Kızlar mutlaka numune isteyin , geliyor.

dün bebelactan geldi, bugün ise sağlık bakanlığından kuryeci öle dedi, ben nerden geldiğini tam anlayamadım:)) genç aile paketi geldi, içinde baby star 2 tane bez, benim için rozi ped, komili şampuan numunesi, ayrıca eti bbe bisküvisi ile güzel bir fisher price katoloğu çıktı...

ayhh adamlar sitemimi hissettilermi ne :) bugün hero bayb den bi paket geldi içinde iyi geceler sütlü bisküvisi, karışık meyveli kavanoz maması ve sütlü bisküvili muzlu kahvaltı saati maması geldi bide broşür var baya faydalı bilgiler var içinde...

hehe bugün hero babyden ikinci kez aynı kutu geldi :)) beni iki kere yazıp yolladılar herhalde

bluucum sendeki pakettede benim yazdıklarımmı var herkese aynı şeyimi yolluyolar merak ettim :)

evet elalım aynı şeyler var :)
seherjik boşver taş atıp kolumuzmu yoruldu hehe :)

hero baby nin içinden çıkan büsküviyi ben yedim kaydirigubbakcemile3 oğluma vermeye korktum ağır gelebilir diye.. Ama tadınıda çok beğendim sempatiksalakcinni

arkadaşlar bebelacdan bana bi paket geldi resmen yırtık pırtık üstelik üstünde son kullanma tarihi bile yokdu atıcakdım sonra bi pişiriyim bakıyım nasıl bişey derken ben yiyivermişim mamayııızemuszemus
ama paket çok kötüydü marketlerin iade ettiklerini bunlar numune diye bizemi yolluyolar acaba
tam hatılamıyorum hangi bölümde burda bununla alakalı bi konu var ve herkese bebelacdan ezik büzük parçalanmış gelmiş.

bebelac geldi banada bu sabah. pişirilen lezzetler armutlu pirinçli numune küçük ürün değil market rflarında satılanlardan. evet kutu biraz ezik ama direkt kargo poşeti içine koydukları için orda da atılıyo üst üste konuluyo kargo poşetleri o yüzden ezik büzük geliyor.. bi de kitapçık gödermişler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…