• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar napım bi akıl verin lütfen

Annesevgisi

👪
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2020
499
328
18
Alt komşumun çocuğu acı ceker gibi agliyor saatlerce 3 yaşında boyle aglama yok içim acıyor aklıma kötü seyler geliyor artık ne yapacağımı şaşırdım her gün böyle ağlıyor sanki dövüyorlar dayanamıyorum icim acıyor söylemeye çekiniyorum kizla kahve icmisligimiz var cocukla geldi cocuk dagitti evi ama dur dedigi yerde duruyor oyle aksi bi cocuk degil valla cok kötüyüm gecem misafirim geldi oda diyor bu cocugu dovuyorlar agzini kapatiyorlar diyo sanki yan odadan ses o kadar net geliyor ki ne yapacagimi şaşırdım valla. Esiyle eşimin arası bozuk inip bisey de diyemiyorum

Polisi mi arasanız yazık çoçuk her gün hergün neden aglasın merak ettim dogyrusu umarım sadece yaramazlık yapıyordur herhangi bir şiddet durumu yoktur
Insallah oyledir inanin aci aci aglar mi bi cocuk saatlerce benim yemek odam cocugun yatak odası genelde orda duyarim ama suan mutfaktayim mutfaktanda cok ses geliyor suan kesildi ama her gun agliyor

Insallah oyledir inanin aci aci aglar mi bi cocuk saatlerce benim yemek odam cocugun yatak odası genelde orda duyarim ama suan mutfaktayim mutfaktanda cok ses geliyor suan kesildi ama her gun agliyor
Yan komşunun alt katındaki bir erkek çoçuguda bu şejilde her gün olmasada sık sık duyuyorum sürekli bagırıp çagırıyor çoçuk sanki kendini duvarlara vuruyor gibi oyuncaklarını camdan atıyor belli ki yaramazlık yapıyor öyle bi koşuyo ki bina sallanıyor bazen belki öyle bir durumda olabilir annesi durduramıyorum istesiği olmayınca kendini yerlere atıyor demişti

Benim üsttekide ağlıyor
Oda 3 yaşında anca var
Geçen gün çocuk
Yeter bıktım diyor
Avazı çıktığı kadar bağırıyor
Gidecem bıktım diyordu
Bence bu süreç çocuklar için çokzor o yüzden biraz asabi olabilirler

Alt komşumun çocuğu acı ceker gibi agliyor saatlerce 3 yaşında boyle aglama yok içim acıyor aklıma kötü seyler geliyor artık ne yapacağımı şaşırdım her gün böyle ağlıyor sanki dövüyorlar dayanamıyorum icim acıyor söylemeye çekiniyorum kizla kahve icmisligimiz var cocukla geldi cocuk dagitti evi ama dur dedigi yerde duruyor oyle aksi bi cocuk degil valla cok kötüyüm gecem misafirim geldi oda diyor bu cocugu dovuyorlar agzini kapatiyorlar diyo sanki yan odadan ses o kadar net geliyor ki ne yapacagimi şaşırdım valla. Esiyle eşimin arası bozuk inip bisey de diyemiyorum
Bazı cocuklar sebepsiz de aglıyorlar. Bunu anlamanın tek bir yolu var asagıya inip bol bol vakit gecirmek o da bu sürecte imkansız.

Madem iletişiminiz var inip güzelce sorabilirsiniz
Bu ara çok ağlıyor hastamı bir sorunmu var yapabileceğim birşey varmı diye
Benim oğlum kolik bizim 2 yılımız ağlamakla geçti
Hemen polis çağırmayın bence

Benim cimcime bir kızım var geçen senelerde öyle çok aglamistiki işte tam hatırlamıyorum dediği olmamıştır kesin bagirarark dön ses ağlayınca polis çağırmışlar mudahele edince daha çok ağladı kriz zamanları oluyordu 3 yasada sendromlu oluyorlar birde benimki beni dönüyorsun dövme diye bağırıyordu ki hayatta vurmadım vurmam çok çirkef şimdiki çocuklar öylede olabilir tabi bizimki polisi görünce çok korktu birdaha bağırdı ama komşu alıştı

