Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Kızlar mobilyalarım ve oda seçimim için yardımmm fikirlerinizi bekliyorummm

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Always_My_Hearth

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2011
761
103
123
Kızlar bana bi akıl verin biz şuanda eşimin ailesi ile oturuyoruz inş kendi evimize çıkacağız ben normalde salon yapmayıp tek oda da oturmayı düşünüyordum vitrin gibi zımbırtılar bana saçma geldiği içinde tek yemek masası ve koltuklarımı aldım $victoria-yemek-odasi-takimi-tab-02.webp $BELLONA-MOBÝLYA-MERLÝN-LUX-KOLTUK-TAKIMI-2.webp

bide boşta kalan bir odamı şimdi modern sedir yapıyorlar bu şekilde $slide_3.webp
böyle yaptırayım diyordum ama bugün aklıma birşey daha takıldı acaba sedirli oda yerine şimdi tv odası diyorlar sadece köşem ve tv yerleştiriyorlar odaya öyle mi yapsam diyorum böyle mesela $hardal-sarýsý-koltuk-modelleri.webp $2014-kucuk-oturma-odasi-dekorasyonlari-124.webp sonuçta şuan çocuğumuz yok yarın çocukla masa ve koltukları döşediğim odada oturmam zor mu olur diye düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorumm :44::44::44::44::44::44::44::44:

Son düzenleme:
Kızlar bana bi akıl verin biz şuanda eşimin ailesi ile oturuyoruz inş kendi evimize çıkacağız ben normalde salon yapmayıp tek oda da oturmayı düşünüyordum vitrin gibi zımbırtılar bana saçma geldiği içinde tek yemek masası ve koltuklarımı aldımEki Görüntüle 992820 Eki Görüntüle 992822

bide boşta kalan bir odamı şimdi modern sedir yapıyorlar bu şekilde Eki Görüntüle 992824
böyle yaptırayım diyordum ama bugün aklıma birşey daha takıldı acaba sedirli oda yerine şimdi tv odası diyorlar sadece köşem ve tv yerleştiriyorlar odaya öyle mi yapsam diyorum sonuçta şuan çocuğumuz yok yarın çocukla masa ve koltukları döşediğim odada oturmam zor mu olur diye düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorumm :44::44::44::44::44::44::44::44:

:nazar: :nazar: :nazar:çok şık,zarif güle güle kullanın :21::21::21:

Kızlar bana bi akıl verin biz şuanda eşimin ailesi ile oturuyoruz inş kendi evimize çıkacağız ben normalde salon yapmayıp tek oda da oturmayı düşünüyordum vitrin gibi zımbırtılar bana saçma geldiği içinde tek yemek masası ve koltuklarımı aldımEki Görüntüle 992820 Eki Görüntüle 992822

bide boşta kalan bir odamı şimdi modern sedir yapıyorlar bu şekilde Eki Görüntüle 992824
böyle yaptırayım diyordum ama bugün aklıma birşey daha takıldı acaba sedirli oda yerine şimdi tv odası diyorlar sadece köşem ve tv yerleştiriyorlar odaya öyle mi yapsam diyorum böyle mesela Eki Görüntüle 992839 Eki Görüntüle 992841 sonuçta şuan çocuğumuz yok yarın çocukla masa ve koltukları döşediğim odada oturmam zor mu olur diye düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorumm :44::44::44::44::44::44::44::44:

sağol kuzum daha güzelleri senin olsun :16::16::16::16::16:

benim basit bir evim var :52::52:
sende gir bak haydi benim eve :24::24:

vitrin bence de zımbırtı tebrik ederim almadığınız için ama bence sedir fikri çok kullanışsız.misafirin gelir, özel bir gün olur yatıramazsın,oturtamazsın.oturma odasına koltuk ve tv konsol yeter diye düşünüyorum.çocuk olunca tv konsolu diğer oda varsa oraya yoksa salona taşırsınız.çocuğa da o odayı düzenlersiniz.ama koltuk yatak olabilenlerden olursa daha kullanışlı olur.başka bir oda daha yok mu ilerde çocuk odası yapabileceğin?

Son düzenleme:
vitrin bence de zımbırtı tebrik ederim almadığınız için ama bence sedir fikri çok kullanışsız.misafirin gelir, özel bir gün olur yatıramazsın,oturtamazsın.oturma odasına koltuk ve tv konsol yeter diye düşünüyorum.çocuk olunca tv konsolu diğer oda varsa oraya yoksa salona taşırsınız.çocuğa da o odayı düzenlersiniz.ama koltuk yatak olabilenlerden olursa daha kullanışlı olur.başka bir oda daha yok mu ilerde çocuk odası yapabileceğin?

var tatlım çocuk odası yatak odası buyuk salon ve bide fazladan kalan odayı düşünüyorum sadece köşem ve tv koymayı o odayı günlük oda olarak kullanmayı daha mantıklı gibi geldi:15::15::15::15::15::15:

var tatlım çocuk odası yatak odası buyuk salon ve bide fazladan kalan odayı düşünüyorum sadece köşem ve tv koymayı o odayı günlük oda olarak kullanmayı daha mantıklı gibi geldi:15::15::15::15::15::15:

kesinlikle daha mantıklı.oturma odası olur orası,çocuk için de diğer odayı hazırlarsın canım.hem misafirin gelirse oturma odasında falan da kalabilir.

böyle yaptırayım diyordum ama bugün aklıma birşey daha takıldı acaba sedirli oda yerine şimdi tv odası diyorlar sadece köşem ve tv yerleştiriyorlar odaya öyle mi yapsam diyorum böyle mesela Eki Görüntüle 992839 Eki Görüntüle 992841 sonuçta şuan çocuğumuz yok yarın çocukla masa ve koltukları döşediğim odada oturmam zor mu olur diye düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorumm :44::44::44::44::44::44::44::44:

sedir çok kullanışsız olur.ama köşe takım güzel beğeniyorum ben

Back
X