Uzun ilişkim var daha,onlar cok aceleci bizimkilerde tanıyalım dedi ama ailem gene soguktu tabi biraz,neyse benim ısrarlarımka babam söz takıcaz dedi,bize evde şu zaman yaparız diyodu ama onları bi türlü aramıyordu annem asla istemiyordu başından beri bana hiç destek olmadı ben babamdan utanırdım böyle şeyleri konuşmayı anneme diyorum söyle yok söyle banane diyordu bende en son konuşup babamı ikna etmiştim gene ama annem bir halt yapıp babam vazgecti,ben kaldım öyle neler yaşadım anlatamam..Sonra ayrıl barış sevgilimle 1 yıldır sürdü şimdi de diyoruz yeter oldu oldu olmadı gidip evlenicez tek korkumuz babam kavga cıkarır diye ne babama ne onlara birşey olmasın derdindeyiz,araya dayılarımı sokuyorum annemleri arıyor bana hakaretler neler neler anlatamam annem de babamda..Bu akşam hatta babam bana şunu dedi tabi odamdaydım,o. gibi kendini yamamayamı calısıyorsun dedi bilmem ne bagırıyordu dısardan..O kadar kötü oldum ki,sebebi şu annem gidip babama demiş cocuk bunu bırakıyor bu peşinde demiş babamda ona göre davranıyor ama nasık agladım anlatamam ne demek,o. gibi kendini mi pazarlıcan ya ne demek?Artık karar verdin ne olursa olsun ben aileme kötü davranmadım istedigim için iyi niyetle araya akrabalarımı sokuyorum baba dediklerine bak,annem de diyor ki eziksin sen rezil gurursuz neler..Aile heryerden iyidir elbet ama karar verdim bu evden defolup gidicem,evlensemde evlenmesemde o kadar agrıma gitti ki bu akşamki duyduklarım cıksam odadan babam dövecekti beni ben bunu yediremiyorum!Naptım ne veya cocuk naptı bana diyolar seni o kışkırttı iyide bu pis lafları ana baba kızsada kız evladına diyebilir mi sorarım size?Beni b.k yerine koymuslar ama nasıl evden cıkayım size kızlar,polisemi söylesem babam onlara sarmasın istiyorum çünkü ne babama ne aileme ne kimseye bişey olmasını istemiyorum ama evde durmakda istemiyorum..Sevdiğim insan diyor babandan emin olsak gidip evlenicez ona da hak veriyorum ama işte o da yanımda keşke başından beri dursaydı birbirmize destek olsaydık,ve maaşımın yarısını eve veriyordum artık onu da vermicem aşırı öfkeliyim aileme onlar beni düşman gibi görüp bana neler sayıyorlar ben de istemiyorum artık ya kendimi öldürücem ciddi ciddi,bunalımda oldugum halde annemin içi hiç acımıyor ben şaşırıyorum naptım ki diyorum aileme neeeee?Napayım sizce kızlar bana akıl verin sonum olacak yoksa ben dayanamıyorum..Bırakmam için sebep yoktu ben de vazgecmiyorum dedim asla da geçmicem dedim bu işi gene bozarlarsa da evden defolup gidicem ..