kızlar ne olur dua edın bugun sonuz alcam

tok

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
345
1
118
Ankara
kızlar sabah gıttım kan verdım bugun aksam saat 6 30 da sonuc cıkacak dedıler ne olursunuz dua edın rabbımden umıdımı kesmıyorum ınsallah hamıleyımdırrrr

inşallahh canım hamilesindirr hayırlısıyla:ecrin_bebek:

tup bebekmı yaptırmıstın.inş hamılesındır....hayırlısı olsun

inş. pozitif sonuçla dönersin canım. ama çok geç değil mi sabah verdiğinde 1-2 saat içinde çıkar.ama olsun geç olsun güç olmasın....

canım allah herseyı gonlune gore versın ıns senın adına hayırlısı neyse o olsun guzel haberlerını beklıyoruzzz:CüvCüv:
kızlar sabah gıttım kan verdım bugun aksam saat 6 30 da sonuc cıkacak dedıler ne olursunuz dua edın rabbımden umıdımı kesmıyorum ınsallah hamıleyımdırrrr

inşallah güzel haber alırsınız..:1hug:

ayy cnmmm allah ayrdım etsin inşallah hayırlı haberlerini veririsin

tok,umarım olumlu sonuç alırsın.benim test günüm de bugündü fakat olumsuz sonuç aldım.2.denememdi...artık başka bahara kaldı...ama tüm kalbimle diliyorum ki bugün senin günün olsun:)

tok,umarım olumlu sonuç alırsın.benim test günüm de bugündü fakat olumsuz sonuç aldım.2.denememdi...artık başka bahara kaldı...ama tüm kalbimle diliyorum ki bugün senin günün olsun:)

olumlu yada olumsuz bısıde haberdar etmeyı unutma lutfen.rabbım senınle...herseyın hayırlısı olsun.sorun neydı sızde*

benimde yarın test günüm inşallah hepimizde hayırlı haberlerle geliriz. Bütün dualarımız seninle

slm bende bugün kan testi yaptırdım.Maalesef sonuç negatif. Seninki ne oldu sonuç çok merak ettim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…