Kızlar nasıl İşveli Cilveli olunur

İşve cilve doguştandır ama bir fark var ince bir detay. Tatlı dilli olmak örneğin ;aşkım hoşgeldin nasılsın tatlım neler yaptın günün nasıl geçti. Günaydın canım, buluşunca sarıl mesela ay çok özlemişim sevgilimi ben şuna bak ya ne kadar tatlı gibi. Bu bile yeter inan tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır unutma:)

bu erkekleri nası bu kadar havalandırabiliyosunuz

ben hiç sevgilisine şeyin çok küçük keşke biraz daha büyük olsaydı diyen kadın görmedim
ya da
yaaa kolların çok ince vucut çalış

sevgilileriniz nasıl bu kadar cüretkar konuşabiliyor

Kızlar ara ara sevgilimde söylüyor hiç canım cicim demiyor Cilveli değilsin diyor

Yaş kaç? Küçük gibi geldi bana.

Bakma sen burda söylenenlere, beğenen böyle beğensin de geç. Sevgilini kaybetmemek için tavrını falan değiştirme sakın. Bu sebepten kaybedeceksen gitsin zaten. Yoksa çok pişman olursun.

Erkekler işveli cilveli hayatındaki erkeğe göre bukalemun gibi renk değiştiren kadınlara değil, kendinden emin, ne istediğini bilen, tuttuğunu koparan, kafası çalışan kadınlarla birlikte olmak ister.

Senin seven böyle sevsin bende öyle değilim ise cilve zorla olmaz içinden gelmesi lazım ben hiç beceremem

Ona neymis senin cilvenden keske ben zaten sevdigime cilveliyim zaten sana oyle davranacak halim yok deseydin

Cilve ne ya? Cilve de cilve diye konu üzerine konu açılıyor. Yeni bir şehir efsanesi mi?

23

Matrukşa gibi konu içinde konu oldu ben de bu Konya tahammül edemiyorum . Bende de bi vardı 25 inde 40 şık hatun gibi direktif ben bilirim ben yaparım . Bi kere gerçekten özgüvenli be yetenekli kişiler daha Mütevazü olup geri planda kalmaktan rahatsızlık duymaz .bscı tipler de herkesçe sevilecem diye bin takla atar.

Yeri gelmişken hafif meşrebe kaçacak kadar olan işve hoj değildir. Ne höt höt ne vıcık . Bence kadın ddrdiün asil ve vakur olmalı

Asla başka biri gibi olmaya çalışmayın,nefret ederim öyle insanlardan.Kendiniz olun

Arkadaşınızın karakter yetmezliği varmış demek ki.
Cilveli kadın seviyorsa öyle biriyle evlensin, eve cilve yapmayan kadını koyup dışardakilere göz koymak gibi boş bir kafa yapısı varmış güle güle kullansın.
Sizde başkalarının lafıyla kendinizi değiştirmeye çalışmayın, sorgulamayın.

Hmm bak aynı yaştayız bana göre Bunu sevgilin dese de hoş olmazda genede anlar geçerim
Ama bu ne ya sevgilin bile değil madem cilveli değilsin o zaman ağırsın madem öyle bu bey sana vıcık vıcık akıl veriyo
Bu anlattığını yaşasaydım cilveli olmanın yollarına değil ona bi cevap verme bu üslupla benimle konuşmasının hoş olmadığını anlatma çabasına girerdim

Ha bu arada zorla cilveli olursan çok komik bişey çıkar ortaya içten gelecek o

Cilveli olunmaz , dogulur :))
Sonradan yapınca yapmacık durur komik olur .
Erkeklerin hepsi sever mi bilmem ama benim sevgilim cilveli hallerime bayılır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…