Kızlar ne olur annemin durumu için yorum yapın :(( kafayı yemek üzereyim.

Canim cok acil sifalar diliyorum annene. Lütfen sakin olmaya calis!benim anneminde yillar önce alinmaliydi aynen Rahmi,ama cok sükür o kadar di.ben sana bir hemsire olarak diyebilirim ki yüregini ferrah tutmaya calis..yani kötü birsey olmak zorunda degil ki bitanem,lütfen kendin o kadar harab etme...güclü ol,Allah büyük,hem sana birsey diyeyim mi?bizim hayatta cogu zaman imkansiz ve dermansiz gördügümüz seyler meger o kadar olandir ki.

GeÇmis olsun iste rahim agzi kanser asisi bu yüzden Çok önemli benimde annem kadin hastaliklarindan ameliyat oldu hemde 36 yasindaydi cerahi menepoza girdi herseyi alindi icindeki kistler portakaldan büyüktü korkmayin tip Çok ilerledi allah yardimciniz olsun bu arada sizde asi olun bu hastalik genetik oluyor genelde en azindan asi yüzde yüz koruyor

Teşekkür ederim seda olmayı düşünüyorum aşıyı en musait zamanımda gidip olacagım...Geceden beridir ağlamakdan yüzüm gözüm şişti diyebilirim işe geldim ama nasıl geldim ben bile bilmiyorum ruh gibiyim..Eşim gece boyu sarılıp ağlama birşey olmayacak dedikçe teselli buldum az da olsa..ne zor böyle beklemek

Yarım elma canım seni gördügüme sevindim, teşekkür ediyorum güzel dileklerin için..İnşallah kötü değildir gelecek sonuçlarımız

çok geçmiş olsun... aynısı benim annemde de çıktı çok fazla kanaması oluyordu, doktora gitti kist var dediler önce kisti alacaklardı. annem emin olmak için 2-3 doktora muayene oldu hem özel hem devlet hastanelerinde. ama kist alınırsa tekrar etme ihtimalinin çok fazla olduğunu söylediler ve rahmini almaya karar verdiler. geçen sene ameliyat oldu ama 4 ayda 1 kontrole gidiyor test yaptırıyor kontrol altında sürekli. kolay değil Allah yardımcınız olsun.

annemde sanırım miyomdan rahmini aldırmıştı,bir kaç yıl evvel..
zor bir hastalık evet ama artık bazı konularda o kadar ileriyiz ki...
Allah ım inşallah yardım eder size de,üzülmekte haklısın ama heba da etme kendini..
en çok onun morale ve sizin desteğinize ihtiyacı var...sen sağlam dur ki( zaten öle olduğunu görüyorum)
o da güç kuvvet alsın..bana göre hastalıkların bir numaralı ilacı moral,destek..
inşallah güzel haberlerinizi alıcaz

rahim agizi asisinin bir yas sinirlamasi var mi?

bir arkadasim 26 yasina girmeden olmam gerekiyor yoksa olmuyormus diyordu...yas siniri var mi?

yurt disinda fiyati 500 küsür euro tr de ne kadar ki?

Ben 28 yaşımdayım ..dogum günüm de yaklaşıyor annemin iyi oldugunu birşeyinin olmadığını öğrendiğim gün dunyanın en büyük hediyesini almış olacagım..ALLAH'ım ne olur.

canım öncelikle cok gecmıs olsun Allah şifa versin ama kalbini ferah tut ıns sonuclar temız cıkar söyleki benım annemde birebir aynı şeyleri yaşadı adeti cok kanamlı oluyordu halsız kalıyorud kac defa doktora gıttı ama cok onemlı olmadıgın ısoyeldıler kıst vardı annemde de hatta annem menopoza gırıyorum sandı ama baktı devam edıyor baska doktora gıttı ve doktor kıstın cok büyüdüğünü resmen rahmınd ebı bomba tasıdıgın ıheran patlayabılecegını soylemıs dedıgın gıbı parca aldılar ve acıl amelıyata alındı hemde ımzalarla bırde annem yuksek tansıyon hastası o kadar korktum kı amelıyattan cok tansıyon problemınden cunku tansıyonu cıkarsa amelıyat bıel demıyoalr düşün neysekı korktugumuz olmadı sonuclar temız cıktı kıst alındı aynı zamanda anneme sormusla rkac cocugun falan var dıye ne olur ne olmaz rahmını fıland aalalım dıye ve aldıalr yumurtalıklar fılan su an 7 yıl odlu cok şükür bı sıkıntısı yok ıns senın annen daha da ıyı durumdadır en azından o kadar büyük deıldır o kıst

çok olmuş konu açılalı ama merak ettim annenin durumu nasıl canım
umarım iyidir
geçmiş olsun tekrar ALLAH acil şifalar versin ŞİFA adının hürmetine İNŞALLAH,yar ve yardımcınız olsun AMİN

Sakin ol lütfen
Anneninizin yaşını, menapoza girip girmediğini bilmiyorum. Belki yazdınız ben atladım..
Her neyse..

Parça alınan her durum kanser değildir.

Kanamaya neden olup biyopsiyle tanı konabilen bir dünya hastalık var.

Myomlar, hormonal broblemlere bağlı proliferasyonlar, polipler, basitten riskliye kadar giden hiperplaziler..

Kötü ihtimali düşünsek bile.. Endometrial kanserler erken tanı ve iyi bir tedaviyle sonuç alınabilen hastalıklar

Olumlu düşünün, üzmeyin kendinizi

Geçmiş olsun

Atractive canım sağolasın annemin durumu iyi merak etmişsin teşekkürler..

Sütlü kahve siz de sağolasınız annem iyi şuan şükürler olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…