Kızlar nasıl evlenme teklifi aldınız!!!

3-5 ay sonra bende buraya bu konu başlığıyla ilgili bişeyler yazabileceğim umarımmm :27:

inşallah yazacakların gayet güzel ve mutlu haberler olur canım. allah gönlüne göre versin. evlenme teklifi yollarında cok bekleme inşallah:)

arada ben de senin gibi bunalıp ona patlıyorum canım. hatta yarın bi arkadası sevgilisine evlenme teklifi edecek. onu duyunca bne iyice sinir oldum. kızdım buna ama sonra cok pişman oldum. neyse size gelelim:) inşallah her şey istediğiniz gibi olur canım ya, inşallah herkes mutlu olur bu konuda. sınavda da başarılar dilerim, sizin için dua edicem. sevenler mutlu olsun ya çok mu zor bişi ki bu bak hüzünlendim yine:2:

ayy kıyamam cnm yaa çok saol desteğin iiçin :16:inş.olur artık valla biolsun herşey bidüzene girsin takmıcam hiç evlenme teklifi faln:1:
ahhh oarkadaşlar yokmu bende hep etkileniyorum senin gibi o yapmış milletee ne değerler veriliyoo bizim ne eksiğimiz var mantığıylaa amaa çok yanlış iştee bende sonra çok pişman oluyorum helee bidee uzaktaysan düzelticez diyee canımız çıkıyor:20:
çoook ççook saol buarada duaların için benmde tüm dualarım sevenlerin mutlu olmasıı sevdiceklerimizin birz daha romantik olması şöylee ellerinde çiçeklerin eksik olmadığıı hergün ne süpriz yapiim diyee düşündüğüü günler gelsin azıcık şımarsınlar bizii dimii amaaa:16:

ayy kıyamam cnm yaa çok saol desteğin iiçin :16:inş.olur artık valla biolsun herşey bidüzene girsin takmıcam hiç evlenme teklifi faln:1:
ahhh oarkadaşlar yokmu bende hep etkileniyorum senin gibi o yapmış milletee ne değerler veriliyoo bizim ne eksiğimiz var mantığıylaa amaa çok yanlış iştee bende sonra çok pişman oluyorum helee bidee uzaktaysan düzelticez diyee canımız çıkıyor:20:
çoook ççook saol buarada duaların için benmde tüm dualarım sevenlerin mutlu olmasıı sevdiceklerimizin birz daha romantik olması şöylee ellerinde çiçeklerin eksik olmadığıı hergün ne süpriz yapiim diyee düşündüğüü günler gelsin azıcık şımarsınlar bizii dimii amaaa:16:

benim şu an okulum var o da baska bi yerde çalışıyo malesef uzaktayız böyle durumlarda dediğin gibi uzak oldugumuzdan düzeltmek de zor oluyo. bi de oturup neden uzaktayız diye ona üzülüyorum. çünkü bu tartışmalar falan hep uzakta kalmanın sonucları:2:

amin inşallah:1::1:

Yüksek hızda giderken, benimle evlenmezsen kaza yaparım demişti..
Bende yok daha neler demiştim.
Madem öyle; dedikten sonra gazı kökleyip benimle evleniyo musun evlenmiyo musun diye bağırmıştı.
Bende tamam tamam evleniyorum demiştim..
Adam odun, buna da şükür. :/

istanbul'a gittiğimde bir demet gül verdi bana.cebinde bir şey aranıp duruyordu.kırmızı bir yüzük kutusu çıkardı açtı, bana doğru uzattı.bir şey sormadı.bende atlamadım:) neticede hediyede olabilirdi, ne demek bu dedim? evet mi hayır mı dedi?
kutumda büyük hissediyorum:) dedim. kuyumcuya gittik takılar aldık.tabi 2 ay sonra ailesi araya girdi ayrıldık.

Madem öyle; dedikten sonra gazı kökleyip benimle evleniyo musun evlenmiyo musun diye bağırmıştı.

çok heyecan verici bir teklif olmuş farklı mutluluklar dilerim....:16::16::16:

istanbul'a gittiğimde bir demet gül verdi bana.cebinde bir şey aranıp duruyordu.kırmızı bir yüzük kutusu çıkardı açtı, bana doğru uzattı.bir şey sormadı.bende atlamadım:) neticede hediyede olabilirdi, ne demek bu dedim? evet mi hayır mı dedi?
kutumda büyük hissediyorum:) dedim. kuyumcuya gittik takılar aldık.tabi 2 ay sonra ailesi araya girdi ayrıldık.

çok üzüldüm canım benim bu ailelerde her şeye karışmasa olmuyor çocuğun mutluysa sende mutlu olmasını bileceksin ama tutamıyorlar kendini umarım bundan sonra her şey için çok güzel olur Allah yüzünden gülümseme eksik etmesin...:16::16:

çok üzüldüm canım benim bu ailelerde her şeye karışmasa olmuyor çocuğun mutluysa sende mutlu olmasını bileceksin ama tutamıyorlar kendini umarım bundan sonra her şey için çok güzel olur Allah yüzünden gülümseme eksik etmesin...:16::16:

ama iyikide karşı çıkmış ailesi.beni kurtarmışlar:) umarım hayırlısı olur hepimiz için.

bu bana enteresan bir şekilde romantik geldi. sebebini açıklayamıyorum, arızalı mıyım neyim :)

Kız Kulesinin karşısında 'Benimle Evlenirmisin Sevgilim' 'in baş harfleriyle oluşan doğaçlama akrostiş bir şiirle :9:

babası babamı aradı bizim oğlumuz var sizin kızı verin bi yastıkta kocasınlar dedi.......
bide baktım çoktaaan kız evi oğlan evi düğün ediyo ama gelinle damadın ruhu duymuyo..........
kısacası görücü usulü:16::16::16::16::16:

istemeden sonra yapmıştı benimkisi de :31:

aileler bızım evde otururken bız dışarı çıktık arabayla.. evlerinin önüne park etti. gel dedi. ben de yapıştım eline, girdik eve:23:

ben gayet mahçup masumane girdim ama öylece duruyorum koridorda. bu odasına gitti geldi. gel dedi karanlıkta.. geldim odasına doğru ışığı açtım yatağın ustunu suslemıs tek taş koymus gül içinde. benımle evlenır mısın dedi....... boynuna sarıldım ve evet dedim.. gerisi hoş beş:17::17:

bizde eşimle iş arkadaşıydık
yaz sıcak
iş çıkışı gezdik plazaya felan gittik
annem aradı hiç gezmelerime kızmayan kadın birden telde bana çabuk eve gel nerde kaldın dedi
şaşırdım
yanımda eşimde vardı oda duydu sinir oldum
evimizin yakınında çocuk parkı vardı
az dur oturalım sen kötü oldun
dedi
anlamadım neden annem böyle dediki
derken boş ver üzülme
ben sana bişey söylicem dedi
ve şokkk benimle evlenirmisin dedi
ağlasammı gülsemmi zaten sinir olmuşum
bir müddet sessiz kaldım
hiç aramızda böyle bişey geçmemişti çünkü