Kızlar ne olur annemin durumu için yorum yapın :(( kafayı yemek üzereyim.

Aradan yıllar geçmiş ama aynı durumdayız şu an. Senin gibi gece gündüz ağlıyorum..

Okudum durumu iyiymiş. Çok sevindim umarım biz de iyi sonuçlar alırız sizin gibi. Hiçbir yere sığamıyorum.

Benim annem içinde patoloji sonuçlarını bekliyoruz. annem 60 yaşında ağrıları ve pembe akıntısı oldu şüphenilen şey iyi huylu omadığı yönünde sizin nasıl belirtiler oldu poyrazınmeleği

Hiiic korkmayin ayni olayı annem yaşadı. musluktan akar gibi kanamasi olurdu haftalarca, portakal kadar kist olmuş rahimde. artık zaten cocuk yapma düşüncesi olmadığı için komple rahim alındı, kist patalojiye gitti. kötü bişey çıkmadı cok şükür çıksaydı bile zaten rahim alındığı için tehlike arz etmeyecekti. operasyonda çok zor değil en geç 1-2 haftada toparlar. Annem 10 senedir gayet iyi maşallah. gecmis olsun şimdiden

Öncelikle çok geçmiş olsun annenize
Benim rahmimde alındı icinde çok miyom olduğu için,kanama olduğu için büyük bir ihtimalle annemizin Rahmini alirlar daha patoloji sonuclari çıkmadan bu kadar üzülmeyin günümüzde vücuttan alınan her parçayı yolluyorlar patolojiye
Patoloji sonuçları 3 veya 4 günde çıkar biliyorum Allah hayırlı güzel sonuçlar almayi nasip etsin
Diyelimki en kötüsü oldu kistler küçük olduğu için ameliyattan sonra belki kemoterapi bile gerekmez sadece işin tedavisiyle atlatir
Gunumuzde tip çok gelişti üstelik meme ve rahim kanseri en kolay tedavi edilebilen kanser turleri.Umarım bunların hicbirine gerek kalmaz hersey tertemiz cikar Allah büyüktür Dualarimiz bütün hastalara olsun

Kendini daha kesin olmamış birşey için bitirme doktor hep en kötüsünü düşünür. Anenene moral vermen lazım şimdi. Sonucu alındıktan sonra eğer risk varsa direk rahmi alıyorlar benim bildiğim sonra da kontrol şart tabi ki.. Ayrıca rahimle ilgili kistler kanama olması nedeniyle erken teşhis edilebildigi için tedaviye de erken başlanıyor...

rahim kanseri olup iyileşen var mı tanıdığınız? çok zorlu bi süreç bizi bekliyor.annemin ağrıları çok bu sürede yalnızca ağrı kesici kullanabiliyor.ayrıca kötü huylu kanser hücresi yayılırmış.annemin lenflerinde görülüyor.hiç böyle bi şey yaşayan var mı

canim dr lar hep en kotusunu en once soyler onlara kalsa ben losemiydim annem tiroit kanseriydi ikimizde oluyorduk haberimiz yoktu sonuclari bekle derim

İçini ferah tut arkadaşım. Daha bir şey belli değil. Benim de kanamam hiç kesilmiyordu. Tahlil sonucu geldiğinde dr bana x hanım iyi huylu kansersiniz dedi. Daha 41 yaşında ve 2 çocuk annesiydim. Sizi çok iyi anlıyorum. Çok farklı doktorlara gittim. Daha kötü tablolar çizen oldu. En sonunda rahmim ve tüplerim alındı. Zor bir ameliyattı ama şu an gayet sağlıklıyım. Hiç korkmayın. Annenizde ameliyatla sağlığına kavuşur inşallah.

Geçmiş olsun inşallah pataloji sonuçları temiz gelir..
Olurda temiz gelmezse çok şükür çözümü var rahim alınıyor zorlu bir ameliyat ama çevremdekilerden gördüğüm kadarı ile çabuk toparlaniyorlar..

Niye bu kadar moralinizi bozuyorsunuz,her kist kanser degil,benim yakinimda da oldu ,yasla beraber artis oldu kanamada olunca rahim alindi ,olay bitti,annenize bisi olmaz korkmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…