- 13 Nisan 2020
- 499
- 328
- 18
- Konu Sahibi Annesevgisi
-
Insallah oyledir inanin aci aci aglar mi bi cocuk saatlerce benim yemek odam cocugun yatak odası genelde orda duyarim ama suan mutfaktayim mutfaktanda cok ses geliyor suan kesildi ama her gun agliyorPolisi mi arasanız yazık çoçuk her gün hergün neden aglasın merak ettim dogyrusu umarım sadece yaramazlık yapıyordur herhangi bir şiddet durumu yoktur
Yan komşunun alt katındaki bir erkek çoçuguda bu şejilde her gün olmasada sık sık duyuyorum sürekli bagırıp çagırıyor çoçuk sanki kendini duvarlara vuruyor gibi oyuncaklarını camdan atıyor belli ki yaramazlık yapıyor öyle bi koşuyo ki bina sallanıyor bazen belki öyle bir durumda olabilir annesi durduramıyorum istesiği olmayınca kendini yerlere atıyor demiştiInsallah oyledir inanin aci aci aglar mi bi cocuk saatlerce benim yemek odam cocugun yatak odası genelde orda duyarim ama suan mutfaktayim mutfaktanda cok ses geliyor suan kesildi ama her gun agliyor
Bazı cocuklar sebepsiz de aglıyorlar. Bunu anlamanın tek bir yolu var asagıya inip bol bol vakit gecirmek o da bu sürecte imkansız.Alt komşumun çocuğu acı ceker gibi agliyor saatlerce 3 yaşında boyle aglama yok içim acıyor aklıma kötü seyler geliyor artık ne yapacağımı şaşırdım her gün böyle ağlıyor sanki dövüyorlar dayanamıyorum icim acıyor söylemeye çekiniyorum kizla kahve icmisligimiz var cocukla geldi cocuk dagitti evi ama dur dedigi yerde duruyor oyle aksi bi cocuk degil valla cok kötüyüm gecem misafirim geldi oda diyor bu cocugu dovuyorlar agzini kapatiyorlar diyo sanki yan odadan ses o kadar net geliyor ki ne yapacagimi şaşırdım valla. Esiyle eşimin arası bozuk inip bisey de diyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?