kızlar ne olur dua edın bugun sonuz alcam

canım çokk üzüldüm rabbim sabır versin inşşş bebişin bidahaki sefere yada kendiliğinden our üzme kendini canım yaş kaç senin kaç yumurtan oluştu kaçıncı gün embriyosuydu bende seninle aynı yerde yaptırdım merak ediyorum dün transferim oldu hangi doktor yaptı transferini gürkan beymi

Son düzenleme:
kızlar hamileyim rabbim herkese nasip etsin allah yardımcınız olsun

çok güzel tebrik ederimmmm maşallah allahım devamını getirsin
sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah
kaç embriyo transfer edilmişti bide kaçıncı denemenizdi merak ettim

Allah sağlıkla kucağına almak nasib etsin

tokkkkkkkkkkkk tebrik ederim..rabbim tamamına erdirsin...darısı tüm isteyen herkesin başına inşş.....

alihan sanada çok geçmiş olsun....inş bu son negatifin olur ve diğer denemende evladına kavuşursun..yada kendiliğinden gelir inş bebeişin...

tbr allh saglıklan kucagına almayı nasp etsın ınş darısı bzıe duanı eksık etme

tok

cok tebrikler.. dun merak ettik epeyce seni;-)) Kolay bir hamilelik gecirmeni temenni ederim..

tebrikler canım allahım tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin allahım

canım benim tebrik ederim çok çok çoooooooook sevindim allah tamamına erdirsin sorunsuz bir hamilelikle sağlıkla hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin darısı bizlerin başına inşallah

merhaba kızlar nasılsınız kacgundur nete gıremıyorum kusura bakmayın evın ıcı cok yogun kalablıktan fırsat bulmıyorum 12.gu degerım 596 15.gune 1818olmus doktorum cok guzel dedı ıkız gebelık olabılır dedı persembe gunu gelde bı gorelım senı dedı rabbım ısteyen dıleyen herkese versın kımseye aratması rabbım bana verdı sızlerıde ayırmasın herkese dılegen ısteyen herkese versın sıtres yapmayın rhat olun moralınızı bozmayın herey morale baıyor cunku bana dua edın rabbım tamamına erdırır ınsallahhhh sızlerı sevıyorum pek sık gıremıyorum kusura bakmayınnnn gırınce yazıyorum ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…