kizlar ne olur icimi rahatlatin :(

seviyorumsevgilimi123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2015
12
5
1
36
Selam kızlar , ben daha yeni uyeyim, aslında hep diyet forumunda geziyorum , ama sefer burdayım ve sizinle benim içime dert olan biseyi paylaşmak istiyorum ve bu konuda fikrinizi merak ediyorum.

Ben daha 8 aylık evliyim yani daha yeni , ve eşim hiç bir şekilde dışarda ne elimi tutuyor ne de bana yaklaşıyor , dışarda iki yabancı gibiyiz. Evin içinde çok farklı , hep ilgilenir benimle askim cicimler havada ucusur, çok memnunum eşimden hakkını yiyemem cok ta seviyor beni, ama bu dışarda anlayamıyorum, mesela arkadaşlarıyla dışarı çıkıyoruz , onlar elele biz ayrı ayrı yürüyoruz , yanıma gelmez , önden yürür, bu neden böyle ? Yoksa ben mi abartiyorum ? Tamam mıç mıç olmayı bende sevmem ama biz evliyiz elele gezebiliriz , biraz daha yakın davranabilir bana. Ona da sordum , alışkın değilim diyor , ben elini tutunca koluma gir diyor.

Kizlar ben mi eşimin hatasını arıyorum ?

vallla öyle millete göstermelik tutturmak istiyorsanız eliniz tutturmayın
içinden gelse tutar demek dışarda çok sevmiyor bu tür davranışları

Bazı insanların yapısı öyle olabilir. Insanlar sizin karı koca oldugunuzu biliyor degil mi? Eşiniz yüzük takiyor mu?

Anam bizim tayfada tam dersi benimle evli karşiim diye atar yapilerBenim abimler bile bilerek koluma gir evliyiz,sevgilimsin sansınlar sana bakmasın kimse diyi
İlginç cidden

belki elele yürümeyi sevmiyordur. sonuçta bazen bana da komik geliyor, ruh halime göre. çocuklar gibi olduğumu düşünüyorum.
eşiniz biraz ciddi bir yapısı varsa istemiyor olabilir. çok takılacak bir konu değil. saygı duyman gerek. sonuçta koluma gir diyormuş ki bunu demesi aslında zaten senden uzak durmadığını ama elele tutmayı sevmediğini gösterir bence.

Küçük bir yede yaşıyorsanız ayıp olmasın diyede de tutmuyor olabilir. Bazı erkekler öyle. Aslında çokta gereksiz bizde ya kol kola gezeriz yada ikimizde elleri ceplerimizdedir nişanlıma

Evet ciddi bi yapısı var , gerçi oda doğru , ay bilemedim , kendi kendime dert mi arıyorum diyorum bazen.

bizdede durum tam tersi sıkma canını altında birşey aramana gerek yok bence hem adam evde sevgisini ilgisini belli ediyomuş deha nolsun dimi

O zaman capkinlik pesinde degil. Demek ki yapısı öyle. Sizde öyle kabul edin eşinizi.
Yok öyle şeyi yoktur , bi filmde öpüşme sahnesi olduğunda bile kanalı değiştirir
Evet böyle kabul edicem artık, diyorum ya abartmak istemiyorum , durup dururken elimi tutmuyorsun diye huzursuzluk çıkarmak istemiyorum, o yüzden fikirlerinizi merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…