Gebeliğe Hazırlık Kızlar nasıl hamile kalinirr

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
herkesin hamileliğine ve çocuklarına kafayı takmayı bıraktığınızda kalırsınız umarım...
Kimsenin çocuğunu kafama takmiyrm yasamayanlar elbette böyle kolayca yorum yazabilir sadece çocuğu olanları gordukce benim neden olmuyor diye kendim için üzülüyorum ama tabiki empati yapmak zorunda değilsiniz yaşamayan a konuşmak kolay

Doğruyu söylüyor. Takıyorsunuz ki konu açıyorsunuz. Kafanız rahat olmadıkça, takıntı yaptıkça hamile kalmanız mümkün değil.

Başlığı görünce biri dalga geçiyo sandım. Diğerinde nasıl hamile kaldın hayret ettım bu kafada olduğunu görünce..

Allaha bırak nasibinde varsa olacaktır. Bu bebek işi plan projeyle olmuyor cınım.

Bu "herkeste var bende de olsun benim niye yok"mantigi nasil birseydir cozemedim
Olur sizin de,tedavi gerekiyorsa olunve sabretmeyi deneyin

Doktora görün bi bakılsın. Yumurtlama günlerin tespit edilsin. Gün aşırı ilişki demişti bana doktor sperm kalitesi düşmesin diye.

2005 de evlendim 2012 de anne oldum, herkesin çocuğu var çıldırıyorum demedim hiç,
aksine ne güzel herkesin bebeği oluyor bebek seviyorum diye sevindim
kendinizi insanlarla kıyaslamayı bırakın, onların hayatı, kaderi, her şeyi sizinkinden farklı.
ve ben gerçekten sizin gibi insanlardan korkuyorum, başkasının çocuğu, evi, malı, mülkü, kocası, tavşanı hiç farketmez, ona bakıp benim niye yok demek sağlıklı bir ruh hali değil, hele de bunu olağan kabul etmek hiç sağlıklı değil.

Cok agresifsiniz size kimsenin yardim ediceni sanmiyorum öncelikle yorum yapanlara karşı saygili olun yazmayiver ne demek o zaman konu niye aciyorsunuz cok yanlis tavirlar bunlar. Bu arada bi kere düşük yasadiniz diye bidaha çocuğunuz olmicak diye.bisi yok tabiki olur doktor kontrolunde kalin önemli olan Allahtan istemeniz ve bunun icin cabalamaniz teşekkürler.

Herkesin cocuguna once bir masallah allah bagislasin deseydiniz.
Herkesin cocugu var cildiriyorsunuz diye mi cocuk istiyorsunuz.bende anne olmak istiyorum bir evladim olsun istiyorum deseniz anlayacagim.
Hee bide her adeti duzgun olanin cocugu olmuyor.bunun tupu var tikanikligi var prolaktini var var da var.drunuzu degistirin.

Ya kızlar düşük yaptım şimdi de hamile kalamiyirum bir türlü napmaliyim nasıl bi yol izlemeliyimm herkes hamile herkesin çocuğu var çıldırcamm
benimde 3,5 yıldır çocuğum olmuyor çocuk diye yanıyorum ama herkesin çocuğu var diye
çıldırmıyorum gördükçe rabbim hayırlı ömür versin diyrm bence öncelikle bu düşünceden kurtulun

