kızlar mutfak masanızı cam mı aldınız ahşap mı ..??

vuslat_umay

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2009
409
0
641
mutfaak masamı alacm ve ne alacağıma karar veremedim sizz masanızı aldınızmı aldıysanız hangi firmadan hangi masadan aldınız almış olanlar resimlerini paylaşırsa bizede fikir olur teşekkür ediyorum şimdiden.... bekliyorum resimleri arkadaşlar

Son düzenleme:
slm canım sana fikir olması amacıyla annemin mutfak masasını ekliyorum

fikir olur umarım hem ahşap hem cam olduğu için mutakta çok şık duruyo ve de acordionlu olduğu için çok da kullanışlı oluyo annemin iğne oyalarıyla da bi başka güzel sanki

başlığı görünce tam benlik dedim,
çünkü bende cammı alıyım yoksa ahşap mı alıyım karar veremedim, birçok yer gezdim ama cam masalar çok sağlam gelmiyor, çok sallanıyor çoğu,
ahşaplarda klasik olur gibi geliyor, evim modern olduğu için,
kararsızım kızlar anlayacağınız

Camlar kesinlikle çok hoş duruyor ama ne biliim bana tehlikeli geliyor. Birinin çocuğu gelip kafasını çarpar, bizden biri takılır düşer yaralanır diye korkuyorum o yüzden de ahşap alacağım daha az tehlikeli

öcelıkle cam masalarr cokkk hos duruyo bende cam almayı ıstedım hep
ama bır yakınımm hıc tavsıye etmedı
sureklı leke yapıyor ayrıca ufak cocugu var elıne ne gecerse masaya vuruyormus bırgun kıracak onada bırsey olacak dıye korkuyorum dıyo. sanırım evde cocuk olana kadar ıyıde cocuklu eve uygun deıll :26:

kızlar bende şu piknik masaları varya onlardan istiyorum
mutfak geniş aslında ama yinede nasıl durur kararsız kalıyorum

evin gri ise cam masa görüntü açısından hoş durur. çünkü metal bacaklar harika uyum sağlıyor. bizim yıllardır kullandığımız siyah cam bir masamız var. çocuklar kafasını masa köşesine çarpar falan diye korktuğumuz da oldu, kardeşlerim küçükken masa köşeliği taktık böylece o risk ortadan kalktı. kırılır diye bir endişen varsa, sağlam bir şey alırsan üzerine çıkıp zıplamadıkça hiçbir şey olmaz. babam bizim cam masayı bi ara salona koydu. üzerinde pc, kasa, printer, alabildiğince kitap yerleşmiş olmasına rağmen maşallahı var iyi duruyor. ahşap üstü cam da mantıklı gibi ancak biraz kahvehane havası veriyor gibi geliyor bana. yalnız cam masanın bir kötü yanı var, acaip toz tutar. parmak izleri falan.. sürekli temizlik gerektirir :)

Son düzenleme:
camlar çok şık ama evde bebek varsada çok tehlikeli ama ahşaplarında çok şık ve portatifleri var bahsedilen piknik masası bence eve asla uygun değil..sırıtır..

bende mutfağıma bu masayı aldım... indirimdeydi fiyatı çok uygundu, masanın iki tarafı katlanıp küçücük bir hale gelebiliyor, ayrıca sandalyeleride katlanıyor.. 4 sandalyesiyle birlikte 230'a aldım.. banio yapı marketten... nasıl olsa lazım olur diye düşündüm mutfağa olmazsa bile balkonumda kullanırım..

Son düzenleme:
kızlar şimdiki cam masalar kolay kolay kırılmıyor
kırılsa bile araba camı gibi yapmışlar parçalanıp sıçrayıp dökülmüyor
sadece kırılıyor ama dağılmıyor kağıt gibi kalıyor yani
anlatabilmişimdir umarım

bu arada benim mutfağımdaki masa da cam
çok el izi olabilir ama çok daha şık ahşapa göre
bende şeffaf masa örtüsü yaydım çokta güzel duruyor üstelik 3 yaşında da azgın bir oğlum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…