Kızlar ne olur yardım:((

sokoprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
253
3
96
Ankara
meraba arkadaslar aslında esımle ılgılı problemım yok ama eskıden yapmıs oldugu hatalardan dolayı guvensızlıgım var focebook ta bı kadınla yazıstı ozurdıledı falan fılan uzerınden 1 yıl gecmesıne ragmen ben hala suphelenıyorum sızce nasıl tekrar guvenebılırım???kafamçokkarıştı

öyle zor bir soruki bu bir kere yapmis yapmaz denilemez son yaptiginda nasil haberiniz oldu ozamandan bu zamana sifresini degistirdimi yada siz biliyormusunuz sifresini gerci yapmak isteyenn baska sitelerdede yapar ne diyebilirimki ya unutucaksiniz olani yada bu süpheyle yasiycaksiniz en güzeali fazla bilgisayarla ugrasmasina zaman birakmamak

olmuş bitmiş bir sene geçmiş, hala sorgulamaman lazım.zaten affettiysen güvenmiş olman lazım.baştan şans vermeseydin madem tekrar ,bence düşünüp kendini de onu da üzme.

Güven alınmaz,verilir tatlım
Belki ciddi birşey yoktur,belki düşündüğün gibi değildir olaylar ama
Bir kere kırıldıysa güven duygun,tamir anahtarıda eşindedir
1 saatte kırdığı güvenin 10 yıllık bir tamir süreci olduğunu biliyorsa ve sabırlıysa düzeltir aklındaki şüpheleri
Bunun en akıllı kısmı o güveni krımamakla başlar,eğer kırıyorsanda tamiri için çalışmak gerekyerimseniben

o size kendini inandıracak. kendini kanıtlaması gerek. size ilgisiyle sevgisiyle düzelir ancak herşey.

size güven vermesi,bir daha böyle şeyler yaşanmayacağına inandırması gerek..
kaafanda soru işareti kalmaması gerek...

canım hiç bi zaman unutamayacaksın
evrimleşmenin zararları canımızı yakan bi olayı asla unutmuyoruz ki aynı hatayı yapmayalım
ancak eşin çoook dikkat eder seni kırmamak için herşeyi sana açarsa
o zaman unutmasan da tekrar güvenebilirsin
suçlamadan konuşabilirsin eşinle elimden geleni yapıyorum sen de bana yardım et de

hiç bi zman unutamıcann.bu güwensizlikte hep olacakkk.insan ne kadar zman geçerse geçsinn unutamıoo iştee.sen fazla aklına getirmemeye çalışcann eşindee bi daha asla yapmayacağına dairr seni inandırmaya çalışcakk.etkisi ne olacakk zmanla göreceksinn tatlımm

arkadaslar hepınıze tesekkur ederım ama ınsan kırıylıyo ya unutamıyo ben onu severken o nası yapar bunu dıyo kendı kendıne ustelık bız bu hatayı yaptıgın da 4 aylık evlıydık o kadınla bırazda terbıyesız seylerde yazısmıst ve ben bo konuda psıkologa gıttım ayrılmaya kalktım bu olaydan dolayı gerı barıstık madem barıstın unutmalısın dedı dr.ve esımde cok utandıgını ve artık bu konuyu acmamam gerektıgı soluyo bende ona bu senınle benım elımde sen bıdaha yapmacaksın bana unutturcaksın dedım

canmı yaptığı çok kötü bişe yaa üzernden 1 yılda geçse 10 yılda geçse bu sna yaptığı çok büyük bi saygısızlık vee bu unutulmaz bi hata nee dimm canım allh yardımcın olsun

valla ne olursa olsun yinede insan tam olarak güvenemez bence.....

zaman
tekrarlanmayan hatalar
bunun için çaba harcadığını görmen...tümüyle unutmak mümkün olmasada inşallah bundan sonra yaşamıycağınız bişiy olurve geçmişte kalan bir hata olarak kalır..

bence sen ona güvenmek için ne yapacağım diye kendini yiyeceğine eşin karımı artık nasıl kendime güveni sağlarım diye düşünmeli
cümle saçma oldu dişim ağrıyo kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…