Kızlar ne olur annemin durumu için yorum yapın :(( kafayı yemek üzereyim.

Led_BiR_Vele_DisTiri

Amaaaan Zırt !
Pro Üye
Anneler Kulübü
30 Aralık 2009
23.787
95.352
1.123
Akşam kardeşim aradı ağlayarak..Annemin rahiminde kist çıktığı için doktor parça alarak patolojiye yollamış..15 gün sonra sonuçların açıklanacağını ve durumun iç açıcı olmadığını söylemiş ( ağlamakdan içim dışıma çıktı hanımlar..Kanaması çok oluyormuş son aylarda ve 1 ay önceki doktor tedavisinde doktor kistlerin oldugunu ve ufak oldugunu şimdilik tedaviye gerek görmediğini söylemiş 1 ay içinde kanaması çok artınca ve kistleri büyüyünce başka bir doktorun yorumu size yazdığım gibi oluyor (
Bu durumda sonuçlar kötü çıkarsa annem kanser mi ? kanserse rahimi alınacak büyük ihtimal ve en zor soru bizim için ona birşey olur mu ?

Çok fenayım kızlar çok ne olur tecrübeleri olan yakınlarında böyle şeylere denk gelen bana birşeyler yazsın

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun..

bu konuda çok bi bilgim yok sadece üzüntünü paylaşmak istedim..

Allahın izniyle annecin bir an önce sağlığına kavuşur insallah

benim anneminde rahimi alindi miyomlardan dolayi,

rahimde olan zararsiz urlar oluyor sanirim...anneminde kanamasi vardi bir defa kürtaj oldu bu sebepten

dr.ilac verdi yinede devam etti rahim alinir ama bunu geciktirmek istiyoruz fakat ilaclarda gögüs kanseri yapabiliyor

denildi rahimi alindi..

ya rahim alinincada drlar patolojiye gönderiyor o parcalari ama benim anlamadigim daha göndermeden neden ic acici degil demis...

yani ne biliyor ki diyor,belki rahimi bu kanamalardan miyomdan dolayi alinacaktir onun icin demistir...

kürtaj oldumu bu sebepten

Tamam, ilk öncelikle sakin olmaya çalış...
Hemen aklına kötüyü getirme, kötüyü çağırma...
İnşallah öyle bir şey olmayacak.
Öyle doktorun bakmasıyla anlaşılsaydı, test diye bir şey olmazdı bence...
Doktora bak ya... Hemen kötü knuşuyor.
Testi bekle canım, lütfen hemen panik olma...
Sen sakin olması gereken tarafsın...​

İyi ki varsınız hanımlar çok teşekkür ediyorum ama kendime engel olamıyorum doktor neden böyle birşey dedi diye yiyip bitiriyorum kendimi..

Gurbetteyiz..( ailem başka yerde biz başka yerlerdeyiz nasıl geçer bu 15 gün bilemiyorum...İki bekar kardeşim var ALLAH'ım sen koru annemi Rabbim, sen görüyorsun

geçmiş olsun
bütün her şey patoloji sonucuna göre şekillenir
Allah korusun kötü bir şey çıkarsa rahmi mutlaka alırlar
fakat iyi huylu da çıksa alabilirler
çok kanaması oluyorsa vücudu kan kaybettiği için gerek duyabilirler
genelde böyle rahim ameliyatları çok zorlu geçmez
içinizi ferah tutun
inşallah bişey çıkmaz patolojiden

benim annemde gecen seni ayni badire yasadi
üstelik doktor yuksek ihtimal k..ser dedi
cok korktuk annemde korktu
ama ameliyat iyi gecti
simdi iyi
ama ameliyat baya sarsti annemi
annenize Allah sifa versin
bozmayin moralinizi ..

bu ameliyati Turkiyede en iyi yapan doktor Ankarada
o doktor avrupada bile cok ünlü
annem ona ameliyat oldu
adam sirf budalda ün yapmis
pahali ama deger

Son düzenleme:

canım merhaba geçmiş olsun ağlama canım ağlayarak kendine eziyet ediyorsun. Sakın ol, derdi veren mevlam dermanınıda veriyor sakın unutma. Aynısı benim anneminde başına geldi. Annemde kist ve miyomda vardı parça aldılar ptolojiye çıkdı. Çıkan sonuç biraz bizi üzdü kanaması çok oluyordu çünkü ayda 2 kere kanama oluyordu ve uzun sürüyordu. DOktor bu patolojinin sonucuna göre hormonlu ilaçlı spiral taktı ve annemin kanaması kesildi. En son kontrole gittiğinde doktor spiral işe yaramış diye belirtmiş ve bu spiral zaman ilerledikçe annemi menopoza sokacakmış şimdi annemin sıkıntısı yok Allaha şükür hazirana kadar rahminde kalacak spiral ve sonra yeniden parça alıp patolojiye yollıcaklar sonuç iyi çıkarsa annem rahim ameliyatı olmayacak yine riskli çıkarsa o zaman rahimini alacaklar üzülme canım gönlünü ferah tut anneciğin düzelecek Allahımın izniyle ben inanıyorum.