Benmde bebeğim karnımda öldü kürtaj için gün aldım bi gün önce arkadaşımın diş buğdayına gittim içim çok yndı ama gittiğim ortamda herkesin çocuğu var die düşünmedim hiç kalbimi bozmadım allah herkesin çocuğuna sağlık versin benimkiyle birlikte

benimde 3,5 yıldır çocuğum olmuyor çocuk diye yanıyorum ama herkesin çocuğu var diye
çıldırmıyorum gördükçe rabbim hayırlı ömür versin diyrm bence öncelikle bu düşünceden kurtulun
Bende öyle diyorum kendimi anlatamıyorum herhalde ben KENDİM üzülüyorum kendime beninde keşke böyle çocuğum. Olsa ne güzel diye size soruyorum bilmediğim şeyler var hormon eksikliği dir ilişki sıklığı dir bunlara cvp vereceğiniz yerse sadece elestiriyosunuz en kolay i o ben agresif değilim bi derdim vardı yazdım sağolsun bazılarınız yardimci oldu ALLAH hepinizè aileniz çocuklarınuza sağlık ömür versin inşALLAH yardimci olan.kızlara çok tesekkurler

Agresifsiniz ve kabul etmiyorsunuz burdaki insanlarida sanki siz agresif degilmissiniz biz size öyle diyormus aksettiriyosunuz simdi döndünüz normal halinize demekki sizi elestirmek gerekiyormus boyle davramaniz için size yardimci olmak icin yaziyor insanlar siz bi havalarda yazmagiver ne demek ya bu nasil bi tavirdir bide kendin hakliymis milley haksizmis gibi gostermeler

Şimdi söyle 3 yıllık evliyim 5 ay önce düşük yaptım doktor la görüştüm adetleri m de düzenli bir sıkıntı yok o yüzden araştırmaya gerek yok dedi
Benim de adetlerim asiri duzenliydi ama fsh cok yuksek cikti tup bebek dediler direk bende 3 sene beklemistim adetlerim duzenli diye bi hormon testiyle, 3 sene bosuna bekledigim icin cok pisman oldum 24 yasindayim ve 1 senedir tedavi goruyorum kesinlikle doktoru dinleme esinle birlikte muane olun esimde test yaptirsin..

Benim de cocugum olmuyor o kadar cok istiyorumki anlatamam ama olmuyor iste artik var ya dusuk de olsa dis gebelikte olsa raziydim cunku o kadar cok istiyordum sonucu pozitif gormeyi o duyguyu yasamayi ama nafile 24 yasindayim esimdede bende de sorun var 1 senedir tedavi goruyorum ilk tedaviye basladigim zamanlar o kaadarkadar kotuydum ki cogunlugu 35 li yaslarda insanlardi ben ise 23 yasindaydim bu yasta tedavi goruyorum demeye utaniyordum gordugum her tedavi negatifdi Rabbim herkese nasip etsin 4 sene olacak hala her ay umudum var her ay umutla yilmadan bekliyorum,..

Şimdi söyle 3 yıllık evliyim 5 ay önce düşük yaptım doktor la görüştüm adetleri m de düzenli bir sıkıntı yok o yüzden araştırmaya gerek yok dedi
Acilen doktorunu değiştir! gözünü sevdiğimin memleketindeki doktorun ettiği lafa bakın "adetlerin düzenli araştırmaya gerek yok" canım öncelikle düşük önemlidir araştırılması şarttır. Belki de embriyonun tutunmasını engelleyen bir yapısal bozukluğun var nerden biliyormuş o? gözüyle hsg mi çekmiş acaba?

Son düzenleme:
Geçmiş olsun. Ben de çok uğraşıyorum, aynen senin gibi bir hamile kalayım o günü göreyim yeter diyordum, inan düşük yapanlara özenecek durumdaydım ama çok yanlış düşünüyoruz inan bana. düşük hem psikolojik hem de fiziksel olarak olumsuz etkisi fazla olan bir durum, senelerce atlatamayanlar var. Hele dış gebeliği asla aklına getirme, daha neler. bebek tüplerinde büyür de fark edilirse, tüplerini almak zorunda kalıyorlar ve bir daha bebek sahibi olamayabilirsin, o risk var. Fark edilmeyen vakalarda ise anne ölümlerine bile sebep olabiliyor. herşeyin hayırlısı için dua et. Allah inşallah bize de sağlıklı gebelik, sağlıklı bebek nasip eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…