- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Hiiic korkmayin ayni olayı annem yaşadı. musluktan akar gibi kanamasi olurdu haftalarca, portakal kadar kist olmuş rahimde. artık zaten cocuk yapma düşüncesi olmadığı için komple rahim alındı, kist patalojiye gitti. kötü bişey çıkmadı cok şükür çıksaydı bile zaten rahim alındığı için tehlike arz etmeyecekti. operasyonda çok zor değil en geç 1-2 haftada toparlar. Annem 10 senedir gayet iyi maşallah. gecmis olsun şimdidenAkşam kardeşim aradı ağlayarak..Annemin rahiminde kist çıktığı için doktor parça alarak patolojiye yollamış..15 gün sonra sonuçların açıklanacağını ve durumun iç açıcı olmadığını söylemiş( ağlamakdan içim dışıma çıktı hanımlar..Kanaması çok oluyormuş son aylarda ve 1 ay önceki doktor tedavisinde doktor kistlerin oldugunu ve ufak oldugunu şimdilik tedaviye gerek görmediğini söylemiş 1 ay içinde kanaması çok artınca ve kistleri büyüyünce başka bir doktorun yorumu size yazdığım gibi oluyor (
Bu durumda sonuçlar kötü çıkarsa annem kanser mi ? kanserse rahimi alınacak büyük ihtimal ve en zor soru bizim için ona birşey olur mu ?
Çok fenayım kızlar çok ne olur tecrübeleri olan yakınlarında böyle şeylere denk gelen bana birşeyler yazsın
canim dr lar hep en kotusunu en once soyler onlara kalsa ben losemiydim annem tiroit kanseriydi ikimizde oluyorduk haberimiz yoktu sonuclari bekle derimİyi ki varsınız hanımlar çok teşekkür ediyorum ama kendime engel olamıyorum doktor neden böyle birşey dedi diye yiyip bitiriyorum kendimi..
Gurbetteyiz..( ailem başka yerde biz başka yerlerdeyiz nasıl geçer bu 15 gün bilemiyorum...İki bekar kardeşim var ALLAH'ım sen koru annemi Rabbim, sen görüyorsun
İçini ferah tut arkadaşım. Daha bir şey belli değil. Benim de kanamam hiç kesilmiyordu. Tahlil sonucu geldiğinde dr bana x hanım iyi huylu kansersiniz dedi. Daha 41 yaşında ve 2 çocuk annesiydim. Sizi çok iyi anlıyorum. Çok farklı doktorlara gittim. Daha kötü tablolar çizen oldu. En sonunda rahmim ve tüplerim alındı. Zor bir ameliyattı ama şu an gayet sağlıklıyım. Hiç korkmayın. Annenizde ameliyatla sağlığına kavuşur inşallah.Akşam kardeşim aradı ağlayarak..Annemin rahiminde kist çıktığı için doktor parça alarak patolojiye yollamış..15 gün sonra sonuçların açıklanacağını ve durumun iç açıcı olmadığını söylemiş( ağlamakdan içim dışıma çıktı hanımlar..Kanaması çok oluyormuş son aylarda ve 1 ay önceki doktor tedavisinde doktor kistlerin oldugunu ve ufak oldugunu şimdilik tedaviye gerek görmediğini söylemiş 1 ay içinde kanaması çok artınca ve kistleri büyüyünce başka bir doktorun yorumu size yazdığım gibi oluyor (
Bu durumda sonuçlar kötü çıkarsa annem kanser mi ? kanserse rahimi alınacak büyük ihtimal ve en zor soru bizim için ona birşey olur mu ?
Çok fenayım kızlar çok ne olur tecrübeleri olan yakınlarında böyle şeylere denk gelen bana birşeyler yazsın
Konu 8 senelikGeçmiş olsun inşallah pataloji sonuçları temiz gelir..
Olurda temiz gelmezse çok şükür çözümü var rahim alınıyor zorlu bir ameliyat ama çevremdekilerden gördüğüm kadarı ile çabuk toparlaniyorlar..
Hadi yaKonu 8 senelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?