- 6 Ekim 2016
- 72
- 23
- 88
- 38
- Konu Sahibi Tomris12345
-
Kimsenin çocuğunu kafama takmiyrm yasamayanlar elbette böyle kolayca yorum yazabilir sadece çocuğu olanları gordukce benim neden olmuyor diye kendim için üzülüyorum ama tabiki empati yapmak zorunda değilsiniz yaşamayan a konuşmak kolayherkesin hamileliğine ve çocuklarına kafayı takmayı bıraktığınızda kalırsınız umarım...
Kimsenin çocuğunu kafama takmiyrm yasamayanlar elbette böyle kolayca yorum yazabilir sadece çocuğu olanları gordukce benim neden olmuyor diye kendim için üzülüyorum ama tabiki empati yapmak zorunda değilsiniz yaşamayan a konuşmak kolay
Kimsenin çocuğunu kafama takmiyrm yasamayanlar elbette böyle kolayca yorum yazabilir sadece çocuğu olanları gordukce benim neden olmuyor diye kendim için üzülüyorum ama tabiki empati yapmak zorunda değilsiniz yaşamayan a konuşmak kolay
benimde 3,5 yıldır çocuğum olmuyor çocuk diye yanıyorum ama herkesin çocuğu var diyeYa kızlar düşük yaptım şimdi de hamile kalamiyirum bir türlü napmaliyim nasıl bi yol izlemeliyimm herkes hamile herkesin çocuğu var çıldırcamm
Bende öyle diyorum kendimi anlatamıyorum herhalde ben KENDİM üzülüyorum kendime beninde keşke böyle çocuğum. Olsa ne güzel diye size soruyorum bilmediğim şeyler var hormon eksikliği dir ilişki sıklığı dir bunlara cvp vereceğiniz yerse sadece elestiriyosunuz en kolay i o ben agresif değilim bi derdim vardı yazdım sağolsun bazılarınız yardimci oldu ALLAH hepinizè aileniz çocuklarınuza sağlık ömür versin inşALLAH yardimci olan.kızlara çok tesekkurlerbenimde 3,5 yıldır çocuğum olmuyor çocuk diye yanıyorum ama herkesin çocuğu var diye
çıldırmıyorum gördükçe rabbim hayırlı ömür versin diyrm bence öncelikle bu düşünceden kurtulun
Benim de adetlerim asiri duzenliydi ama fsh cok yuksek cikti tup bebek dediler direk bende 3 sene beklemistim adetlerim duzenli diye bi hormon testiyle, 3 sene bosuna bekledigim icin cok pisman oldum 24 yasindayim ve 1 senedir tedavi goruyorum kesinlikle doktoru dinleme esinle birlikte muane olun esimde test yaptirsin..Şimdi söyle 3 yıllık evliyim 5 ay önce düşük yaptım doktor la görüştüm adetleri m de düzenli bir sıkıntı yok o yüzden araştırmaya gerek yok dedi
Acilen doktorunu değiştir! gözünü sevdiğimin memleketindeki doktorun ettiği lafa bakın "adetlerin düzenli araştırmaya gerek yok"Şimdi söyle 3 yıllık evliyim 5 ay önce düşük yaptım doktor la görüştüm adetleri m de düzenli bir sıkıntı yok o yüzden araştırmaya gerek yok dedi
Geçmiş olsun. Ben de çok uğraşıyorum, aynen senin gibi bir hamile kalayım o günü göreyim yeter diyordum, inan düşük yapanlara özenecek durumdaydımBenim de cocugum olmuyor o kadar cok istiyorumki anlatamam ama olmuyor iste artik var ya dusuk de olsa dis gebelikte olsa raziydim cunku o kadar cok istiyordum sonucu pozitif gormeyi o duyguyu yasamayi ama nafile24 yasindayim esimdede bende de sorun var 1 senedir tedavi goruyorum ilk tedaviye basladigim zamanlar o kaadarkadar kotuydum ki cogunlugu 35 li yaslarda insanlardi ben ise 23 yasindaydim bu yasta tedavi goruyorum demeye utaniyordum gordugum her tedavi negatifdi Rabbim herkese nasip etsin 4 sene olacak hala her ay umudum var her ay umutla yilmadan bekliyorum,..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?