kızlar ne kadar süre flört ettiniz?

ellabella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
704
10
68
kızlar evlenmeden önce flört döneminiz ne kadar sürdü? bu dönemi kısa tutmak mı yoksa uzatmak mı daha iyi evli arkadaşlardan tecrübelerini bekliyorum

slm biz 4 ay flört ettik 8 ayda nişanlı kaldık 6 senelik evliyiz
bence şu kadar yada bu kadar değil karşılıklı saygı sevgi ve hoşgörü olduğu sürece ömürlük Allahın izniyle :)
Allahım bütün çiftlere iki cihan saadeti nasip etsin inaşllah

haklısın canım amin.
benim sevgilim de nişanlanmak istiyor ama ben erken olduğunu düşünüyorum. o nedenle bu konuyu açtım bir yol gösterici olsun hem bana hem de evliliğe adım atmayı düşünen arkadaşlarımıza

ben arkadaşlarımın çogunda şunu gördüm...uzun süre flört edenler biribirlerinden cabuk bıkıyolar.ilişkileri çıkmaza giriyor malesef..ALLAH EN HAYIRLISINI NASİP ETSİN.ONUDA GÖNLÜMÜZE GÜZEL GÖSTERSİN

ona ben de şahit oldum o nedenle de öğrenmek istiyorum aslında. belki de birbirlerine uygun olmayan çiftlerde yaşanıyordur bu durum. hepimizin hakkında en hayırlısı olur inşallah

1 yıl flört 1 yıl nişanlı kaldık 2 yıldır da evliyiz.
Bence 2 ayda da evlenilebilirdi.
Hani derler yedisinde ne ise yetmişinde o diye
Eğer karşındaki kendini saklamıyorsa ilk zaman ne gördüysen sonra da aynı uzatmanın anlamı yok bana göre

her ilişkinin dinamiklerine göre cevaplanması gerekir bu sorunun.

örneğin işi gücü olan iki insanın flörtü daha kısa sürerken, üniversitede başlayan bi ilişkinin daha uzun sürecektir doğal olarak.

bu demek değil ki uzun olursa cılkı çıkar, ya da çok kısa olursa insanlar birbirini tanıyamaz.

istersen şartlarını, durumuna yaz ona göre bi yorum yapalım, bu şekilde çok yuvarlak cevaplar ortaya çıkacaktır.

Doğru kişiyse cılkı falan çıkmaz. Biz 4buçuk yıl flört, 6 aydır nişanlıyız, 3 hafta sonrada evli olucaz:)

Ama nişanlılık için aynı şey geçerli değil. Nişanlılık döneminde işin içine aileler girdiği için 8 aydan fazlası gerçekten fazla, onu uzatmamak lazım.

1.5 yıl flört ettik, 4 aydır da nişanlıyız... herşey harika çok şükür. uyuma bağlı bu işler, süreye değil...

5 yıldır birlikteyiz 2 aydırda nişanlıyız zamanla herşey daha iyi rayına oturuyor ilk zamanlara göre daha da mutluyuz şuan.

8,5 senedir beraberiz...

3 yil beraberlik 2 yil nisanlilik 3,5 yillik evlilik

1 denede cocuk...

resmen beraber buyuduk....

4 yıllık beraberlıgım var ve evlenmemızede yaklasık 2 yıl daha var.. Bana gore zaten bır bayan 26-27 de evlenmesı gerekıyor oyuzden acele etmıyorum.Cılgı cıkmıyor ya arada saygı ve bırbırını anlama varsa hele de beraber ozgur olabılıyorsanız kımse kımsenı sıkmıyorsa heyecan devam edıyor.Sevgılıyken gecırdıgın2 yılı evlı olarak gecırsen ne farkedecek kı tabı cinsellık harıc...
Bence önemlı olan gecen yıllar degıl de tükenmemek,bazı seylerın gizemliliğini devam ettirmek ve herseyı zamanında yaşamak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…