Kızlar ne olur bi yardım :((

öncelikle daha taze bi ayrılık olduğundan aklın haliyle herşeyi düşünüyor istem dışı
alışkanlıkta var tabi
ama sessiz ve ilgilenmez görürse seni ve senin onu sevdiğin kadar seviyosa muhakkak arar bişi yapar mesaj atar vs
muhakkak uzun bi zaman sonra nasıl olduğunu sormak için iletişime geçecek her uzun ilişkisini bitiren erkek davrnışıdır
o zaman da senin ilgin sevgin bitmiş olacak belkide rolleri değişeceksiniz
işte o zaman ona o koyacak

sakın ama sakın arama bi daha git eğlen gez toz kafanı dağıt düşünme

ne işin var onunla boğaz turunda arkadaşım. sakıın ha arama bile bunu sormak için. adamın söylediklerine bak da bir daha düşün

Aileler tanismadan senin onun anasiyla danasiyla ne isin var?
Vallahi sasiyorum size. Once kendi kendinize gelin guvey oluyorsunuz, sonra beni terketti napicam diyorsunuz. Hic yanlis anlama kizma. Hata sende
Tabi ki bogaz turuna falan gitme. İstemiyorsa sen de onu istemiceksin.

Bir arkadaşınızı ya da ailenizden birini alın gidin, Facebook'a da koyun resimlerinizi. Hayat devam ediyor sizi istemeyen birini siz de hayatınızdan çıkarın. O adam 4 yılını gözden çıkarmış, siz niye üzülüyorsunuz.

al cınım
[video=youtube;aoe9gsVrvXk]https://www.youtube.com/watch?v=aoe9gsVrvXk[/video]

ne işin var onunla boğaz turunda arkadaşım. sakıın ha arama bile bunu sormak için. adamın söylediklerine bak da bir daha düşün

ayrıca sabah attığım mesaja cevap vermedi bende bişi yazmadım deyip sonradan onu rahatsız ettiğini neden söyleyip özür diliyorsun ki...bak demekki yanıt vermişsin

beni istemeyeni ben hiç istemem

Gitme arama sorma. Tut kendini. Ne sanıyor bu adam kendini ya. Kalkmış bi tarafları.

Teşekkürler kızlar bi kız arkadaşımla gideceğiz biraz kafa dağıtmış olurum hem :/ Yorumlarınız benim için çok değerli hepsine tek tek yazamıyorum ama sözünüzü, tavsiyelerinizi hepsini aklıma not ettim. İyi ki varsınız kızlar

teşekkürler

Haklısın bu da ayrı bi konu zaten Kadının 3 oğlu var hiç kızı yok gelini de yok diğer kardeşler küçük. Kız bulmuşken fazlasıylaa abartılı sıcak davrandı hala da arar sorar Ama keşke hiç ısrarlarına göz yumup tanışmasaydım

umursamayın bnce ve sölediği laflar yenilir yutulur değil bn szn yernzde olsam yanıma br arkdşmı yda kardşmi alır bleti kullanır gezer tozar bol bol rsm çekip görebileceği br sosyal paylaşm sitesine eklerdm eşektn düşmüş karpuz olurdu oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…