- 4 Şubat 2015
- 759
- 272
- 103
- Konu Sahibi Tomris12345
-
baska bir doktora da gorun ve bildigim kadariyla dusukten sonra belli bir sure de gecmesi gerekiyorYa kızlar düşük yaptım şimdi de hamile kalamiyirum bir türlü napmaliyim nasıl bi yol izlemeliyimm herkes hamile herkesin çocuğu var onları gördükçe ozeniyor insan anne olmaya aile olmaya
Amin..Allah kimseyi evlatla sinamasin gercekten cok zor insan sadece bi umit ariyor ne biliyim ya pozitif ciktigini gormek istiyot dusuk olsa da tekrar olur umudu daha fazla oluyor ama bende beni umutlandiracak hic bisey olmuyor her ay umudumu kaybetmiyorum adet oldugum zaman bu ayda gelmedin diyip diger ayi bekliyorum inanin cok bunaliyorum esimin gorevi geregi koy gibi bi yerde yasiyoruz koydende uzakta kimse yok hep yanima yoldas bi evlat olsun istedim ama yok yasamayan bilmez bazi arkadaslar baskalarinin cocugunda gozumuz oldugunu bile dusunuyor ama asla kimsenin cocugunda gozumuz yok sadece bizide kucaklayan bir evladimiz olsun istiyoruz Rabbim isteyen herkese nasip etsin..Geçmiş olsun. Ben de çok uğraşıyorum, aynen senin gibi bir hamile kalayım o günü göreyim yeter diyordum, inan düşük yapanlara özenecek durumdaydımama çok yanlış düşünüyoruz inan bana. düşük hem psikolojik hem de fiziksel olarak olumsuz etkisi fazla olan bir durum, senelerce atlatamayanlar var. Hele dış gebeliği asla aklına getirme, daha neler. bebek tüplerinde büyür de fark edilirse, tüplerini almak zorunda kalıyorlar ve bir daha bebek sahibi olamayabilirsin, o risk var. Fark edilmeyen vakalarda ise anne ölümlerine bile sebep olabiliyor. herşeyin hayırlısı için dua et. Allah inşallah bize de sağlıklı gebelik, sağlıklı bebek nasip eder...
Amin..Allah kimseyi evlatla sinamasin gercekten cok zor insan sadece bi umit ariyor ne biliyim ya pozitif ciktigini gormek istiyot dusuk olsa da tekrar olur umudu daha fazla oluyor ama bende beni umutlandiracak hic bisey olmuyor her ay umudumu kaybetmiyorum adet oldugum zaman bu ayda gelmedin diyip diger ayi bekliyorum inanin cok bunaliyorum esimin gorevi geregi koy gibi bi yerde yasiyoruz koydende uzakta kimse yok hep yanima yoldas bi evlat olsun istedim ama yok yasamayan bilmez bazi arkadaslar baskalarinin cocugunda gozumuz oldugunu bile dusunuyor ama asla kimsenin cocugunda gozumuz yok sadece bizide kucaklayan bir evladimiz olsun istiyoruz Rabbim isteyen herkese nasip etsin..Geçmiş olsun. Ben de çok uğraşıyorum, aynen senin gibi bir hamile kalayım o günü göreyim yeter diyordum, inan düşük yapanlara özenecek durumdaydımama çok yanlış düşünüyoruz inan bana. düşük hem psikolojik hem de fiziksel olarak olumsuz etkisi fazla olan bir durum, senelerce atlatamayanlar var. Hele dış gebeliği asla aklına getirme, daha neler. bebek tüplerinde büyür de fark edilirse, tüplerini almak zorunda kalıyorlar ve bir daha bebek sahibi olamayabilirsin, o risk var. Fark edilmeyen vakalarda ise anne ölümlerine bile sebep olabiliyor. herşeyin hayırlısı için dua et. Allah inşallah bize de sağlıklı gebelik, sağlıklı bebek nasip eder...
