- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
- Konu Sahibi seviyorumsevgilimi123
-
Ayy hahahaha bende diyorum eşime bize kimse bakmıyor evliyiz sonucta rahat ol diye ama tık yok , gülüp geçiyor sadeceNe kadar gıcık kocalarimiz varbir gün sahilde sarmaş dolaş oturamadik liseli ergenmiymisiz,herkes bize bakarmis. La herkes manitasiyla aşk yasiyo sana niye baksin
konu sahibi başlığı okuyunca yine aldatılma şüphsi olan bi hem cinsim var karşımda sandım bu dert değil bence tatlım
Teşekkürler canim cevabın için, kv kp yanında zaten bana da saygisizlik gibi geliyor, ama yanlizken veyahut arkadaşlar arasında tutabilirdi aslında , onlar hep elele biz ayrı gayri :)Ben evli degilil, sevgilimde yok. Ama bende hoslanmiyorum el ele oyle tutusma olayindan. Disarida tabi. Hele bazilari kv kp ve anne babasinin yaninda tutuyor onada karsiyim. Saygisizlik gibi geliyor. Ya bu gelenek gorenekte olabilir, fıtratından kaynaklı olabilir. Yani esinizin tutmak istememesi bence gayet normal. Hatta guzel bir sey bana gore. Takmayin kafaniza.
Ayy hahahaha bende diyorum eşime bize kimse bakmıyor evliyiz sonucta rahat ol diye ama tık yok , gülüp geçiyor sadece
tıpkı ben ne tripler çektim eşimden bu yüzdenBen de sevmem elele tutuşup gezmeyi, koluna girsem daha samimi gelir bana. Eller terleyecek vıcık vıcık.
Benimde esimde aynı inanirmisin , bende triplere sokuyorum kendimi , üzülüyor sonra kendinde hata arıyor , abartmak istemiyorum bende durup durup aynı konuyla karsisina çıkmak istemiyorumAynısı bende de varevde aşırı ilgilidir ama dışarda, başkalarının yaninda kankasiyim sanki eşim ciddi bir adamdir aslinda ondanda kaynaklaniyor,cıvıklık olarak görüyor ne alakaysa. Eskiden sen benden utaniyo musunn diye triplere girerdim de artik alistim
Teşekkürler canim cevabın için, kv kp yanında zaten bana da saygisizlik gibi geliyor, ama yanlizken veyahut arkadaşlar arasında tutabilirdi aslında , onlar hep elele biz ayrı gayri :)
Evet haklisiniz , bende kendime dert aramak istemiyorum , daha genciz hayat ne getirecek bilmiyorum , o yüzden simdiden sıkmak istemiyorum.Aman sizi normalde sevsin deger versinde arkadas yaninda birakin tutmasin. Oda onun hassas yonu demek. Sıkmayın bu konuda saygi duyun.
Onemli olan bir omur hayat yolunda elinizi tutmasi. Gostermelik degil.
Butun kadinlar bir omur eli tutulsun ister. Sizde o varsa Allahtan kendinize dert aramayi birakin artik :)
Bu kadar da abartı canım ne demek hiç tutmamakSelam kızlar , ben daha yeni uyeyim, aslında hep diyet forumunda geziyorum , ama sefer burdayım ve sizinle benim içime dert olan biseyi paylaşmak istiyorum ve bu konuda fikrinizi merak ediyorum.
Ben daha 8 aylık evliyim yani daha yeni , ve eşim hiç bir şekilde dışarda ne elimi tutuyor ne de bana yaklaşıyor , dışarda iki yabancı gibiyiz. Evin içinde çok farklı , hep ilgilenir benimle askim cicimler havada ucusur, çok memnunum eşimden hakkını yiyemem cok ta seviyor beni, ama bu dışarda anlayamıyorum, mesela arkadaşlarıyla dışarı çıkıyoruz , onlar elele biz ayrı ayrı yürüyoruz , yanıma gelmez , önden yürür, bu neden böyle ? Yoksa ben mi abartiyorum ? Tamam mıç mıç olmayı bende sevmem ama biz evliyiz elele gezebiliriz , biraz daha yakın davranabilir bana. Ona da sordum , alışkın değilim diyor , ben elini tutunca koluma gir diyor.
Kizlar ben mi eşimin hatasını arıyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?