Kizlar moralim cok bozuk..

cok tesekur ederim saolun a.s.

anliyorum seni bende uzgunum ama iste mecburiyet cok dusunmemeye calis sonucta yine beraber olacaksiniz uzme kendini esime diyorum savasa gitmiyorm fln diye guluyor .. bi de yaprak dokumunu acmis sinirleniyor bugun hep uzuntulu seyler var diye tvyle kavga ediyor :sm_confused:simdi atlattik da yarin napcaz kara kara onu dusunuyorum mafoldumben

ay canım kıyamam ya Allah sizi hiç ayırmasın inşallahh sende biraz süreyi azaltsan yani bir buçuk ay uzun daha kısa kalsan olmaz mı valla ben hiç yadırgamadım eşini bende 4 yıllık evliyim bir gün bile gitsem eşim fena olur ağlamaz ama somurtur dakika başı arar gel der mızıldanır opuyorumnanaktan bende hiç çok uzun ayrı kalmam eşimden Allah birlikte bir ömür nasip etsin inşallah hem size hemde bize :teselli:

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin benim eşim olsa ağlamaz ama sürekli mızlar sorun çıkarır gönderir ama baya bi eziyetle ama yeni hamilesin eşinde haklı sende birbirinizi üzmeden inşallah bu zamanı geçirirsiniz

amin canimm allah sizi de nazardan korusun masallah bu bizim ilk ayriligimiz olacak napicak bilmiyorum sanirim isten artan surede tel ya da int basinda geciricez bi de orda bizim bi kopegimiz var ailemin yaninda biz arkadaslik yaptgmiz donem almisti bana sonra bu sene dersler agrlasnca bi sureligine babam bakiyordu megerse onu da cok kiskanmis hem de ozlemis duman-kopegm- bana cok duskun ozellikle biz sarilinca fln kiskanir onu isirirdi diyo simdi siz kavusacaksiniz birbirinize sen ne arican beni ne int gelcen duman beyle takilcaksiniz sabah aksam sırnaşık şey ciddi ciddi soluo bi de bunu sanirim hamile olan ben deilim bi karisiklik oldu :uhm: sure aslnda bana bagli deil biraz para eksigimiz var onu 1 bcuk ay gibi fln bi surede tamamlayacak aslinda kabul etse ailem ya da ailesi hemen verecek ama bu konu da cok takintikili hayatta kabul etmiyor..

ins canim yarini atlatirsak daha kolay olacak gibi cok saol sizi de omur boyu mutluluklarr

ayyy ağlıyodum gülümsettin beni :teselli:
3 günden bişicik olmaz canım gerçi gidince insanın aklı eşinde kalıyo ama tek derdin bu olsun canımcım
bende haftaya memlekte gidiyorum tek başıma 4 gün kalıcam
sağlık olsun yeter opuyorumnanaktan

seni o kadar iyi anlıyorum ki, gerçi biz eşimle o kadar ayrı kalmadık en fazla 1 hafta 10 gün falandı ayrı kalmamız, ama o süre içinde bile özellikle eşime çok zor gelmişti. bizde devamlı beraberiz, işe gider bir tek bensiz opuyorumnanaktan dışarı çıkacaksa bile beraber çıkarız, berbere gittiğinde kendimi çocuğunu berbere getirmiş anneler gibi hissediyordum, arkadaşının yeri bende dışarda masada oturuyordum :hulya: şimdi ben cafede bekliyorum kocişim tıraşını oluyo geliyo yanıma.... ama şu yönden bak biz ayrı kaldığımız zamanlarda flört devirlerimize tekrar dönüyoruz, kendimi tekrar o zamanlarda buluyorum resmen. bu arada bizde 3 yılı devirdik bu şekilde umarım sizinde bizimde isisinde ve bizim gibi olan herkesin bu şekilde devam eder a.s. Allahım bu günlerimizi aratmasın

__denef__cim ,eşin nasıl şuan da ,sen nasılsın ...
alışıp kabullenebildiniz mi canım durumu?

bu arada ailen de pc varsa msn den görüntülü konuşursunuz ,yada cep telleri ile de artık bu mümkün ..
kısmen de olsa büyük ölçü de bu sizi rahatlatır, 1.5 aylık süre içinde....

bu arada sizin konuyu eşime anlattım ve dedi ki;

