ben konu sahibine şaşırdım.yorum yazanların çoğu yani komiksiniz tarzında şeyler yazmış.ve hiç bozulmadan cevap yazıyorsunuz.size komik gelebilirde böylede yazılmaz bence.yani okuyup komikmiş,bu mu dert tarzında yazmak için mi okuyorsunuz?şaşırdım.eşiniz fazla duygusal anlaşılan.sizin için gözyaşı dökebiliyorsa ne mutlu.. yalnız böyle yaparsa daha çok üzüleceğinizi falan söyleyin mesela.zaten konuşmuşsunuzdur.o zaman rahatlar belki..
Bunun içinmi konu açtın demedik.Gerçekten komikmiş.
Sonuçta masumca birşeyler yapılmış ve henüz ergenlerin yapabileceği tarzda olduğu için komik.
Sonuçta 1 üzülür, 2 üzülür.Her daim beraber olamazsınız ki.
konu sahibi arkadaşım ;
Ben evlendikten tam 45 gün sonra eşimle ayrı yaşamak zorunda kaldım.Babamın evine döndüm.
Ben memurum, eşimde memur oldu.Tayinimi alamadım.Tayinin bekliyoruz.
20 aylık evliyiz ama sadece 1,5 ay ağzıma bir parmak bal çaldık diyeyim.
ee biz ölelim o zaman.Bence eşinize ihtimallerden bahsedin.
Allah korusun hiçbirşey olmaz değil.
Bende asla eşimsiz olamam derdim ama büyük konuşmamak gerekmiş.
Allah başa getirmesin yeterki.
Keşke bende kuzenimin düğünü için ayrı kalabilsemde eşimden, diğer zamanlar hep yanında olsam.
Tepkili yazmıyorum yanlış anlama.Ama gerçekler var can acıtan.
Masumane davranışta gerçekten güzel ama zoru yaşadığım içinde komik geldi.
ben konu sahibine şaşırdım.yorum yazanların çoğu yani komiksiniz tarzında şeyler yazmış.ve hiç bozulmadan cevap yazıyorsunuz.size komik gelebilirde böylede yazılmaz bence.yani okuyup komikmiş,bu mu dert tarzında yazmak için mi okuyorsunuz?şaşırdım.eşiniz fazla duygusal anlaşılan.sizin için gözyaşı dökebiliyorsa ne mutlu.. yalnız böyle yaparsa daha çok üzüleceğinizi falan söyleyin mesela.zaten konuşmuşsunuzdur.o zaman rahatlar belki..
Bunun içinmi konu açtın demedik.Gerçekten komikmiş.
Sonuçta masumca birşeyler yapılmış ve henüz ergenlerin yapabileceği tarzda olduğu için komik.
Sonuçta 1 üzülür, 2 üzülür.Her daim beraber olamazsınız ki.
konu sahibi arkadaşım ;
Ben evlendikten tam 45 gün sonra eşimle ayrı yaşamak zorunda kaldım.Babamın evine döndüm.
Ben memurum, eşimde memur oldu.Tayinimi alamadım.Tayinin bekliyoruz.
20 aylık evliyiz ama sadece 1,5 ay ağzıma bir parmak bal çaldık diyeyim.
ee biz ölelim o zaman.Bence eşinize ihtimallerden bahsedin.
Allah korusun hiçbirşey olmaz değil.
Bende asla eşimsiz olamam derdim ama büyük konuşmamak gerekmiş.
Allah başa getirmesin yeterki.
Keşke bende kuzenimin düğünü için ayrı kalabilsemde eşimden, diğer zamanlar hep yanında olsam.
Tepkili yazmıyorum yanlış anlama.Ama gerçekler var can acıtan.
Masumane davranışta gerçekten güzel ama zoru yaşadığım içinde komik geldi.
bende şimdi tam bununla ilgli yorum yazacaktım denefcim çok iyi, saf kalpli,kalbi iyi bir arkadaştı eviyle ilgili açtığı konudada ne yorumlar geldiki aklınız yerinden oynardı ama o kendini hiç bozmadan cevaplar verdi gayet samimice denefcim seni birkez daha tebrik ediyorum arkadaşımzemuszemus
tatlım o yorumum arkadaşı aşağılamak için değildi.bu açıklamayı ve yorumu keşke "çok komik olmuş ya"diye yazdığınız yorumunuzdan önce yazsaydınız keşkea.s
tamam problem deil. tabiki baska orneklere bakinca bu ayrilik ayrilik gelmiyor benim annemde 6 sene boyunca ayri kaldi babamdan hafta sonlari gorebiliyorduk sadece ikisi de birbirlerini cok sever boyle mecburiyetler oluyor ve bunlarn yaninda bizimkisi hicbisey gibi gorunuyor ama iste evlilik yeni bebek yeni bugune kadar hic ayrilmadik 1 gun degil 1 saatden fazla ayri kalmadik zor geliyor iste zamanla aliscaz yine ozlicez birbirimizi ama bu kadar agir gelmeyecek eminim.. siz de esinize en kisa zamanda kavusursunuz umarim acikladiginiz icin de tesekkur ediyorum a.s.
Canım haklısın herkes durumunu kendi bilir.
Bebeğin yeni haberiyle beraber eşinize zor gelmiştir sizden uzaklaşmak.
Neyse ama gönlünü alabilirsin.İkna edersin eminim.
Bebeğinizide Allahkucağınıza almak nasip etsin inş hayırlısıyla.
Mutluluklar dilerim...
gitme demedi zaten uzuldu dun bi anda simdi de somurtup duruyor ama daha iyi a.s bole bole alismaya caliscaz iste
cok tesekkur ederim bende mutluluklar dilerim hersey gonlunuzce olsn a.s.
az önce eşime bak kız tatile gitcekmiş eşi üzüntüsünden aglıyomuş dedim...cevabı aynen aktarıyorum
" e bende nişeanlıyken sen atandıgıda seni bırakıp dönerken bi damla aglamıştım ..sonra devam edemedi tabi yok yawwww karısı tatile gidilyo diye aglanırmı o sevinçten aglıyodur diyo benim kozalak kocam..harbiden ya bu erkeklerin hepsi kozalak kafalı ya::))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?