• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ne olur yardım bu durumdan çok rahatsız oluyorum:(

Kizzz ben sana ne dedimm bana kalsa senin sacini basini yolarimda iste hadi neyse :27:

korkma tedirgin olma,yaşadığın çok normal birşey, teşhisi ise sevdiğin erkeği arzuluyorsunn :)) çok güzel bişi ah sevgilimiz olsa da arzulasak :27:

21 yaşındasınız, 2,5 seneye yakın bir birlikteliğiniz var ve hiç öpüşmediniz :)

ee haliyle hormonlar bile ben gibi şaşırıyor :53:

bari rüya yoluyla hatırlatayım insan yapısının ihtiyaçlarını demiş olabilir bünyeniz...
korkmayın utanmayın...dert de etmeyin..

Bi arkadaş tuhaf yazmış ama hiç de tuhaf değil bence..

Bende hayalimde kuruyorum , bunu sorun gibi yazmanız asıl bana tuhaf geldi bu bi sorun değil ki.. Normal olan birşey :53:

21 yaşındasınız, 2,5 seneye yakın bir birlikteliğiniz var ve hiç öpüşmediniz :)

ee haliyle hormonlar bile ben gibi şaşırıyor :53:

bari rüya yoluyla hatırlatayım insan yapısının ihtiyaçlarını demiş olabilir bünyeniz...
korkmayın utanmayın...dert de etmeyin..

tatlımmmmmmmmmmm öpüştük öpüşmedik demedim kiiii:) fakat hani birbrimizi böyle görmedik çıplak falan veya çamaşırla ne bileyim yani cinsel anlamdaki tek yakınlaşmamız öpüşmek sarılmak falan ne bileyim öyle ileri şeyler yaşamadık
yorumun için teşekkür ederim ama canımm çok özledim ama yarimi yaaaa:(

Bi arkadaş tuhaf yazmış ama hiç de tuhaf değil bence..

Bende hayalimde kuruyorum , bunu sorun gibi yazmanız asıl bana tuhaf geldi bu bi sorun değil ki.. Normal olan birşey :53:

canım normal bişey ama ben böyle şeyleri hiç yaşamadım ve yaşamadan sanki yaşamış gibi hissediyo olmam ve olur olmadık her yerde her durumda canımın sıkıldığı moralimin bozuk oldğu veya en basiti yemek yerken bile aklıma giriyor birdenn bunu demek istiyorum ne oluyor bana neden böyle oluyor diye çünkü 2,5 yıl öncesinde kadar hiç böyle olmamıştım ben

okadar kötü hissetmeni gerektirecek bir şey göremedim ben
21 yaşındasın sağlıklı bir genç hanımsın sevgilini de seviyorsun tabi ki olacak bunlar
olmaması anormal olurdu zaten
hem inan bana sana çaktırmasa da o en başından beri böyle şeyler düşünüyordur:34::1:

Ne var canım bunda evliya ,peygamber değiliz hoş onların bile bu ihtiyaçları vardı.İstek duyman normal ama önermem cinselliği yaşamanı sonuç ne olursa olsun kadın tarafı her zaman pişman oluyor evlense de evlenmese de.
Olmayan var mıdır olabilir.
Bir hayali sık sık kurmak , düşünmekte olabilir onu yaşamış hissi verebilir , bu yüzden derler ya hani sık sık güzel hayal kurun diye.

Son düzenleme:
Back
X