Boşuna şaşırma, ya konu fake.. ya da adam hiç normal değil.. eyvahedigeldismile
konu fake falan degil inanip inanmamak size kalmis ama ben bilip bilmeden bu bole konusmaniz cok yanlis esimin normal olup olmadigina da siz karar verecek degilsiniz... yasakkelime
Gözümün önünde canlandırıyorum da, karısı memlekete gidecek diye odalara kapanıp ağlayan bir erkek..
içimden bir ses, bu konu, içerik olarak çok kıskanıldı diyor
gelen yorumlara bakıyorum da çoğu, eşi eleştirmiş, çocuk yerine koymuş, hasta demiş!
daha neler yahu!
belli ki yoğun yaşanan ve çok da güzel yürüyen bir ilişki var ortada, maaşallah diyeyim
tabii KK kadınları alıştı artık aldatılma, ihmal, boşanma konularına, tuhaf geldi, şaşırdılar.
ayrı kalmak çok güç gelir tabii, 1 ay kısa bir süre mi sizce sevdiği kişiden ayrılmak zorunda kalan için?
Allah bebeğinizle eşinizle aynı güzellikte ömür boyu sürdürsün evliliğinizi.
ama benden bir tavsiye.
mecbur kalmadıkça bu kadar uzun ayrılıkları sokmayın ilişkinize...
Varya ben 1,5 ay evden gidicem benim adam zil takıp oynamazsa bende birşey bilmiyorum.sempatiksalakcinni
E madem eşin bu kadar üstüne titriyor, üzülüyor o da gelsin diycem ama evi taşıyacakmış.
Sen de ki eşine canım sen ev işini bir an önce bitir, sende annemlere gelirsin, böylece ayrı kalmayız de.
Teselli et onu.:teselli:
Ay ne güzel ya genelde hamileyken annelerin hormonları tavan yapar, burda babanın yapmış.
Evlilikte karı koca eşitliği bu olsa gerek:lepi:
Tamam da gitmesine engel olsun o zaman, çok da ölümcül bir neden yok ortada gitmesi ve 1 ay kalması için.. :hulya:
Hadi çok üzüldü, kahroldu, anladım onu diyelim..
Ama yani odaya kapanmak, eşini odaya almayıp yalnız kalmak istemek falan..
Sevmem öyle ağlak adamları..:icecream:
canım neden gitmesine engel olsun ki? kadın kardeşinin düğünü için gidiyor, ayrıca hamile ve evin yaşam koşulları onun için sağlıksız. adamcağız bunların farkında, bencillik yapmıyor, ama çok da üzülmüş, hislerini içinde yaşamayı da beceremiyor. bana çok samimi geldi tavrı. ayrıca 3 gün önce baba olacağını öğrenmiş, duygusal bir kaos da yaşıyor olabilir. yani direk adama hasta, konuya da fake damgası vurulacak kadar enteresan bir şey yok ortada, onu demek istedim...
ben böyle saçma bir sebep görmedim millet 9 aylıken taşınıyor
eşyaları sırtlıcak değilsin ya verirsiniz nakliye şirketine sen elini sürmeden taşır
ufak tefeğide (eşin ağlıcak kadar seni çok seviyorsa eğer) eşin toplar olur biter
bana çok saçma gelir zaten eşini bırakıp aylarca başka yerde kalmak(sağlık sorunu gibi önemli nedenler olmadıkça)
Ay bu erkeklerin bu cinsi de mi varmış akannehir
Ben neden hiç görmedim ?
Neden benim karşıma hep ketun, duygularını saklayan veya şiddetle ifade etmeye çalışan hatta duygusuz/ruhsuz sınıfına mensup üyeler çıktı :2:
Ne bahtsız insanmışım yahu, bir yaşıma daha girdim, bildiğim bütün kuramları unuttum ohaoldumsmile
ben cok zor tutuum kendimi ya bende baslasam hayatta susmazdi bu defa ama icim parcalandi resmenay biz de oturup birlikte ağlardık eskiden...hala da ara sıra ağlarız:))
Bana eşiniz hiç tuhaf gelmedi.
Ne var ki bunda ağlaması normal değil mi. Eşinden hiç ayrılmamış bir insan, eşi gidiyor diye ağlar.
