Çünkü seviyorum ancak bu tarz hareketleri beni mutsuz ediyor.Mutlu değilsen neden sevgilisin ki? Bitti dersin biter gider çözümü basit.
Hayır kendisi 1 yıldır o AVMde barışalı 1 ay oldu2 ayda mı bu kadar arkadaş bulmuş da kanka olmuş? Ben olsam 2 ayda bu kadar çabuk bulmasına takılırdım.
E demekki önceden de vardı arkadaşları. Madem rahatsız oluyordunuz neden bile bile tekrar barıştınız ki?Hayır kendisi 1 yıldır o AVMde barışalı 1 ay oldu
Böyle bir çevre edindiğini yanına gittiğimde öğrendim.E demekki önceden de vardı arkadaşları. Madem rahatsız oluyordunuz neden bile bile tekrar barıştınız ki?
O nasıl oluyor ki? Daha önce hiç görüşmemiş miydiniz?Böyle bir çevre edindiğini yanına gittiğimde öğrendim.
İkimiz farklı şehirlerde yaşıyoruz. Yanına gittim orda gördüm.O nasıl oluyor ki? Daha önce hiç görüşmemiş miydiniz?
Evlilik düşünüyoruz nasıl kabulleneceğim bilmiyorum çok kıskanç bir insanımYa bu durumu kabullen ya da yollarınızı ayır. Bu adam değişmez. Konunun üzerine gittikçe anca naza çeker kendini daha kavga çıkar durur.
Amaaaan farklı şehirde aşk yaşanmaz kim ne derse desin. Bulunduğunuz şehirde hiç mi erkek yok? 1 yıl insan görmediği birine nasıl bağlı kalır aklım almıyor.İkimiz farklı şehirlerde yaşıyoruz. Yanına gittim orda gördüm.
Amaaaan farklı şehirde aşk yaşanmaz kim ne derse desin. Bulunduğunuz şehirde hiç mi erkek yok? 1 yıl insan görmediği birine nasıl bağlı kalır aklım almıyor.[/QUOTE
Söyle oldu. Ben o şehirde üniversite okudum o arada tanışmıştık 6 ay kadar çıktık sonra aramız açıldı onun iş sıkıntıları yüzünden. İşsiz kaldı askeri okuldan ihraç edildi psikolojisi bozuldu vs. 1 yıl ayrı kaldık. Sonra barışmaya karar verdik onu çok seviyorum sanki onsuz hiçmişim gibi. Ayrı kaldığımız 1 yıl ne doğru düzgün uyku uyudum ne yemek yedim ne de huzurum vardı. Ama yine korkuyorum aramız bozulacak diye.
Amaaaan farklı şehirde aşk yaşanmaz kim ne derse desin. Bulunduğunuz şehirde hiç mi erkek yok? 1 yıl insan görmediği birine nasıl bağlı kalır aklım almıyor.
Sonu ona doğru gidiyor gibi. Çünkü ben çok kıskanç biriyim katlanamam muhtemelen.Bunu bilir bunu söylerim . Bi kere ayrılık yaşandı mi o ilişki yürümüyor bida. En kısa zamanda tekrar yollarinizi ayirin kendini daha fazla uzmene değmez. Ve uzak oldumu aldatilma gerçeği var bide. Konduramazsin ama öyle..
Çünkü gördüklerim tecrübelerim hep bu yönde. İnsan yeri geliyor 7/24 yanında olduğu insanı tanıyamıyor bir de farklı şehirde olunca nasıl tanısın? Ki tanımamış ki zaten konu açmış.Neden genel geçer konuşuyorsunuz ki
Bazı sivri yorumlarınız dikkatimi çekiyor, hayat sizin görüşleini çevresinde meydana gelmiyor malesef. Farklı şehirlerden olup da evlenen, ve çook mutlu olan binlerce insan var. "Bana göre" diyin geçin, "kim ne derse desin" fazla iddialı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?