kizlar ne olur icimi rahatlatin :(

konu sahibi başlığı okuyunca yine aldatılma şüphsi olan bi hem cinsim var karşımda sandım bu dert değil bence tatlım

Ben evli degilil, sevgilimde yok. Ama bende hoslanmiyorum el ele oyle tutusma olayindan. Disarida tabi. Hele bazilari kv kp ve anne babasinin yaninda tutuyor onada karsiyim. Saygisizlik gibi geliyor. Ya bu gelenek gorenekte olabilir, fıtratından kaynaklı olabilir. Yani esinizin tutmak istememesi bence gayet normal. Hatta guzel bir sey bana gore. Takmayin kafaniza.

Teşekkürler canim cevabın için, kv kp yanında zaten bana da saygisizlik gibi geliyor, ama yanlizken veyahut arkadaşlar arasında tutabilirdi aslında , onlar hep elele biz ayrı gayri :)

Ayy hahahaha bende diyorum eşime bize kimse bakmıyor evliyiz sonucta rahat ol diye ama tık yok , gülüp geçiyor sadece

Aynısı bende de var evde aşırı ilgilidir ama dışarda, başkalarının yaninda kankasiyim sanki eşim ciddi bir adamdir aslinda ondanda kaynaklaniyor,cıvıklık olarak görüyor ne alakaysa. Eskiden sen benden utaniyo musunn diye triplere girerdim de artik alistim

Benimde esimde aynı inanirmisin , bende triplere sokuyorum kendimi , üzülüyor sonra kendinde hata arıyor , abartmak istemiyorum bende durup durup aynı konuyla karsisina çıkmak istemiyorum

Teşekkürler canim cevabın için, kv kp yanında zaten bana da saygisizlik gibi geliyor, ama yanlizken veyahut arkadaşlar arasında tutabilirdi aslında , onlar hep elele biz ayrı gayri :)

Aman sizi normalde sevsin deger versinde arkadas yaninda birakin tutmasin. Oda onun hassas yonu demek. Sıkmayın bu konuda saygi duyun.
Onemli olan bir omur hayat yolunda elinizi tutmasi. Gostermelik degil.
Butun kadinlar bir omur eli tutulsun ister. Sizde o varsa Allahtan kendinize dert aramayi birakin artik :)

Evet haklisiniz , bende kendime dert aramak istemiyorum , daha genciz hayat ne getirecek bilmiyorum , o yüzden simdiden sıkmak istemiyorum.
Teşekkürler cevabınız için :)

Elele yürümek istemeyebilir, toplum içindeyken doğru bulmuyordur, yetişme tarzı öyledir vs. Ama önden önden yürümesi sinir bozucu. Hiç sevmediğim şey.

evin içinde ilgiliyse ve mutluysanız bence sorun değil.dışarıda iyi davranıp evin içine girince ilgisiz olması bence kötü olurdu.

Adamin aciklamasi da pek komikmis neymis efendim alisik degilmis
Ben cok alisigim el tutmaya diyeydin yolda yalniz yuruyen birini gordum mu dayanamiyorum hemen kosup elini tutasim geliyor

Bu kadar da abartı canım ne demek hiç tutmamak
Bu konuyu konuştunuz mu hiç onunla

Yapısı öyle demek ki.
Bazı erkekler utanıyorlar eşlerinin elinden tutmaya (kendi arkadaşlarımdan biliyorum).

Benimde kocam elime yapışır dışarda
Öyle yürümekte bana acayip geliyo
Canta takmaya alışana kadar bile ne cektim ben.
Sevmiyordur olabilir bu durum
Gece yatarken eşim bana sarılır normal zamanda durduk yere eşim gelip öper beni.
Bu yapı meselesi sanırım ne yani sevmiyormuyum eşimi yapmıyorum diyee yoo deli gibi seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…