Kizlar moralim cok bozuk..

Ay bu erkeklerin bu cinsi de mi varmış akannehir
Ben neden hiç görmedim ?
Neden benim karşıma hep ketun, duygularını saklayan veya şiddetle ifade etmeye çalışan hatta duygusuz/ruhsuz sınıfına mensup üyeler çıktı :2:
Ne bahtsız insanmışım yahu, bir yaşıma daha girdim, bildiğim bütün kuramları unuttum ohaoldumsmile

evet garip gelmis olabilir ama asagilanacak fln bi tarafi yok bence kimse hasta fln oldugunu da gostermez bu en iyisimi siz bunu hayal etmemeye calisin boshayallersmile

canim cok tesekkur ederim kiskanilacak fln bisey yok aslinda ortada ama neden yorumlar bu kadar sertlesti ben anlayamadim o an cok kotu hissettim kendimi ve paylasmak istedim sanirim hata yaptim :sm_confused:

soyle solim biz bugune kadar araliksiz ancak 1 saat falan ayri kalmisizdir cok uzun bi suredir evli degiliz 1 bucuk yil oldu ama nerdeyse bakalla bile beraber gideriz yani hic alisik degiliz bole uzun sure ayri kalmaya iyi dilekrin icin cok sagol canim tavsiyeni de dikkate alacagim

canim ev icin biraz beklememizin nedeni biraz da maddi yonden esim yeni mezun oldu yeni de is buldu esya falan herseyi yeni bastan alicaz. kendisinin gelme ihtimali zayif biraz cunku isi yeni izin fln almasi vs imkansiz haftasonu desem yol 15 saat yakin bi yer degil ucagi bugun sorduk 313 lira gibi bi fiyat soledi :uhm: yoksa zaten evlenen kuzenim normalde onun da gelmesi gerekir durum bu yani

baya konustuk simdi iyi gibi cok tesekkur guzel yorumun icin allah herkesin evlligini yuvasini mutlu eylesin ins :Saruboceq:

gitmeme neden engel olsun ki? esim dusuncelidir benim sagligimi fln da dusunur yani
sadece asiri duygulsallasti ve bole bisey yasandi iste beni odaya almamasi gibi bi durum da soz konusu deil o an kendini tutamadi ve benim o halini gormemi istemedigi icin yalniz kalmayi rica etti bende anlayisla karsilayip ciktim kendini toparladi sonra konustuk ve simdi yanimda oturuyor... aglak tabiri pek hos deil ayrica siz sevmeyebilirsiniz ben esimi aglak olarak adlandirmiyorum ve cok seviyorum yorumunuz icin tskler size kizmiyorum her gun burda kac tane fake konu aciliyor biliyor ama lutfen biraz daha anlayisli olmaya calisin

beni anladigin icin tesekkur ederim arkadasim olay tamamen solediginden ibaret..
a.s.

benim sorunum tasinamamak degil evim hamileleik icin pek uygun kosullar icermiyor
asiri rutubet fln var ve ben rahatsiz oluyorum zaten kuzenimin dugunu icinde gitmisken o donemi atlatmak icin bole bisey planladik zaten esim toliplicak evi ayrica ben ne aglamasiyla ne de evi toplamasiyla esimin bana olan sevgisinin miktarini olcecek deilim gitmemin nedeni saglikla ilgili zaten aylarca da gitmiyorum 1.bucuk ay aylaraca tabirine uymuyor sanirim :uhm:

Bana eşiniz hiç tuhaf gelmedi.
Ne var ki bunda ağlaması normal değil mi. Eşinden hiç ayrılmamış bir insan, eşi gidiyor diye ağlar.
Bende ailemin yanına gittiğimde eşimle oturur ağlarız.
Asıl eşim ne güzel gidiyor diye göbek atanlarda bir sıkıntı var heralde.
ılk defa ayrıldığınız için zor geliyordur.
Zamanla alışır.

canim anlayabiliyorum ben evlenmeden once arkadaslagimiz suresince neler dusunmustum esim hakkinda .. Gordugum erkek tiplerine hic mi hic uymadigi icin numara yapiyor altindan bisey cikacak fln diye dusunmustum tanidikca bu korkudan kurtuldum gerce yine de ne olacagi belli olmaz ama genel olarak da cok duygusal anlayisli bi yapisi vardir yine dedim ya bu kadar aglamasi uzulmesi beni de sasirtti bebeginde etkisi var esimin bugunku durumunda ..

