- Konu Sahibi generalsmoker
-
Öyle ama bazen kendisi de bu konudan dert yanıyor o yüzden taktım yaBencede çok saçma bi durum olmuş seni seven kişi böyle sevmişki seni tercih etmiş
Cnm sevgilinde söylüyorsa azıcık değişmeye çalışıcan yoksa kaybede bilirsin eğer çok seviyorsan kaybetmek istemiyorsanKızlar ara ara sevgilimde söylüyor hiç canım cicim demiyor Cilveli değilsin diyor
Kızlar ara ara sevgilimde söylüyor hiç canım cicim demiyor Cilveli değilsin diyor
23Yaş kaç? Küçük gibi geldi bana.
Bakma sen burda söylenenlere, beğenen böyle beğensin de geç. Sevgilini kaybetmemek için tavrını falan değiştirme sakın. Bu sebepten kaybedeceksen gitsin zaten. Yoksa çok pişman olursun.
Erkekler işveli cilveli hayatındaki erkeğe göre bukalemun gibi renk değiştiren kadınlara değil, kendinden emin, ne istediğini bilen, tuttuğunu koparan, kafası çalışan kadınlarla birlikte olmak ister.
Sıradan bir arkadaşım amaErkek arkadasina ne kadar cok yüz vermissin oyle bu laflari sarfedecek kadar fütursuzz
Benim de isveli ve ozguven patlamasi yasamis bir arkadasim vardi, su an gorusmuyoruz. Surekli kendinin her seyi basarabilecegini ima edip bana ne yapmam gerektigini anlatirdi. Dayanamadim ya cocuk gibi nasihat dinlemeye.
Hicbir zaman isveli, cilveli olamadim.
Gereginden fazla da netim, o yuzden pek hayranim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?