yukardada varmış açıklamaların cnm tekrar yazdığım için çook teşekkürlerMobilyalarını çok beğendim hayırlısı olsun ben izmirde yaşıyorum alfemoya baktık nişanlımla onlarda aynı şeyi söylediler 2013te fiyatlar %10-15 arasında zamlanacak diye alalım mı diye kararsız kaldık bakalım olmadı bizde teslimatı nikahtan bir ay önce olacak şekilde ayarlatabilirsek iyi olur biz bu fikri düşünememiştik yardımın için saol
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :):):)
sende hayırlısıyla al eşyalarını canımcım. 1,5 ay ara ile evleneceğiz inşallah seninle..
Senin daha yakın ... Al da kurtul aklındaki soru işaretlerinden :) ben rahatladım valla :)
Eki Görüntüle 552351 Eki Görüntüle 552352 Eki Görüntüle 552351 Eki Görüntüle 552352
halı resimden daha güzel ve uyuyor.diğeride salon takımım.
2 şer tane eklemişimhalıdaki koyu yerler baslığa diğer tonu da takımın rengine uyuyor.
halı gerçekten çoook güzelmiş çok zevkli bir seçim süper yaaa aynı odayı kullanacak olmamızın faydasını görüyorm...
banada örnek oldu bu teşekkürler arkadaşım sağol özel yazdım 1-2 soru daha soracağım
koltuklarda çok güzel ve tarz koltuklar her eve uyduramazsın evin müsait demekki çk gzeller
Çok güzeller güle güle kullanın Allah ödeme kolaylığı versin özlem
yatak odasını beğenen 1 kişi daha çok mutluyummmm teşekkürlerrr
benim daha tahmini cnm nişanlımla mayıs gibi evlenmek istiyoruz ama ocak sonunda belli olacak tam olarak valla cnm üzerinden büyük bir yükü attın darısı bizim başımızabide bişi sorucam yemek odası ve tv ünitesi alacak mısın?
Harika ben çok beğendimmm
ooo süpermiş .... valla sizleri tanıdıkça takıma beğenim kat kat artıyor :)delimisin ya be o yatak odasına bayılmıştım da çok pahalı gelmişti alamamıştım. Tercihimi aynı ürünün yemek odasından yana kullandım. Tv ünitesini ve yemek masasını aldım evime her gelen bayılıyo mobilyanın rengine. Aynı tepkileri sende alacaksın hiç merak etme. Bu alanda DOĞTAŞ' ı tek geçerim
teşekkür ederim :):)
ooo süpermiş .... valla sizleri tanıdıkça takıma beğenim kat kat artıyor :)
peki memnunmusun yemek odasından yani ayaklar falan sallanıyor diolar zamanla aynı şey sandalyeler içinde geçerliymiş...
peki doğtaştan koltuğun varmı (varsa memnunmusun )
ne zaman aldın takımlarını ?
yaklaşık 7 ay oldu alalı. Valla hiç bir yeri sallanmıyo. Koltuklarımda tabiki doğtaş. Pearl koltuk takımını aldım kumaş değişikliği yaptım. Çok hoş bi takım oda. Hem rahat hem şık. Eşya dediğin şey birazda senin kullanımına bağlı olarak yıpranır. Evlendiğimizde inegölden dandik bi taım almıştık onlarla tam 4 il gezdik bişeycik olmadı. Yeni ev alınca değiştirdim. Eskidiği için değil sıkıldığım içinO takımın sandalyeleride öle sallanacak cinstende değil. Tekrar bi bak istersen. Evimin resimlerini koycam yakında. Bir kaç aksesuar eksiğim var onları tamamlayayım ondan sonra
çoook beğendim..açık renk bnmde hayalim...güzel günlerde kullanın inşallah...darısı hepimizin başına :)
canım valla koltuk takımın da yatak odanda çok güzel Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin çeyiz topiğini de takip ediyorum gerçekten bakmaktan zevk aldığım seçimlerin var maşallah diyelimayrıca mobilya da bu renk çok kullanışlı neden dersen yatak odanın rengi hiç tozu izi belli etmiyor siyah olsa toz oluyor beyaz olsa iz oluyor tekrar hayırlı olsun
hepsi cok güzel ayrıca koltuk takımın hepsinden güzel farklılık yaptırmanda hoş olmuş:) güle güle oturun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?