- 15 Mayıs 2022
- 37
- 15
- 3
- 31
- Konu Sahibi yamukprenses94
-
sürekli konuşmamışlar boşanma davasını açtığım günden 13 gün sonra kızın annesi haber almış olacakki atağa geçmiş o gün bir konuşma var sonrasındada biz konuşmadan bir hafta öncesinde hiç konuşmuyorduk o sırada bu erkek arkadaşının çocuğuna ayakkabı almışlar onu vermek ve kızın annesinin çayını içmek için bu sekılde anlatıyor oraya gitmişler çayı falan kız koymuş vs ama anlayamıyorum nasip kelimesi aylardır bana zulüm olduBen eşinizde bir hareket görmedim ama neden anneyle sürekli iletişim halinde, neden kesip atmıyor. Arkadaşla konuşulur da arkadaş annesiyle ne gerek var.
bende aynı sekilde düşünüyorum ciddi anlamda psikolojim bozuldu en son arkadasıyla kadına ben haber gönderttim yaptığının ne halt yemek olduğuyla alakalı gidip eşimi silmiş instagramdan bende kendisini ekledim korkudan onu da kabul etmemiş sözde kırmak istemiyormuş kadını yaşlı başlı kadına ayıp olurmuş vs ama hiç inandırıcı bulamıyorumKadının yaptığı terbiyesizlik. Eşinizin ona haddini bildirmemesi, hâlâ evin oğlu gibi davranması da apaçık size karşı saygısızlık. Arkadaşıyla görüşsün tamam da annesi de alaka? Evli barklı adamım bana ne artık kızından diyip neden ilişkiyi kesmiyor? Sizin arkadaşınızın abisi exiniz olsa ve ortada böyle muhabbetler dönse ne olurdu acaba? Hayır yani amaçları ne? Esini size kuma etmek mi :)
her bir şey olduğunda bu konuyla alakalı arkadaşımın kardeşimin annesi diye üste çıkıyorEsin’sen değil de anneden korkun bence. Ne alaka ya annesiyle msjlaşıyor evli barklı adam. Arkadaşı da olsa kardeşi evliliğinden karısından önemli mi? Yaşı mı küçük daha onu anlamadım ama hiç olgunca hareketler değil.
Görücü usulü evlilik mi yaptınız?her bir şey olduğunda bu konuyla alakalı arkadaşımın kardeşimin annesi diye üste çıkıyor
para avcısı niyeti farklıEsin’in annesi biraz geri zekalı sanırım.
yok severek evlendim ama evlendiğim günden beridir bu kızın muhabbetlerinden kurtulamıyorumGörücü usulü evlilik mi yaptınız?
Eski sevgili muhabbeti çok tehlikeli. Şuan ayrı mısınız o kısmı anlayamadım?yok severek evlendim ama evlendiğim günden beridir bu kızın muhabbetlerinden kurtulamıyorum
öyle bir şey bilmiyordum evlendiğim günden sonra etrafındakiler o kızla ilgili bana sarmaya haberler getirmeye ondan bahsetmeye başladılarKocanızın eski sevgilisini unutamadığını biliyorsanız madem neden evlendiniz ki?
beraber ama aynı evde iki yabancı gibi ben iptal oldumEski sevgili muhabbeti çok tehlikeli. Şuan ayrı mısınız o kısmı anlayamadım?
Ben nasip kelimesini geçiştirme olarak algıladım ama teyzenin niyeti belliymiş. Yerinizde olsam an itibariyle yeni bir olay olmazsa eşimi suçlamam bu konuda.sürekli konuşmamışlar boşanma davasını açtığım günden 13 gün sonra kızın annesi haber almış olacakki atağa geçmiş o gün bir konuşma var sonrasındada biz konuşmadan bir hafta öncesinde hiç konuşmuyorduk o sırada bu erkek arkadaşının çocuğuna ayakkabı almışlar onu vermek ve kızın annesinin çayını içmek için bu sekılde anlatıyor oraya gitmişler çayı falan kız koymuş vs ama anlayamıyorum nasip kelimesi aylardır bana zulüm oldu
Bende bu modda bir görümce var, kıskanırsam daha fazla sahipleneceğimi düşünüp saçmalamıştı kendisi, sizin etrafınızdakiler de ya fitne çıkarma peşinde ya da sözde ilişki güçlendirme çabasındaöyle bir şey bilmiyordum evlendiğim günden sonra etrafındakiler o kızla ilgili bana sarmaya haberler getirmeye ondan bahsetmeye başladılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?