- 20 Kasım 2012
- 423
- 132
- 123
- Konu Sahibi basrolbenim
Merhaba kızlar bu aralar kendimi ve nişanlımı üzmekten başka bişey yapmıyomuşum gibime geliyor.. Nişanlım daha öncede sadece içinden geldiği zamanlar çiçek alır, süpriz yapardı hediye olayı durduk yere çok nadirdi ama çiçeği yine beklemediğim zamanlarda alır sevindirirdi beni, şimdi nişanlıyız yakında da evlenicez. herşeyimiz 6 ay içinde oluyo bu arada 2 ay sözlü, 3 ay da nişanlı kalıyoruz o derece yani :) ama bu süre zarfında olağanüstü bir koşturmamız, planlarımız, harçamalarımız, alışverişler, ev ile ilğili tamiratlar vs. zaman kısıtlı olduğu için mecburuz hatta bi ara sadece telde şu işi nasıl yapalım böylemi evet öyle hmm tmm kapat:) kendimizi bile unutttuk. tabi ben bu arada bir bayan olarak içgüdüsel olarak çiçekti böcekti bekliyorum haliyle ama benimkinde tık yok
( çok laf attım hatta açıkcada söledim "ben ne için koşturuyorum aşkım tabiki aklımdasın ama fırsatım yok, kafam inan ki çok dolu kusura bakma ama evlenince hepsini telafi edicem o zaman stresimiz azalır" diyerek telkin ediyo ama ben halaa bekliyorummmmmmm ve onada yansıtıyorum. hadi dedim 14 şubat geliyo bekledim evet çiçeğimi aldı bide takı seti almış imitasyon olanlarından ona da kızdım bu sefer ya biz nişanlıyız bu mu alınır diye içim içimi yiyo ama tabi ona sölemedim dünden beri taktım o takılara bumudur diye. ama tabi 2 kere sinemaya gittik gezdik yemek yedik hediye dışında herşey çok güzeldi ama takıldım bi kere bi yandan da ya yine o kadar masref etti belki parası yoktur aklına başka bişey gelemmiştir diye de kendime söyleniyorum. Ne bileyim ya takılıyorum işte nasıl davranmam lazım haksızmıyım bu durumda, ama çok bişey değil normal zamanda da bir çiçek almak nasıl aldıra bilirim nasıl yaparım bana açıksa söle diyo :) söledim ama direk al gel demedim bana çiçek almanı istiyorum dedim tmm diyo araya sevgililer günü girdi aldı zaten ama başka zamanlar için ne yapabilirim biraz akıl verin lütfen ben miyim bir böle :) uzattım ama ne yapayım konuşamıyorum kimseyle ya..