'' bu doğal değil mi ? tamam,kadınların kalbi ,bir okyanus gibidir,ama bizimde en azından bu ve benzer durumlarda güneş kadar sıcaktır,kalbimize dokununca eririz'' dedi...
:roflol:

amin canim su an bende aynen kendimi annesi gibi hissediyorum ben de cok uzgunum ama devamli sirinlik fln yapip kafasini dagitmaya calisiyorum laelaelaelaelae hele onu ole odaya kacmis agliyoken gorunce o kadar fena oldum ki yarin nasil dayanicam bilmiyorum senağlama bakalim nasil olcak gittigimde bizde 1 bucuk senelik evliyiz ins siz de bizde 50. senemizde bile kaliriz :Saruboceq:

karsimda oturuyor sessiz sessiz ya cocuk gibi bole cok garip... dedim biseyler yapalim bi yerlere gidelim eglenelim diyo yok sen orda otur ben senz izliim hic gitmiceksin gibi gecsin bugun .. bole ara da bakislarini yakaliyorum goz goze geliyoruz bole garip bisey oluyor gozleri doluyor bende diyorm abarttn artik ama fln gelip yanina dovcem artk seni birak biraz da ben uzuleym sen ben teselli et fln diyorm sacmaliyorm biraz guluyo fln ama oflayip pufluyor devamli int var devamli kamerayla goruscez hafifltmeye caliscaz bu durumu.. ayy ama bunaldim baya bi sahle inip rahatlamayi dusunuyorum..

esin cok guzel soylemiss ya ama bilmezdim bu derece duygusal oldugunu aglayabilecegini tahmin ediyodm ama otobuse binince belki caktrmadan bi iki damla fln die kendimi dusunuodm hatta ben napcam salya sumuk aglicam kesin die yarin nolcak bilmiyorum

Allah başka sıkıntı vermesin...töbe töbe..davosa gitmiyorsun ya 3 gün altı üstü..ilk zamanlarda ağlarlar sonrasında ise uzak bir yerlere gidildiğinde göbek atarlar...

yarın eminim ki o ayrılık anı çok zor gelecektir ikinizede, bebeğimizi üzmeyelim diye avutabilirsiniz birbirinizi, güzel şeyler düşünmeye çalışın, geldiğinde beraber yapacağınız şeyleri planlayın, uzaktaykende aynı şekilde konuşmaya çalışın, bir şekilde kafanızı dağıtın canım. ben boyun kasların hazır mı diye sorardım hep, öyle bir atlıycam ki boynuna nolduğunu şaşıracsın derdim gülüşürdük... çok zor ya Allah başka türlü ayrılık vermesin :Saruboceq:

Allah başka sıkıntı vermesin...töbe töbe..davosa gitmiyorsun ya 3 gün altı üstü..ilk zamanlarda ağlarlar sonrasında ise uzak bir yerlere gidildiğinde göbek atarlar...

bende ole diyorum hep ama iste feyda etmiyor

Allah bundan aşağı düşürmesin!

aminn tabiki bu dert degil neler okuyoruz burda sukurler olsun halimize :Saruboceq:

:roflol: bayun kaslarin hazir mi supermis bu bende kullanabilirim izninle sanrm sırnaşık şey
valla diyorum baya biseyler yine daha iyi ama konusmuyor oylece yatmis duruyor ufffffffffffffffff fln yapiyor ikide bi bende stren oluyorm zaten hava sicak cehennem gibi bunaldm iice

Harbi abartmışsınız ya
milletin sevgilisi askere gidiyor 1.5 sene asker yolu bekliyorlar...

haklisin tabi ama o sevgili bu es bide israr beklenmis ve yeni gelmis bi bebek bi de biz yapisik ikizler gibi yasdk hep zor geliyor iste :1no2:

aaa ne demek canım tabi ki telif hakkı da istemem :)))

nescumcum ( ay cumlar garip oldu biraz) kendi adıma konuşursam bende biliyorum eşimle abarttığımızı, ama evlilikle sevgili olmak aynı değil. biz eşimle farklı şehirlerdeydik evlenmeden evvel o zaman bir şekilde geçiyordu zaman. ama beraber yaşamanın tadına varınca, aynı havayı soluyunca, beraber sarılıp uyuyunca ( gerçi bu sıcaklarda sadece ayak teması olabiliyor ) durum daha farklı oluyor. gidince arkanda bıraktığın kişiye ev bomboş geliyor, berbar yapmaya alıştığın şeyleri yalnız yapınca tat vermiyor gibi örnekler uzatılabilir.

belki bu tür bir ilişki boğar seni bilemem ama şöyle diyim gönlünden nasıl bir evlilik geçiyorsa Allah sana öyle bir evlilik ve mutluluk versin

benim için 1,5 ay aylarca
ayrıca evin koşulları kötü ise 1 hafta içinde taşınırsınız olur biter
yine söylüyorum çok anlamsız
:smiley-cool:

allah mutluluğunuzu daim etsin bebeğinizle ne kadar güzel ya keşke benimkide böyle özlese beni özlüyodur da belli etmeyen cinsinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…