Ne mutlu size canım, bir ömür hep böyle kıymet verin birbirinize inşallah kaydirigubbakcemile5
Allah bozmasın, evladınız da sağlıkla gelsin dünyaya, sevginiz böyle sağlam oldukça hiçbir şey yıkamaz bu güzel yuvayı
massallah sizebende gecen sene cocuklarimla gitmistim iste uc haftaligina falandi galibaesim 10 gun sonra karsimdaydi surpruz yapmisti aniden simdi ine gidiyoruz ama beraber o dönecek biz kalacagizsenağlamaaman ne yapiyim ailemide gormuyorum ins. guzel gecer bende esiniz gibi aglamaa basladim
ay canım kıyamam ya Allah sizi hiç ayırmasın inşallahhsende biraz süreyi azaltsan yani bir buçuk ay uzun daha kısa kalsan olmaz mı valla ben hiç yadırgamadım eşini bende 4 yıllık evliyim bir gün bile gitsem eşim fena olur ağlamaz ama somurtur dakika başı arar gel der mızıldanır opuyorumnanaktan bende hiç çok uzun ayrı kalmam eşimden Allah birlikte bir ömür nasip etsin inşallah hem size hemde bize :teselli:
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin benim eşim olsa ağlamaz ama sürekli mızlar sorun çıkarır gönderir ama baya bi eziyetle ama yeni hamilesin eşinde haklı sende birbirinizi üzmeden inşallah bu zamanı geçirirsiniz
seni o kadar iyi anlıyorum ki, gerçi biz eşimle o kadar ayrı kalmadık en fazla 1 hafta 10 gün falandı ayrı kalmamız, ama o süre içinde bile özellikle eşime çok zor gelmişti. bizde devamlı beraberiz, işe gider bir tek bensiz opuyorumnanaktan dışarı çıkacaksa bile beraber çıkarız, berbere gittiğinde kendimi çocuğunu berbere getirmiş anneler gibi hissediyordum, arkadaşının yeri bende dışarda masada oturuyordum :hulya: şimdi ben cafede bekliyorum kocişim tıraşını oluyo geliyo yanıma.... ama şu yönden bak biz ayrı kaldığımız zamanlarda flört devirlerimize tekrar dönüyoruz, kendimi tekrar o zamanlarda buluyorum resmen. bu arada bizde 3 yılı devirdik bu şekilde umarım sizinde bizimde isisinde ve bizim gibi olan herkesin bu şekilde devam edera.s. Allahım bu günlerimizi aratmasın
__denef__cim ,eşin nasıl şuan da ,sen nasılsın ...
alışıp kabullenebildiniz mi canım durumu?
bu arada ailen de pc varsa msn den görüntülü konuşursunuz ,yada cep telleri ile de artık bu mümkün ..
kısmen de olsa büyük ölçü de bu sizi rahatlatır, 1.5 aylık süre içinde....
bu arada sizin konuyu eşime anlattım ve dedi ki;
'' bu doğal değil mi ? tamam,kadınların kalbi ,bir okyanus gibidir,ama bizimde en azından bu ve benzer durumlarda güneş kadar sıcaktır,kalbimize dokununca eririz'' dedi...
:roflol:
Allah başka sıkıntı vermesin...töbe töbe..davosa gitmiyorsun ya 3 gün altı üstü..ilk zamanlarda ağlarlar sonrasında ise uzak bir yerlere gidildiğinde göbek atarlar...
Allah bundan aşağı düşürmesin!
yarın eminim ki o ayrılık anı çok zor gelecektir ikinizede, bebeğimizi üzmeyelim diye avutabilirsiniz birbirinizi, güzel şeyler düşünmeye çalışın, geldiğinde beraber yapacağınız şeyleri planlayın, uzaktaykende aynı şekilde konuşmaya çalışın, bir şekilde kafanızı dağıtın canım. ben boyun kasların hazır mı diye sorardım hep, öyle bir atlıycam ki boynuna nolduğunu şaşıracsın derdim gülüşürdük... çok zor ya Allah başka türlü ayrılık vermesin :Saruboceq:
Harbi abartmışsınız ya
milletin sevgilisi askere gidiyor 1.5 sene asker yolu bekliyorlar...
benim sorunum tasinamamak degil evim hamileleik icin pek uygun kosullar icermiyor
asiri rutubet fln var ve ben rahatsiz oluyorum zaten kuzenimin dugunu icinde gitmisken o donemi atlatmak icin bole bisey planladik zaten esim toliplicak evi ayrica ben ne aglamasiyla ne de evi toplamasiyla esimin bana olan sevgisinin miktarini olcecek deilim gitmemin nedeni saglikla ilgili zaten aylarca da gitmiyorum 1.bucuk ay aylaraca tabirine uymuyor sanirim :uhm:
benim için 1,5 ay aylarca
ayrıca evin koşulları kötü ise 1 hafta içinde taşınırsınız olur biter
yine söylüyorum çok anlamsız:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?