Kizlar moralim cok bozuk..

aman sayılı gün çabuk geçer yıpratmayın birbirinizi,özlem kadar güzel şey var mı,dönüşünü düşün bi de..o sarılışınızı,öpüşünüzü ne bileyim o hasret gidermenin tadı başka hiç bişeyde yok bence...

ben konu sahibine şaşırdım.yorum yazanların çoğu yani komiksiniz tarzında şeyler yazmış.ve hiç bozulmadan cevap yazıyorsunuz.size komik gelebilirde böylede yazılmaz bence.yani okuyup komikmiş,bu mu dert tarzında yazmak için mi okuyorsunuz?şaşırdım.eşiniz fazla duygusal anlaşılan.sizin için gözyaşı dökebiliyorsa ne mutlu.. yalnız böyle yaparsa daha çok üzüleceğinizi falan söyleyin mesela.zaten konuşmuşsunuzdur.o zaman rahatlar belki..

Bunun içinmi konu açtın demedik.Gerçekten komikmiş.
Sonuçta masumca birşeyler yapılmış ve henüz ergenlerin yapabileceği tarzda olduğu için komik.
Sonuçta 1 üzülür, 2 üzülür.Her daim beraber olamazsınız ki.

konu sahibi arkadaşım ;
Ben evlendikten tam 45 gün sonra eşimle ayrı yaşamak zorunda kaldım.Babamın evine döndüm.
Ben memurum, eşimde memur oldu.Tayinimi alamadım.Tayinin bekliyoruz.
20 aylık evliyiz ama sadece 1,5 ay ağzıma bir parmak bal çaldık diyeyim.
ee biz ölelim o zaman.Bence eşinize ihtimallerden bahsedin.
Allah korusun hiçbirşey olmaz değil.
Bende asla eşimsiz olamam derdim ama büyük konuşmamak gerekmiş.
Allah başa getirmesin yeterki.
Keşke bende kuzenimin düğünü için ayrı kalabilsemde eşimden, diğer zamanlar hep yanında olsam.

Tepkili yazmıyorum yanlış anlama.Ama gerçekler var can acıtan.
Masumane davranışta gerçekten güzel ama zoru yaşadığım içinde komik geldi.

bende şimdi tam bununla ilgli yorum yazacaktım denefcim çok iyi, saf kalpli,kalbi iyi bir arkadaştı eviyle ilgili açtığı konudada ne yorumlar geldiki aklınız yerinden oynardı ama o kendini hiç bozmadan cevaplar verdi gayet samimice denefcim seni birkez daha tebrik ediyorum arkadaşımzemuszemus

işte yorumlardan birkaçı mesela ama arkadaş yinede samimi ve kendini bozmadan cevaplar vermiş olumunekankayizsmile
bu şekilde komik olmuş falan gibi yorumlar çok çirkin bence kimseyi aşağılamayalımlmaz:

bu açıklamayı ve yorumu keşke "çok komik olmuş ya"diye yazdığınız yorumunuzdan önce yazsaydınız keşkea.s

nagtif yorumlar gelecektir tabiki burasi cok samimi de olsa sanal ortam sonucta kimse kimseyi tanimiyor tartismaya tahrik edici yorumlara ayni sekilde cevap vermenin geregi yok diye dusunuyorum sonucta benim buraya konu acma sebebim biraz olsun rahatlamak paylasmakti tartismaya girsem iyice stres olucam bu defa beni gecicek konu herkes burda birbirini yiyecek ne gerek var ki hakaret edilmedigi surece yangina korukle gitmenin anlami yok hakaret bile edilse ayni sekilde cvp vermenin taraftari deilim burda modaratorler vs var onlari bildirildiginde gereki yapacaklardir neden kendimi yipratiyim ki kendimi savunamayan bi insan asla degilim ama dedigim gibi burasi sanal ortam kendimi savunsam nolcak hic tanimadigim insanlar sonucta bilgisayar kapandiginda biter hersey a.s

evet esim biraz fazla duygusal sanirim konustum anlattim baya hatta ben nasil dayancam fln diye dusunuyodum dune kadar simdi onu teselli ediyorum simdilik sorun yok otobus zamanini da atlatirsak sorun kalmayacak ilk oldugu icin bole sanirim bundan sonra alisacaktir...

tamam problem deil. tabiki baska orneklere bakinca bu ayrilik ayrilik gelmiyor benim annemde 6 sene boyunca ayri kaldi babamdan hafta sonlari gorebiliyorduk sadece ikisi de birbirlerini cok sever boyle mecburiyetler oluyor ve bunlarn yaninda bizimkisi hicbisey gibi gorunuyor ama iste evlilik yeni bebek yeni bugune kadar hic ayrilmadik 1 gun degil 1 saatden fazla ayri kalmadik zor geliyor iste zamanla aliscaz yine ozlicez birbirimizi ama bu kadar agir gelmeyecek eminim.. siz de esinize en kisa zamanda kavusursunuz umarim acikladiginiz icin de tesekkur ediyorum a.s.

