Kızlar nasıl İşveli Cilveli olunur

Leyla ile mecnun nu bilmeyen yoktur birgün birisi leyla ya der mecnun senin için mi çöllere düştü o kadar güzel değilsin der leyla derki sen birde beni mecnun nun gözüyle gör der. Velhasıl kelam önemli olan sevdiğin adamın seni nasıl gördüğü

kadın olmak, dişi olmak çok güzel beee.

özellikle lise çağlarımda tam bi Erkek Fatma'ydım. örnekler versem şaşar kalırsın. ama yaşım ilerledikçe kendimi, yani kadınlık kimliğimi keşfettim.

daha doğrusu yerinde zamanında Erkek Fatma oldum, yerinde zamanında dişi kimliğim ortaya çıktı.

halen ağız dolusu küfür ediyorum, bi erkekle yumruk yumruğa kavga etmem gerekirse, o erkeğin beni yerlerde sürükleyeceğini bilsem de o kavgaya girerim. ama dolabım dantelli gecelikle, iç çamaşırıyla dolu

özetle: TAM YERİ TAM ZAMANI. bu çok önemli.

biz kadınız...

O arkadaşının cevabını veremedin mi?..seni asagilamis. .onun suratına tukurmeden rahat uyuyamazdm. .o arkadaş değil be canm

Ya pardonda cilveyi sevgiline yaparsın özelindir. O ne biçim arkadaşmış ki senden cilve işve bekliyor.

İlk başta o arkadaşının tutumu çok yanlış onu söylemem lazım.
İsve meselesine gelirsek eğer bence bu biraz da ilişki sayısıyla da alakalı, mesela çoğu kişi ilk sevgilisinde çok işveli cilveli olamaz ki keza her ilişkiden de birşeyler öğrenilir bence.
Nasıl olunura gelinirse eğer içinden geliyorsa eğer bir kaç tavsiye verebilirim.
Somurtkan olma,özgüvenin yüksek olsun.
Laf şok arada tatlı tatlı alay et hafif ukala ol.
Sana yakışan şeyleri giy, giyebiliyorsan etek elbise olabilir.
Bakış meselesi var bir de :) arada bir şuh bir bakış , beklenmeyen bir anda dokunma iyidir.
Ben yapı olarak öyle bir insan olduğum için kendiliğinden geliyor , konuşurken seninle oyna biraz alçat hafif yüksel çapkın bir gülümseme olsun yüzünde.
Tavsiye olarak verebileceklerim bunlar.

Isveli cilveli olunmaz, dogulur. Mesela bende o dediklerinden hic yoktur biraz sert bi hatunum. Esim de beni boyle seviyor.

Ayrica kimse ustune vazife olmayan konular hakkinda yorum yapmasin. Ona neymis ki. Bir daha gorusmeyin oyle insanlarla.

bence işveli cilveli olucam diye kendini farklı birisiymiş gibi gösterme,nasıl bir yapın varsa öyle devam et
sırf birileri seni beğensin diye hal ve hareketlerini değiştirmen gereksiz. neysen o ol
isteyen beğenir seninle devam eder istemeyende yol alır gider nedir yani :

Kesinlikle katiliyorum

Takma o arkadasi nerden biliyomus ayrica yapmiyosanda tasasi ona mi dusmus acaba :) belki basbasayken cilve yapiyosun herkesin icinde cilve yapilir mi hem :)

Sende keske deseydinki sanane sanami cilve yapicam ? Sizin özeliniz ona ne ona mi kalmiiis yok baksasini bulurmus oyleymis boyleymiis nerden biliyo sizin ozel iliskinizi sankii. Tam bi cok bilmis erkek tipii

Her erkek işve cilve sever ama dört duvarın arasında.tavırlarınız erkeksi ise , erkekler tarafından itici karşılanabilirsiniz.arkadaşınızda bunu demek istemiş.eğer yapıyorsanız abi gibi eywAllah gibi erkeksi kelimeler kullanmayın vs..

işve cilve meselesı içten gelen bisey. ve cogu zaman sıkıntı olabılıcek bır durum. yanı tanımadıgın kişiler tarafından yalnıs yorumlanacak durumlra dusebılırsın.. bende de fazlasıyla vardı 1 senedir baya bır torpuledım tanımadıgım ortamlarda tutuyorum kendımı, ama arada farketmeden sadece kadınlara özgü hareketler yapmıyor degılım. benım de sert mizacım hanı derler ya erkeksi bır tarafım yok.
bazı seylerı ayırt edemeyen gormemiş odun erkekler bunu bır ilgilenme ve begenme olarak algıyalabılıyor. onlara yapmasan bile :) sonra al basına belayı, zannediyorum ki yasın benden küçük, sen dinle benı :) sert mizaclı olmak cogu zaman ıyıdır.

o sacmasapan cok bılmıs(!) arkadasına da özelin hakkında konusturma, agzına da laf verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…