benimde adetlerim düzenliydi. düşük yaptım, demek hamile kalabiliyorsun denemeye devam et dediler. 6 ay sonra hala hamile kalamayınca yaş da geçtiği için doktora gittim. nitekim anlaşıldı ki benim rahmimde perde, eşimin spermlerinde problem varmış. hamile kalmak mesele değil sağlıkla gebeliğe devam edebilmek önemli. doktora git, kontrollerin yapılsın, bir sıkıntı yoksa istiyorsan yine beklersin. burda sana herkes kendi yaşadığını, yaptığını anlatsa bile eline birşey geçmeyecek.Şimdi söyle 3 yıllık evliyim 5 ay önce düşük yaptım doktor la görüştüm adetleri m de düzenli bir sıkıntı yok o yüzden araştırmaya gerek yok dedi
arkadaslar zaten yazmistir ama eksik kalan bilgiler varsa eklemis olayim. bebek olmayali 1 yili geçtiyse hormon tahlilleri yapilmasi, rahim filmi cekilmeli ve eşin spermiyogram yaptirmali. hepsi temiz cikarsa bi süre daha akışına birak dene. ateş takibi ya da ovulasyon testleri ile ovulasyon takibi yapabilirsin ama seni strese sokarsa boşver hepsini gunaşırı eşinleYa kızlar düşük yaptım şimdi de hamile kalamiyirum bir türlü napmaliyim nasıl bi yol izlemeliyimm herkes hamile herkesin çocuğu var onları gördükçe ozeniyor insan anne olmaya aile olmaya
Amin inşallah. Seni öyle iyi anlıyorum ki. Olmadıkça insan daha çok istiyor. Tedavini de oluyormuşsun. Daha elinden birşey gelmez bol dua et, ihtiyaç sahibi birine yardım et sevindir, senin için dua etsin. Başka şeylerle uğraş, bu konuda durmadan umut edip hayal kurup beklentiye girmek zararlı. benim doktorum çok düşünürsen olmaz diyor. Ben biraz olsun kafamdan uzaklaştırdım, yaşıma rağmen artık akışına bıraktım. kendini paralasan da paralamasan da bazen senin elinde değil işte. Böyle bir zamanda sahip oldukların için şükretmek en güzeli. her işte bir hayır vardır ve o hayrı biz bilemeyiz.Amin..Allah kimseyi evlatla sinamasin gercekten cok zor insan sadece bi umit ariyor ne biliyim ya pozitif ciktigini gormek istiyot dusuk olsa da tekrar olur umudu daha fazla oluyor ama bende beni umutlandiracak hic bisey olmuyor her ay umudumu kaybetmiyorum adet oldugum zaman bu ayda gelmedin diyip diger ayi bekliyorum inanin cok bunaliyorum esimin gorevi geregi koy gibi bi yerde yasiyoruz koydende uzakta kimse yok hep yanima yoldas bi evlat olsun istedim ama yok yasamayan bilmez bazi arkadaslar baskalarinin cocugunda gozumuz oldugunu bile dusunuyor ama asla kimsenin cocugunda gozumuz yok sadece bizide kucaklayan bir evladimiz olsun istiyoruz Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Nasıl hamile kalırım diye düşünmeyi ne zaman bırakırsan akışına o zaman cnm tabi sağlık açısından engel yoksaYa kızlar düşük yaptım şimdi de hamile kalamiyirum bir türlü napmaliyim nasıl bi yol izlemeliyimm herkes hamile herkesin çocuğu var onları gördükçe ozeniyor insan anne olmaya aile olmaya
Bende öyle diyorum kendimi anlatamıyorum herhalde ben KENDİM üzülüyorum kendime beninde keşke böyle çocuğum. Olsa ne güzel diye size soruyorum bilmediğim şeyler var hormon eksikliği dir ilişki sıklığı dir bunlara cvp vereceğiniz yerse sadece elestiriyosunuz en kolay i o ben agresif değilim bi derdim vardı yazdım sağolsun bazılarınız yardimci oldu ALLAH hepinizè aileniz çocuklarınuza sağlık ömür versin inşALLAH yardimci olan.kızlara çok tesekkurler
Sen nasıl kaldın canım hamileÖğrenirsen bana da haber ver... düşük yaptım, halen gebe kalamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?