cok tesekkur ederim dusuncelerin icin opuyorumnanaktan ev konusunda da bole oldu sen biliyorsun cogu kisi dedi negatif yorumlara hatta asagilayici yorumlara neden tepki vermiyosun diye.. soyledigim gibi gerek olmadigini dusunuyorum cunku kk yi cok uzun zamandir takip ediyorum en masumane tartisilmayacak bisey de bile bi an da tartisma cikiyor konu sahibini fln da geciyor olay konu yorum yazanlar birbirine giriyor ne gerek var ki.. a.s.

bu açıklamayı ve yorumu keşke "çok komik olmuş ya"diye yazdığınız yorumunuzdan önce yazsaydınız keşkea.s
tatlım o yorumum arkadaşı aşağılamak için değildi.
Gerçektende komik geldi.Oda şu anlamda bu devirde böyle minik şeylere kırılacak üzülecek insanlar yok denecek kadar azaldı ve dolayısıyla duygusunu bu kadar içten yaşaması şaşırttı.

Canım haklısın herkes durumunu kendi bilir.
Bebeğin yeni haberiyle beraber eşinize zor gelmiştir sizden uzaklaşmak.
Neyse ama gönlünü alabilirsin.İkna edersin eminim.
Bebeğinizide Allahkucağınıza almak nasip etsin inş hayırlısıyla.
Mutluluklar dilerim...

gitme demedi zaten uzuldu dun bi anda simdi de somurtup duruyor ama daha iyi a.s bole bole alismaya caliscaz iste
cok tesekkur ederim bende mutluluklar dilerim hersey gonlunuzce olsn a.s.

yaaaa ağlıyormu..insan gerçekten de kötü olur..
uzun kalmazsınız umarım
rabbim sabır versin
çok bağlanmış ssize bellikii..
dr.unuz izin verdimi yola çıkmanıza..

evet malesef dun ole bi durum oldu cok uzuldum ben de birazdan cikiyoruz otbuse binerken nasil olacak endiseliyim ..
doktorum 15 saate izin vermedi 2ye bolduk o yuzden ankaraya kadar otobusle gidip orda kuzenimde 1-2 gun dinlenip arabayla beraber devam edicez bi de burda ki sartlarim da hamilelik icin pek uygun olmadigindan biraz da mecburi gidisim ... ins bisey olmaz onun da stresi var uzerimizde simdi cikiyoruz dua edin benim icin herkese yorumlari icin tesekkurler a.s.

anam ben gitsem öğle benimki zil takar oynar
aman be canım tek dert bu olsun be sık sık görüşürsünüz kalacağın ne kadar ki tabii ilk ayrılık olunca böyleoluyor ama Allah başka türlü ayrılık vermesin be canım sende kendini üzme sıkma bak bebek te bekliyorsun

benımkıde bensz yapamaz cok uzulur
bensız bır yere gıtmk ıstemez
böle duskun erkekler var ama aglayacagını sanmam :)
zilde takıp oynamaz:)
allh kavusursun hayırlı yolculuklar

ben olsam dayanamam ağlamasına gitmezdim ondan değerlimi kuzenim sanki banane kuzenimden lakin kıymetim bilinmio:çok üzgünüm:

ayyy kıyamam ben size yaaaaaaanapıcaksın canım ya mecbur kuzeninin düğünü keyfinden gitmiyosunki anlatmaya çalış takmayın kafanıza bukadar bir kaç gün idare edicek artık sempatiksalakcinni

bi beş yılınız dolsun çocuk olsun gece uykusu bölünsün o zaman seni yolluyor sınırsız tatile...boşverin üzülmeyin sizin yoklugunuzda aglayan eşinizin tadını çıkarın lakin uzun sürmiyecek bu durum,,

az önce eşime bak kız tatile gitcekmiş eşi üzüntüsünden aglıyomuş dedim...cevabı aynen aktarıyorum
" e bende nişeanlıyken sen atandıgıda seni bırakıp dönerken bi damla aglamıştım ..sonra devam edemedi tabi yok yawwww karısı tatile gidilyo diye aglanırmı o sevinçten aglıyodur diyo benim kozalak kocam..harbiden ya bu erkeklerin hepsi kozalak kafalı ya::))))))))

gitme demedi zaten uzuldu dun bi anda simdi de somurtup duruyor ama daha iyi a.s bole bole alismaya caliscaz iste
cok tesekkur ederim bende mutluluklar dilerim hersey gonlunuzce olsn a.s.

Anladım canım.Hayırlı yolculuklar olsun sana.
İnş sağlıcakla gider dönersiniz bebeğinle birlikte.
Allah kavuştursun diyorum şimdiden.allaha emanet olun :)

Canım bende teşekkür ederim.Amin...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Çok hoşsun yaa :))
Bizde şimdi ayrıyız eşimle.Öyle ağlamalar yok ama bakışlar yetiyor hüzünlenmek için.
Bakalım dönünce bizimkide mi kozalak olacak kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…