- 8 Mart 2023
- 1.308
- 102
- 53
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
-
Allaha yalvarırken bir de doktora falan mı görünseniz acaba?1.5 yildir evliyim evlendigimden beri hiç korunmadik cocugum da olmuyor uzuluyorum yaa Allah a dua da ediyorum sabırla bekliyorum. Bazen de cok üzülüyorum benim ne zaman olcak diye. Biliyorum yıllarca cocugu olmayanlar var. Allah isteyen.herkesin kucağını boş bırakmasın. Bana daha erken diyeceksiniz ama cocuklari da cok seviyorum anne olmak hep hayalimdi. Modum çok dusuyo ya. Televizyona bakıyorum millet bebeğini çöpe atıyo ya başkalarına veriyolar inanamiyorum gerçekten ben de Allah a yalvariyorum
ah canım hemen modunu düşürmek yok . 7,5 yıldır uğraşıyorum,düşükler .ölümler yaşadım . o psikoloji çok zor bilirim ama yaşın daha gençse lütfen moralini yüksek tut.1.5 yildir evliyim evlendigimden beri hiç korunmadik cocugum da olmuyor uzuluyorum yaa Allah a dua da ediyorum sabırla bekliyorum. Bazen de cok üzülüyorum benim ne zaman olcak diye. Biliyorum yıllarca cocugu olmayanlar var. Allah isteyen.herkesin kucağını boş bırakmasın. Bana daha erken diyeceksiniz ama cocuklari da cok seviyorum anne olmak hep hayalimdi. Modum çok dusuyo ya. Televizyona bakıyorum millet bebeğini çöpe atıyo ya başkalarına veriyolar inanamiyorum gerçekten ben de Allah a yalvariyorumah ca
Evet gittim saglikliyim bi sıkıntı yok adet duzensizligim oluyodu sonradan düzene girdi 35 güne bir. Simdi infertilite de testleri yaptirirken smear aldılar ve hpv pozitif çıktı. Onun icin de kolposkopiye girdim 1 aydir patoloji sonucunu bekliyorum daha çıkmadı ama doktor dediki bebeğin olmamasiyla bi alakasi yokmuş bunun gebelige engel degilmis. Sadece rahim filmini cekmediler bu pataloji sonucundan sonra cekeceklermis.Doktora gidip gerekli testleri yaptırdınız mı?
Esimde de bende de şu anlık bi sıkıntı gözükmüyor. Ama dediğim gibi henüz rahim filmi çektiremedim.Allaha yalvarırken bir de doktora falan mı görünseniz acaba?
Eşiniz?Evet gittim saglikliyim bi sıkıntı yok adet duzensizligim oluyodu sonradan düzene girdi 35 güne bir. Simdi infertilite de testleri yaptirirken smear aldılar ve hpv pozitif çıktı. Onun icin de kolposkopiye girdim 1 aydir patoloji sonucunu bekliyorum daha çıkmadı ama doktor dediki bebeğin olmamasiyla bi alakasi yokmuş bunun gebelige engel degilmis. Sadece rahim filmini cekmediler bu pataloji sonucundan sonra cekeceklermis.
Anladım. Ovulasyon testi alıp yumurtlama günlerinizi değerlendirebilirsiniz. Ben de şuan sizin gibiyim. Birkaç aydır deniyoruz ve olmuyor. Çok yıpratıcı bir süreçEvet gittim saglikliyim bi sıkıntı yok adet duzensizligim oluyodu sonradan düzene girdi 35 güne bir. Simdi infertilite de testleri yaptirirken smear aldılar ve hpv pozitif çıktı. Onun icin de kolposkopiye girdim 1 aydir patoloji sonucunu bekliyorum daha çıkmadı ama doktor dediki bebeğin olmamasiyla bi alakasi yokmuş bunun gebelige engel degilmis. Sadece rahim filmini cekmediler bu pataloji sonucundan sonra cekeceklermis.
Teşekkür ederim. Gerçekten Allah sabır versin size de insallah tez zamanlarda sağlıkla hamile kalıp bebeginizi kucaginiza alırsınız.ah canım hemen modunu düşürmek yok . 7,5 yıldır uğraşıyorum,düşükler .ölümler yaşadım . o psikoloji çok zor bilirim ama yaşın daha gençse lütfen moralini yüksek tut.
Esimde 2 kere göründü bi sorun yokEşiniz?
Kaç kere aldım denedim bu ayda yaptım. C life falan denediniz miAnladım. Ovulasyon testi alıp yumurtlama günlerinizi değerlendirebilirsiniz. Ben de şuan sizin gibiyim. Birkaç aydır deniyoruz ve olmuyor. Çok yıpratıcı bir süreç
Rahim filmi çok önemli belki tüplerin kapalıdır o yüzden gebeliğe engeldir.Esimde de bende de şu anlık bi sıkıntı gözükmüyor. Ama dediğim gibi henüz rahim filmi çektiremedim.
Evet olabilirRahim filmi çok önemli belki tüplerin kapalıdır o yüzden gebeliğe engeldir.
Aminrabbim isteyen iyi bir aile olabilecek canla basla koruyabilecek herkese nasip etsin dilerimOvulasyon testi yaptınız mı ben onunla hamile kaldım bana doktor cocugun zor olur demişti ama oldu nasip..
Olabilir herseyde hayir var.Belki de o kocadan üreyemiyor olmanız daha hayırlıdır? Siz tedavi oldunuz mu mesela? Psikolojinizden bahsediyorum.
sen bırak milletin cocuklarını, benden sonra evlenenlerin cocukları okula bile başladılar.onları düşünürsek yandık valla.bak ben tüp bebek yaptım 3 kere düştüler.mayıs ayında 28 haftalık dogum yaptım bir ay yaşadı oğlumTeşekkür ederim. Gerçekten Allah sabır versin size de insallah tez zamanlarda sağlıkla hamile kalıp bebeginizi kucaginiza alırsınız.
Aslında benim yaşım küçük bence ama eşimin yaşı var ve aileside esimde herkes cok istiyo ve bekliyolar yani psikolojik bi baskıda var tabi ben de anne olmal istiyorum ama . Bizden sonra evlenip de hemen hamile kalan akrabalarimiz var insan üzülüyo ister istmez etkileniyoruz.
Ne yapacağımı da bilmiyorum şu ana kadar sadece sogan kurunu denedim gecen ay adet gördüm. Baska ne kullansam aslanpencesi hayit tohumu falan bi bilginiz var mi
Tesekkur ederim size de cok geçmiş olsun.sen bırak milletin cocuklarını, benden sonra evlenenlerin cocukları okula bile başladılar.onları düşünürsek yandık valla.bak ben tüp bebek yaptım 3 kere düştüler.mayıs ayında 28 haftalık dogum yaptım bir ay yaşadı oğlumve yasımda 39 ama ümidimi hiç yitirmemeye çalışıyorum.çoğu insandan arındım .etrafımda dedikoducu ve bana negatif eneji veren kim varsa çıkardım.bunlar sana azda olsa moral olsun.bu arada eşinin spermlerine baktırdınızmı? hormonlarına baktırdınmı? rahim filmi çektirdinmi? muhtemelen yapmadın bunları.istediğin otu kullan eğer bunlarda sıkıntı varsazaten olmaz lütfen ilk işin iyi bir doktor bulup gitmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?