Bizim evde anaokulu açacak kadar oyuncak var eve gelen cocuklarhiderken ağlar burda kalalım diye ne isterse alınır vs...
Buna istinaden dediği olmama alışkın degil basıyor çığlığı

Cocuklar bazen sebepsiz yere de aglayabiliyorlar.kuzenimin oglu da o yaslarda uykudan kalktiginda saatlerce aglardi.hatta annesi uyanip aglamaya baslayinca derdi saat bile tuttum uyudugu kadar aglar artik diye.gercekten de cocuk bir saat uyumus olsa bir saat aglardi kendi kendine.
İnsallah oyle birseydir hemen kotuye yormayin.denk gelince sorun bakalim neden agliyor diye.
Dayaktan agliyorsa da Allah kalbine merhamet versin o annenin. polisi arasaniz bile gelip cocugu alacak degillerdir herhalde.

yaa cocuklar da cok bunaldilar. valla bizleri de cok bunalttilar. cocuga bakmayi teklif etseniz yarim saat bi saatliğine ikisine de cok iyi gelir. sonra çocuğu birakirken cok agliyor gun icinde yazik, ne istiyor o kadar diye sorup muhabbete girebilirsiniz.

Bişey söylemek çok zor. Yarın annesini arasanız. Hasta mı veya düştü mü çok üzüldüm falan deseniz. Virüs olmasa çocuğa da bakardınız biyerinde bişey var mı diye 🙁
Benim kızım banyo yaparken çok çığlık atıyor. Yeter, kurtar beni falan diye ağlıyor. Üstelik ağlamasın diye herşeyi yapıyorum ve kafasını hızlı yıkıyorum. Banyo bitince de gülmeye başlıyor. Yani yan komşum inşAllah yanlış anlamaz diyorum 🙁

Öfke nöbeti geçiriyor olabilir hergün bu kadar uzun ağlaması bana öyle düşündürdü.Gercekten çocuklar için çok zor bir süreç.Yarin bir şey götürerek kapıdan muhabbet açarsınız çocuklar için de zor falan diye eğer öyleyse kadın size anlatacaktır.Bir de uyumadığınız aktif olduğunuz saati söyleyip i saatte evde koşturabilir derseniz makbule geçer inanın.

Benim bi arkadaşımın 2 yaşındaki kızı da öyle gece olunca deli gibi ağlıyor. Hatta geçen gün komşusu sabah söylemiş hiç susmuyor diye sitem etmiş ufaktan. Gecenin köründe bir anda uyanıp çığlık çığlığa ağlıyor. Belki öyle bir şey olabilir mi? Çocuk çok bağırıyor diye saat de geç olduğu için belki sesi duyulmasın diye eliyle ağzını mi kapatıyor ki bilemedim. Hem o saatte de neden dövsün ki çocuğu? Polisi ara diyen olmuş aman sakın öyle bri sey yapmayın Allah aşkına ne polisi. Gündüz gözüyle kadını görünce Bi laf arasında sorarsınız. Neden ağlıyor nesi var hasta mı diye sorarsınız gidip gelmişliginiz de varmış zaten

Bizim komşunun çocuk 3 yaşında konusamiyor. Derdini bağırarak anlatıyor. Ama ne bağırmak. Gece gunduz çığlık atıyor. Bazen sesi duymamak için oda değiştiriyorum.
İnşallah sizinki de böyle birşeydir.
Çocuk ağlaması dışında anne baba bagirtisi duyuyor musunuz? Mesela bizim komşu çocuğa kızmıyor da oyalamaya çalışıyor. Şarkı falan söylüyor. O yüzden ben aileden değil çocuktan bu gürültü diyorum . Siz hiç ses duyuyor musunuz aileden??

Back
X