Kızlar naber . Eşimin canını okudum

herkes sizi izliyor düşüncenızden vazgeçin bazıları

'' selam, biliyorsunuz..'' ile başlayan konulara ayrı bi gıcık oluyorum

Birde beni bilen bilir, bilmeyenler eski konularıma baksıncılar var
Bilenler bilmeyenlere bildirsinler

Ben konuyu bilmiyorum anlamadım da açıklayıcı yazaydınız iyiydi

herkes sizi izliyor düşüncenızden vazgeçin bazıları

'' selam, biliyorsunuz..'' ile başlayan konulara ayrı bi gıcık oluyorum
Oyle Bır nıyetım yok arkadaşım tamam mi rahat ol . Rekaxxx. Demekki sizde oyle düşünceler ve istekler varki başkasında kendıniz gibi görüyorsunuz

Ben konuyu bilmiyorum anlamadım da açıklayıcı yazaydınız iyiydi
Ya eşimle tartışmam oldu su getırmek babında sonra uzadı kavga . Bende aynı sekılde su istedim ve uc gündür soyledıllerını burnundan gerırdım ve mutluyum iyikıde yaptım .

Ya eşimle tartışmam oldu su getırmek babında sonra uzadı kavga . Bende aynı sekılde su istedim ve uc gündür soyledıllerını burnundan gerırdım ve mutluyum iyikıde yaptım .
devam niteliginde konu açmak yasak ayrica eski konunuzu herkes bilmek ,hatirlamak zorundaymis gibi
konuyu yazmanizda hoş değil .
giriş gelişme sonuç. ? yok tabi gerekte yok çünkü degil mi.. ayrica amaciniza ulasmissiniz DERT bu konuda nerede? yaptim oh iyiki de yaptim diye bdv işgali yapıyorsunuz. kib.

Bu saçma bir restleşmeden ileri gitmez. Su isteyince heralde yani verilir sen yada o birbirinize. Normalde normali bu zaten. Neyin kafasını yaşıyor birileri yine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…