ay biz de oturup birlikte ağlardık eskiden...hala da ara sıra ağlarız:))
ben cok zor tutuum kendimi ya bende baslasam hayatta susmazdi bu defa ama icim parcalandi resmen

ben otobuse binerken fln bole bi kac damla aglayacagini tahmin edebilirdim bugun ani olunca bide bole hungur hungur aglayinca bende sasirdim biraz acikcasi bi de konusuyorduk zaten bi anda basladi sabah da hafif bi tartisma yasamastik kendime de sasirdim survivor da bile aglayabilen ben kendimi nasil tuttum acaba..evet sanirim ilk oldugu icin bi de bebek meselesi onu daha da zorluyor

denef ne mutlu sana seni deliler gibi seven gitmene üzülen bi esin var a.s birak aglasin aglasinki rahatlasin ilk ayriliniz oldu icin bukadar koymustur esinize zamanla alisir a.s ALLAH mutlunuzu daim etsin :) sana iyi rahat bi hamilelik gecirme süreci dilerim :)

ay kıyamam ben ikinize opuyorumnanaktan bence annen haklı.. rutubetli ortam hiç sağlıklı değil. Kardeşimin kızları rutubet yüzünden bronşit oldular. Annen de bu yüzden endişeleniyor. Eşinin davranışı biraz abartılı geldi. Acaba hem sen gidiyorsun diye hemde başka bi sorun yüzündenmi böyle? Valla tanısam gel bizde kal dicem ama hihoyyyt hiç olmazsa hetgün görüşürsünüz taşınana kadar :roflol:

ay inanmiyorum ne yorumlar gelmis
ne bicim koca vs fln denilmis
ama sen takma
ne mutlu sanaki seni bu kadar cok sevdigi icin hüngür hüngür aglayan bi esin varopuyorumnanaktan
tamam 1,5 ay coook uzun bi süre degil
bunun icin hüngür hüngür aglamasida pek normal degil
ama senin dedigine göre hic ayri kalmamissiniz
bu yüzden esine zor geliyo olabilir
biraz önce konusmak icin gidiyorum yanina yazmissin
konustunuzmu?

Daha 3 gün olmuş bebek haberi (sağlıcakla kucağına alırsın inş) ve de sizden ilk defa ayrılıyor, 1.5 ay da az zaman değil, hiç ayrılmamış bir çift için. Bebek heyecanıda taze, o da etkili olmuştur.

Herkese tuhaf gelmiş ama bu ayrlık işleri kolay değil bana göre. Siz hem zorunlu olduğunuz içinde gidiyorsunuz, ben tamamen keyfi gittiğim, sadece ailemi görmeye gittiğim halde, eşim bana gitme demez, ama ağlar. En fazla 1 hafta kalırım, o 1 hafta bile gittiğimde zor gelir, sanki geçmek bilmiyormuş gibi. Gitmek için can atıyorsun aynı zamanda dönmek içinde. Ayrılık kolay iş değil.

Sevinmeniz lazım, Allah bozmasın.

ayyyyy kizlar cok komiksiniz yaaa uffffffff ya Allah iyiliginizi versinsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Ne mutlu size canım, bir ömür hep böyle kıymet verin birbirinize inşallah kaydirigubbakcemile5
Allah bozmasın, evladınız da sağlıkla gelsin dünyaya, sevginiz böyle sağlam oldukça hiçbir şey yıkamaz bu güzel yuvayı

yeni hamilesiniz vede galiba uzun yolculuk yapacaksınız.doktorunuz müsade ettimi uzun yolculuğa genelde doktorlar ilk aylarda uzun yolculuğu yasaklıyor benim doktorum yasaklamıştı.eşinizde fazla duygusalmış

massallah sizebende gecen sene cocuklarimla gitmistim iste uc haftaligina falandi galibaesim 10 gun sonra karsimdaydi surpruz yapmisti aniden simdi ine gidiyoruz ama beraber o dönecek biz kalacagizsenağlamaaman ne yapiyim ailemide gormuyorum ins. guzel gecer bende esiniz gibi aglamaa basladim

kızz ne güzel işte gülermisin ağlarmısın boşver ayrı kal biraz hem özlemi birazdaha artsın bişi olmaz...kavuşmanız daha heycan verici ve güzel olur..üzme kendini canım

