Kızlar naber . Eşimin canını okudum

Kısasa kısasla çözülmez bu iş...
Adam zaten o kafada, dediklerinden de bir şey çıkaracagını zannetmiyorum...
Eminimki Aynı tas aynı hamam...

Konu ne anlayan beri gelsin
Adamdan su istemis adam vermis konu sahibide sayip sayistirmis su vermekmi adamin sucu anlamadimki

Bi su getirmeyen adami napiyorsunuz ya ?
Hayir yani eline düşmeyin de...hastaligi da var bu ömrün
Daha önce eşi su isteğinde getiremeyeceğini söylemişti hanımefendi eşine. Eside evde yemek yapmıyor, temizliğe yardımcı geliyor bir su bile getirmiyorsun başkası olsa seni boşar demiş. Hanımefendi şimdi aynı şekilde eşinden su istemiş.

Konu ne anlayan beri gelsin
Adamdan su istemis adam vermis konu sahibide sayip sayistirmis su vermekmi adamin sucu anlamadimki

Diğer konularına bak anlayacaksın.
Eşi konu sahibine su getireceksin getirmek zorundasın falan demiş sen çalışmıyorsun bana kölelik yapmak zorundasn adam bu kafada... Ayrıca eve kadın alıyorum temizlik için yemek de yapmıyosun sen başkası olsa seni 1 gün tutmaz boşar falan demiş...

Hatun da şimdi intikamını aldı güya... Nasıl bir kafaysa artk...

Ey ruh... Geldiysen bulasiklar yika, ütüyü ütele, cocuga bak, yemegi yap.. Masanin üstüne de bir bardak su birak.. Birak ki.. Konu sahibi madur bacimiz.. Birdaha su getirip götürmekle.. Iskence görmesin.. Darb edilmesin.. Eve hizmetci bile tutan bir zalim esin elinde gencligini cürütmesin...

Ay ben manyak olacam simdiiii..

Konuyu tam bilmiyorum ama ben evde yemek yapmasam,temizliğe yardımcı gelse ve eşim su istiyince de babamın hayrına en azından getirmesem kendi kendimi beynimde boşarım yani benden bişey olmaz diye..Adam onu demese iyiymiş gerçi ama gerçek acıtır doğru söylemiş..

Keşke eski konunuzdan devam etseydiniz, "kızlar naber, eşimin canına okudum" gibi bir başlıkla bizler sizin kankanızmışız gibi bir algı oluşmasaydı.

Konuyu okumamıştım az önce okudum .. Yemek yapmıyorum değil düzenli yapamıyorum veya yapmıyorum demiş ..Bebeği de varmış..Sözlerimin birazını geri alıyorum o yüzden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…