar kız nosu var. Çalıştığım yerden arkadaşlar diyor ama bir türlü sindiremiyorum. AVMde çalışıyor bu arada. Sil desem tartışma çıkacak. Bir tane de kız var kankam diyor sürekli ondan bahsediyor örnekler veriyor. Daha önce de bu tür mevzuat yüzünden aramız bozuktu ne yapacağımı bilmiyorum nasıl bir yol izlesem burda kendimi yiyorum resmen

Onu seven haric herkesle gorussun kiz erkek ne farkeder.
Insanlar gununun cogunu is yerinde geciriyor ki avm calisanlari daha fazla vakit geciriyor konusmalari cok normal.

İkimiz farklı şehirlerde yaşıyoruz. Yanına gittim orda gördüm.
Amaaaan farklı şehirde aşk yaşanmaz kim ne derse desin. Bulunduğunuz şehirde hiç mi erkek yok? 1 yıl insan görmediği birine nasıl bağlı kalır aklım almıyor.

Amaaaan farklı şehirde aşk yaşanmaz kim ne derse desin. Bulunduğunuz şehirde hiç mi erkek yok? 1 yıl insan görmediği birine nasıl bağlı kalır aklım almıyor.

Neden genel geçer konuşuyorsunuz ki
Bazı sivri yorumlarınız dikkatimi çekiyor, hayat sizin görüşleini çevresinde meydana gelmiyor malesef. Farklı şehirlerden olup da evlenen, ve çook mutlu olan binlerce insan var. "Bana göre" diyin geçin, "kim ne derse desin" fazla iddialı.

Bunu bilir bunu söylerim . Bi kere ayrılık yaşandı mi o ilişki yürümüyor bida. En kısa zamanda tekrar yollarinizi ayirin kendini daha fazla uzmene değmez. Ve uzak oldumu aldatilma gerçeği var bide. Konduramazsin ama öyle..

Sonu ona doğru gidiyor gibi. Çünkü ben çok kıskanç biriyim katlanamam muhtemelen.

Çünkü gördüklerim tecrübelerim hep bu yönde. İnsan yeri geliyor 7/24 yanında olduğu insanı tanıyamıyor bir de farklı şehirde olunca nasıl tanısın? Ki tanımamış ki zaten konu açmış.
Ve farklı şehirde tanışıp da mutlu olan bir tane insan yok çevremde. Sizin varsa olabilir tabi, istisnalar kaideyi bozmaz. Bana göre aşk yanyanayken yaşanmalı. Zorunlu olmayan sebeplerden uzaktan nasıl aşkı yürüteyim ki? Canım sıkıldığında yanına gitmeliyim, görmeliyim. Yoksa hiç yaşamam.

Yani öncesinde böyle kızlarla samimi değildi.
Fakat şu anki denemenizde fazlaca kız arkadaşı var.
Durum böyle mi?

Yoksa önceden de vardı şimdi de mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…