- 14 Ocak 2015
- 12
- 5
- 1
- 36
- Konu Sahibi seviyorumsevgilimi123
-
Evet ciddi bi yapısı var , gerçi oda doğru , ay bilemedim , kendi kendime dert mi arıyorum diyorum bazen.belki elele yürümeyi sevmiyordur. sonuçta bazen bana da komik geliyor, ruh halime göre. çocuklar gibi olduğumu düşünüyorum.
eşiniz biraz ciddi bir yapısı varsa istemiyor olabilir. çok takılacak bir konu değil. saygı duyman gerek. sonuçta koluma gir diyormuş ki bunu demesi aslında zaten senden uzak durmadığını ama elele tutmayı sevmediğini gösterir bence.
Evet yuzuksuz evden çıkmaz , unuttuysa yoldan geri döner almak içinBazı insanların yapısı öyle olabilir. Insanlar sizin karı koca oldugunuzu biliyor degil mi? Eşiniz yüzük takiyor mu?
Evet yuzuksuz evden çıkmaz , unuttuysa yoldan geri döner almak için
Aynen , benim esimde ayıp diyor ama ben tutmak istiyorummmBenim esimde dışarda elimi tutmaz. Ayipmiskoluna girmemi ister hep. Ama ben yinede bi şekilde elini tutarim
aynen canımEvet ciddi bi yapısı var , gerçi oda doğru , ay bilemedim , kendi kendime dert mi arıyorum diyorum bazen.
Yok öyle şeyi yoktur , bi filmde öpüşme sahnesi olduğunda bile kanalı değiştirirO zaman capkinlik pesinde degil. Demek ki yapısı öyle. Sizde öyle kabul edin eşinizi.
Ne kadar gıcık kocalarimiz varAynen , benim esimde ayıp diyor ama ben tutmak istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?