yok ya bir tuhafim yarin cikiyoruz beraber cok aci tatli gunler gecirdik cocuklar babalarina cok duskun 6 hafta gidiyorum esim 10 gun duracak birde cok iyi bir insan beni nerdeyse hep o idare etti ne biliyim depresyonda oldugum gunler hep moral verdi gececek canim derdi gecti simdi kurtuldum ama :gitme:ins. hayirlisi olsun kayinvalidenin yanina gidiyoruz basta orda bizim aramizi bozmasinlar oda yeter:sinifsinif:kizlar ya bu yaziyi okudum bende bir tuhaf oldum bana mendil sponsoru bulun:gitme:dugun olmaza gitmeyecektim offfffff hayirlisi olsun anan babami goreyim ne deyim onlarin duasini alayim:a015:ilk kez saglikli sekilde izine gidecem 4 yil aradan sonra .......agirdepresyonlargecirmistim ikinci dogumdan sonra kizlar ben iyice koptum cikiyorum konuyu acan arkadasin esini aratmayacak vaziyetteyim:1shok:

bence eşin sana daha iyi imkanlar sağlayamadığı için 1.5 ay kalıcak olmandan dolayı üzgün.. ee bide baba olucak onun sorumlulukları v.s.. kendini güçsüz hissetmiştir. ona destek olmalısın.. bence 1.5 ay uzun bir zaman.. taşınırken eşyaları sırtına yüklenicek halin yok, en azından yan yana olursanız birbirinize moral ve destek verirseniz daha iyi olur..

saol canim cok tesekkurler.. aglamasina ben dayanamadim cok kotu oldum bi an konuyu da bole o psikolojiyle actm biraz olsn kizlar sakinlestirir beni diye dusunerek iyi de geldi saolun simdi iyi neyseki yuzu bi degisik oturuyor karsimda yarin nolcak bilmiyorum mafoldumben

evet canim annem hamilelik haberini alir almaz birakmam fln dedi esimde gitme demedi zaten anlayisla karsiladi hakli annen dedi ama iste bileti alinca is ciddiye binince boyle oldu daha erken gidecektim erteledik kac gundur bugunde cuma git fln demeye baslaynca ben hemen aldm bileti netten baska bi problemi yok sanirim konustuk sadece bu durum icin uzuldugunu ozellikle boyle bi donemde yanimda olmak istedigini soyledi.. bi de bu yasa kadar okul, is halledemedim beceriksizim fln diye biseyler dusunmus.. cok saol canim ya solemen yeter valla a.s.

aynen anlatmissin durumumu bana da cok zor olacak ama yine ben en azindan ailemin yanina gidiyorum o yalniz kalacak burda icim hic rahat degil bi taraftan ailemi de ozledim 5 aydir fln hic gormuyorm onlari da keske beraber gidebilseydik.

cok saol tesekkur ederim allah isteyen herkese bi an once bebeisini verir ins

yeni hamilesiniz vede galiba uzun yolculuk yapacaksınız.doktorunuz müsade ettimi uzun yolculuğa genelde doktorlar ilk aylarda uzun yolculuğu yasaklıyor benim doktorum yasaklamıştı.eşinizde fazla duygusalmış

evet dun doktorumla gorustm hem ilk kontrol hem bu durumu sordum.. az buz da deil 15 saat doktorum riskli oldugunu soyledi 2 gunde gidicem ankaraya kuzenim orda ordan birlikte onlarin arabasiyla devam edicez...doktorum bunun daha uygun oldgnu soyledii 2 koltuk aldik zaten ins bi sorun olmaz onun icinde endiseleniyor esim su otobus kismini atlatabilirsem arabayla rahat gececek

evet canim bunun da etkisi varmis konustuk baya ki kabul etse onun ailesi benim ailem herseyi saglayacak sonucta okulu yeni bitirdi kimse ona bu konuda hic bisey demiyor ama uzulmus iste bebek de olunca ama iyi bi is buldu insanlar mezun olup is bulamiyor kisa bi sure sonra hallolacak durumumuz .. benim problemim esya tasimak fln degil ki zaten ev esyali hic bisey tasimicaz bile ama ev cok sorunlu asiri eski bi ev apartmna olarak iyi aslinda ama evin ici berbat temizlenmiyor bile bi de simdi havalar cok isindi rutubet oldu ben camin onunde yasiyorum resmen koku fln cok asiri olmasa bile beni acayip etkiliyor yeni ev icinde iste biraz zamn lazim maddi acidan yine sukur ki kisa bi sure

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…