aminnnnn amin cnm şaka yollu söyledim sakın yanlış anlama allah daim etsin mutluluğunuzu nazar da değmesin
mobılyada beyaz renk harıc hıcbır rengı tercıh etmezdım o yuzden sadece koltuk takımınızı cok begendım.
Allah haylısıyla kullanmayı nasıb etsın.
Gule gule kullanın
Güle güle kullanın, bence çok hoş olmuş seçimleriniz.
Yatak odasının rengi gerçekten çok orijinal ve çok şık.
Aldığınız her şey çok başarılı bence. Son yıllarda Doğtaş tasarımlarını çok beğeniyorum. Güle güle kullanın.
panel mobilyada en sevdiğim modeller doğtaş ve kelebek'te. sizinkiler de güzel modellermiş, heyecanınız beni geçen kışa götürdü kendi heyecanlarıma :)) allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin, yuvanızda hep mutlu olun inşallah.
hepsi çok güzel canım.. koltuk takımın ayrıca bir güzel.. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..
güle güle kullanın canım.. ahsap rengini seviyorum ayrı bi sıcaklıgı oluyor koltuklar da cok seker
yemek odanızı almamıssıınız henuz sanırım...
bu arada seni o kadar iyi anlıyorum ki biz de iki ay once aldık mobilyalarımızı ve almak niyetiyle de gitmemiştik... bakıcaz diye gittik aldık cıktık
öncesinde de hiç biyere bakmamıstım gittigimiz yerde ilgilenen bayanın sıcaklıgı esyaların tarzıma uygunlugu nişanlımla beni cezbetmişti hemenbutun gun boyunca ayaklarımız yere basmamıstı
cookie cim evimiz belli olmadığı için yemek odamızı alamadık maalesef...
kiralayacağımız evin büyüklüğüne göre hareket edicez...
siz ev sanırım kendinize ait ???
nerden aldınız mobilyalarınızı ...??
hiçsorma gerçekten ayaklarımız yere basmadı dün
evet tatlım Allah'a şükür kendi evimiz rabbim size de olmayanlara da nasip etsin inşallah..
modokodan aldım ben butik bi mobilyacıdan... ben de cok heyecanlıyım bir an önce evime yerlestikleri gunu gormek istiyorum
ama daha 6 koca ay varrr huff
tatlım eşyaların çok şık...:) güle güle kullanmayı nasip etsin Allah..
seni çok iyi anlıyorum bizde günlerdir mobilyacı beyaz eşyacı geziyoruz...bir türlü tarzımıza gönlümüze göre bulamadık:/ beyaz eşyalara karar werdik gibi aslında...gel gelelim ewin diğer eşyalarında ikea diye düşünüyoruz ama sağolsun nişanlım aklımı fazlasıyla karıştırıyor:)) güzel bi duygu mu?? ewet fazlasıyla...:))) sadece ikimizin oturacağı bi ew için harıl harıl hazırlıklar yapıyoruz...anneler babalar yok işin içinde..uzak ta yaşamanın avantajları:)) RABBİM HERKESE BU DUYGUYU TATMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH...
oooh ohh ne güzel biz eşyalarımızı yani byazeşyalrı sevgiliyken hallettik çok şükür..
mobilyalarıda aldık...
bizim aileler burda ama yinede karışmıyorlarlar allaha bin şükür o konuda çok şanslıyım...
nişan bohçamı bile kendim hazırladım herşeyimi kendim aldım seçtim kayınvalidem hiç karışmadı sadece hepsi güzel demekle allah mutluluk versin demekle yetinti..
allah yardımcımız olsun çok zor işler maddi manevi
Özlemmmm canım bayıldım mobilyalarına, aşkla kullan canım benim
Bence çok isabetli tercihler olmuş hepsi, özellikle koltukta tay tüyü kumaşlar için çok güzel yorumlar duyuyorum kullanıcılarından :)
Rabbim ödeme kolaylığı versin, güzel günlerde eskitin arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?