Bende ailemin yanına gittiğimde eşimle oturur ağlarız.
Asıl eşim ne güzel gidiyor diye göbek atanlarda bir sıkıntı var heralde.
İlk defa ayrıldığınız için zor geliyordur.
Zamanla alışır.
üstüne düşme derim,benim eşim bi yere yatılı gidecegim zaman tirip yapıyor 2gün sonra başlıyor gel demeye ben onun dediği zamanda degil kendi istediğim zaman dönerim,ama çok şükür ağlaması yok:ecrin_bebek: eger şimdiden eşini nazlı alıştırırsan sonra eteginden ayrılmazkaydirigubbakcemile
canim anlayabiliyorum ben evlenmeden once arkadaslagimiz suresince neler dusunmustum esim hakkinda .. Gordugum erkek tiplerine hic mi hic uymadigi icin numara yapiyor altindan bisey cikacak fln diye dusunmustum tanidikca bu korkudan kurtuldum gerce yine de ne olacagi belli olmaz ama genel olarak da cok duygusal anlayisli bi yapisi vardir yine dedim ya bu kadar aglamasi uzulmesi beni de sasirtti bebeginde etkisi var esimin bugunku durumunda ..
ev normal bi ev olsa zaten gitmem annemde bisey demez ama ev cok berbat esyali flndi zaten rutubet fln oldu havalar isininca bole hamam gibi fln kokuyor benim midem cok fena zaten yedigim durmuyo annem orda nasil durucan diye tasinana kadar kal dedi esimde onayladi zaten ama simdi gitma vakti yaklasinca bole yapti analamadm :uhm:
denef ne mutlu sana seni deliler gibi seven gitmene üzülen bi esin var a.s birak aglasin aglasinki rahatlasin ilk ayriliniz oldu icin bukadar koymustur esinize zamanla alisir a.s ALLAH mutlunuzu daim etsin :) sana iyi rahat bi hamilelik gecirme süreci dilerim :)
ay kıyamam ben ikinize opuyorumnanaktan bence annen haklı.. rutubetli ortam hiç sağlıklı değil. Kardeşimin kızları rutubet yüzünden bronşit oldular. Annen de bu yüzden endişeleniyor. Eşinin davranışı biraz abartılı geldi. Acaba hem sen gidiyorsun diye hemde başka bi sorun yüzündenmi böyle? Valla tanısam gel bizde kal dicem ama hihoyyyt hiç olmazsa hetgün görüşürsünüz taşınana kadar :roflol:
Daha 3 gün olmuş bebek haberi (sağlıcakla kucağına alırsın inş) ve de sizden ilk defa ayrılıyor, 1.5 ay da az zaman değil, hiç ayrılmamış bir çift için. Bebek heyecanıda taze, o da etkili olmuştur.
Herkese tuhaf gelmiş ama bu ayrlık işleri kolay değil bana göre. Siz hem zorunlu olduğunuz içinde gidiyorsunuz, ben tamamen keyfi gittiğim, sadece ailemi görmeye gittiğim halde, eşim bana gitme demez, ama ağlar. En fazla 1 hafta kalırım, o 1 hafta bile gittiğimde zor gelir, sanki geçmek bilmiyormuş gibi. Gitmek için can atıyorsun aynı zamanda dönmek içinde. Ayrılık kolay iş değil.
Sevinmeniz lazım, Allah bozmasın.
yeni hamilesiniz vede galiba uzun yolculuk yapacaksınız.doktorunuz müsade ettimi uzun yolculuğa genelde doktorlar ilk aylarda uzun yolculuğu yasaklıyor benim doktorum yasaklamıştı.eşinizde fazla duygusalmış
bence eşin sana daha iyi imkanlar sağlayamadığı için 1.5 ay kalıcak olmandan dolayı üzgün.. ee bide baba olucak onun sorumlulukları v.s.. kendini güçsüz hissetmiştir. ona destek olmalısın.. bence 1.5 ay uzun bir zaman.. taşınırken eşyaları sırtına yüklenicek halin yok, en azından yan yana olursanız birbirinize moral ve destek verirseniz daha iyi olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?