İnşallah kızlar...15 gün geçmek bilmez şimdi..Canım rahimde olduki kötü birşey çıktı bu kanser türü yayılır mı ölümcül mü ? çok korkuyorum çok

İnşallah kızlar...15 gün geçmek bilmez şimdi..Canım rahimde olduki kötü birşey çıktı bu kanser türü yayılır mı ölümcül mü ? çok korkuyorum çok

Riskli durum olursa canım hiç beklemeden rahim ameliyatı olur anneciğin rahminin tamamanı alırlar. ALLAH korusun ölümcül değildir inşallah anneciğin iyilecek sen sakin ol korkma canım bol bol dua et.

ya rahminde miyom var anladigim kadariyla yani kist ama,

ya illa rahimi alinan herkes kanser degildir evet skintilari oluyor

menopazdan önce alindigi icin ama Allah baska dert vermesin...

anneminki vakumla alindi öyle dikis izi filan olmadi hatta ayni sene icinde halaminkide miyomdan alindi

onun yumurtaliklarinida aldilar,kist oldugu icin ilerde sorun cikarmasin dediler...

ya zaten miyom dediyse zararsiz kistler ama kanama yapiyor sadece kist deyip birakmaz ya miyom demistir,bisy demistir

test olamdanda sonucu bilemez iste annen kürtaj olmamis sanirim annem kürtaj oldugunda o parcalara bakildi yani miyomlar genelde zararsiz olur

ama bakiliyor...

Canım doktor annemin içini temizlemiş bugün..kürtaj etmiş yani parça almış rahiminden patalojiye yollamışlar bugün..ve kistin birisinin ufak digerinin büyük oldugunu söylemiş..Kanaman içini temizledigim için daha olmaz demiş ama kistlerin durumumun iç açıcı olmadıgı anlatmış kardeşime..Çok kötüyüm işte bu yüzden..Kanserse ALLAH korusun yayılırsa annemi kaybedersek...İçim nasıl daralıyor bilemezsin..Rahim duvarına yapışıkmış kistleri

ya kanser degildir ya kistlere bakip nerden cikariyor neden patalojiye göndermeden bunu diyor...

canim benim annemde de aynisi oldu ama kanamasi yine oldu yine oldu,yani belki iki hafta kanama olmadi...

malasef rahim aliniyor ama Allah baska seylerden korusun....rahim alinmasi kanser demek ...icinizi rahat tutun insallah korktugunuz gibi olmaz...

ya benim 22 yasinda olan kuzenimde yumurtaliklrinda kist var dr.esmer tenlilerde olan birsey demis ismini bilmiyorum...

d.kontrol kullandi filan kilo almamsai gerek,yazin dr rahim ceperinde kalinlasma var dedi kanser olma olasiligi avr 10 gün icinde adet olmazsan dedi

ki önceden düzenli oluyordu sonradan ilaclar filan dengesi bozuldu sonra adeti oldu yani hemen kanser filan demek sacma bi bakilsin edilsin Allah korusun sonuca göre

bakilir...ama sizi cok iyi anliyorum Allahim o durum cok kötü...ben annemle bi kere mamagrofi ye gittim ayy cok kötü oldum dr kanser varmi ailenizde deyince..

bol bol dua edin hatta tek dr.la kalmayin ama en önemlisi annenize moral verin..

ah buzlar ülkesi bu kadar ağlamamın sebebi benim gurbette olmam yanında olsam doya doya sarılsam..telefonda aglamamak için zor tutuyorum kendimi rahim alınırsa kanser demek öyle mi ? peki canım yayılma tehlikesi oluyormuymuş ? öldürücü bir etkisi var mı ?

zamanında müdahele edilmezse olumsuz sonuçlara sebeb olabilir bu tip rahatsızlıklar
teyzemin patoloji sonuçlarıı kötüydü doktor bıçak değerse kötü huylu hücreler rahmi ordanda bütün vücudu sarabilir dedi
ameliyat olmazsada durumu kötüydü nereye çıksa yol kapalı
ilaç tedavisiyle önce kanaması durdu zamanlada kötü hücreler yokolmaya başladı çok uzun yorucu bir süreçten geçti
bazı kadınlar ne olduğunu anlamadan menopoza girer bazıları ise ağır atlatır
annemin menopoz yaşına geldiğinde kanaması çoğaldı doktor rahim duvarı kalınlaşmış rahmi almamız gerekir dedi
rahmini aldılar ilk duydduğumuzda bizde çok telaşlandık üzüldük ama doktoe bu konuda bizi rahatlattı
sizin yapmanız gerekn bu zor süreçte annenize en iyi şekilde destek olmak dualarnı eksik etmeyin
iyi düşünün iyi olsun

temmuz çok üzüldüm şimdi (( demek öyle de olabiliyor ha..Off annem ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…