- 6 Ekim 2016
- 72
- 23
- 88
- 38
- Konu Sahibi Tomris12345
-
Kaç yaşındasın kaç yıllık evlisinYa kızlar düşük yaptım şimdi de hamile kalamiyirum bir türlü napmaliyim nasıl bi yol izlemeliyimm herkes hamile herkesin çocuğu var çıldırcamm
Öncelikle bir doktora görünebilirsin? Hormon testlerini yaptır. Neden düşük olduğu araştırılsın.Ya kızlar düşük yaptım şimdi de hamile kalamiyirum bir türlü napmaliyim nasıl bi yol izlemeliyimm herkes hamile herkesin çocuğu var çıldırcamm
benimde adetlerim düzenli kurulu saat gibi Ama prolaktin yüksekliği yüzünden kalamıyorum yinede testlerin yapılsa iyi olur bence. Stres yapma kafanı rahat bırak stres çok etkiliyor çoğu kişiden aynı şeyi duyacaksın stres gebeliğe engel oluyorŞimdi söyle 3 yıllık evliyim 5 ay önce düşük yaptım doktor la görüştüm adetleri m de düzenli bir sıkıntı yok o yüzden araştırmaya gerek yok dedi
eşin de muayene oldu mu peki?Haklısın böyle de strese griyirum ister istemez herkes yokmu bişey yokmu birsey valla çok zormuş adeti 2 gün gecikince test alanlar a kızardım şimdi bende öyle oldum delu gbiyim
Ah canım ben kendim için cildiriyorum başkasının çocuğu tabiki beni ilgilendirmiyor burda bilen biri varsa soruyorum seni bahlamiyosa birsey yazmayiver tövbe tovbeHerkesin çocuğuna çıldırma bi zahmet.
Siz böyle yazdıkça başkaları da onun olmuyor diye benimkini mi kıskanıyor diye boşuna endişelenmiyor demek ki.
Kızlar nereden bilsin nasıl hamile kalınır,ancak Allah bilir kimin çocuk sahibi olacağını.
Doktora gidin.
Tövbe estağfurullah.
kocanız da gitti mi dr a?Şimdi söyle 3 yıllık evliyim 5 ay önce düşük yaptım doktor la görüştüm adetleri m de düzenli bir sıkıntı yok o yüzden araştırmaya gerek yok dedi
konuyu doğru yere açacaksınız o zaman.Ah canım ben kendim için cildiriyorum başkasının çocuğu tabiki beni ilgilendirmiyor burda bilen biri varsa soruyorum seni bahlamiyosa birsey yazmayiver tövbe tovbe
Ok cnm bykonuyu doğru yere açacaksınız o zaman.
bahlamak ne demek bilmiyorum ama buraya konu açarsanız beni de baĞlar ve yorum yazarım.
Mune @Margarikotin
Bak doğru bende tatilde hamile kalmıştım zatenBen de kafaya takıyordum. Hatta her ay kesin bu ay hamileyim diyordum,kasık ağrım var midem bulanıyor gibi yalancı belirtiler yaşardım. Yıllık izinde memlekete gittik eşimle,dönüşte baktım hamileyim :) tatilde tabi hiç aklıma gelmedi bebek,yedik içtik,gezdik. Kafaya takıyorsan tatili öneririm
stres yapma günlerini takip et ,ben olsun diye stres yaptığım zamanlarda olmadı zamanı gelince oluveriyor :)Şimdi söyle 3 yıllık evliyim 5 ay önce düşük yaptım doktor la görüştüm adetleri m de düzenli bir sıkıntı yok o yüzden araştırmaya gerek yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?