- Emoji Skoru
- 8.675
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Aha buldum konuyu hortlatani
Sebebi neydi? 8 yıl koooooskooocaaaaa 8 (sekiz) yıl...
annem rahim agzi kanseriydi 9 kur kemotrapi aldi ve rahmini aldilar cok şükür atlatti sizde daha bir sey belli degil o yüzden simdiden üzülmeyin rahmin alinmasi daha iyi olur kanser varsa tabi hatta annemin midesini falanda kazimislardi oraya sicrama riskinden dolayiAkşam kardeşim aradı ağlayarak..Annemin rahiminde kist çıktığı için doktor parça alarak patolojiye yollamış..15 gün sonra sonuçların açıklanacağını ve durumun iç açıcı olmadığını söylemiş( ağlamakdan içim dışıma çıktı hanımlar..Kanaması çok oluyormuş son aylarda ve 1 ay önceki doktor tedavisinde doktor kistlerin oldugunu ve ufak oldugunu şimdilik tedaviye gerek görmediğini söylemiş 1 ay içinde kanaması çok artınca ve kistleri büyüyünce başka bir doktorun yorumu size yazdığım gibi oluyor (
Bu durumda sonuçlar kötü çıkarsa annem kanser mi ? kanserse rahimi alınacak büyük ihtimal ve en zor soru bizim için ona birşey olur mu ?
Çok fenayım kızlar çok ne olur tecrübeleri olan yakınlarında böyle şeylere denk gelen bana birşeyler yazsın
Kapatsanız ya konuyuAnnem ameliyat oldu iyi hanimlar :)
Hemen rahmi.almazlar belki benim anneminde hücreleri bozuktu ilk rahim ağzı alındı sonra alt hücrelere baktılar 4 kez test yapıldı hepsinde de alt hücrelerde bozuk çıktı ve dr rahmi alacağız mecbur dedi. O yıl da kardeşim sınava girecekti annem o sınava girisn çıksın öyle olayım dedi ve o arada saraçoğlunun soğan kürünü yaptı. Ameliyat olmak için gittiğinde yatış için tahlil yaptıklarında sonuç temiz geldi dr şaşırdı sanırım 6 kez test tekrarlandı ve hepsinde temiz çıktı ameşiyat olmadı. Dr bu sürede her ne yaptıysam iyi ki yapmışın dedi. Yıllardır 6 ayda bir smear testi veirir çok şükür hep temiz çıkıyor.Akşam kardeşim aradı ağlayarak..Annemin rahiminde kist çıktığı için doktor parça alarak patolojiye yollamış..15 gün sonra sonuçların açıklanacağını ve durumun iç açıcı olmadığını söylemiş( ağlamakdan içim dışıma çıktı hanımlar..Kanaması çok oluyormuş son aylarda ve 1 ay önceki doktor tedavisinde doktor kistlerin oldugunu ve ufak oldugunu şimdilik tedaviye gerek görmediğini söylemiş 1 ay içinde kanaması çok artınca ve kistleri büyüyünce başka bir doktorun yorumu size yazdığım gibi oluyor (
Bu durumda sonuçlar kötü çıkarsa annem kanser mi ? kanserse rahimi alınacak büyük ihtimal ve en zor soru bizim için ona birşey olur mu ?
Çok fenayım kızlar çok ne olur tecrübeleri olan yakınlarında böyle şeylere denk gelen bana birşeyler yazsın